RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Počela evakuacija stranih radnika iz Bengazija

U reziji tehnokratije nije nemoguce da je radnicima naredjeno da se evakuisu,radi stvaranja medijski pogodne atmosfere,vojnog udara na Libiju,moze se i tako posmatrati citava situacija.

ISTI FAZONI SA KOSOVA :zzzz:... DA MAKAR IZMISLE NESTO INVENTIVNIJE ...:zzzz: ..

KO GLEDA BBC , CNN I SLICNA GO*NA TAJ JE STVARNO ZREO ZA LUDNICU .. :think:
KAKO LI JE TEK AMERIKANCIMA I MALOBRITANCIMA - ONI TA SRANJA MORAJU DA GLEDAJU ...
sm139.gif

Mislinm da ste mogli vidjeti ovaj snimak u kome Mahmoud savjetuje djecu i kaze im kada mogu lagati i naveo je tri tacke kada se moze slagati jer inace laz nije dobra ali Islam tolerise laz u kome se mogu izmiriti dva zavadjena muslimana ili da kao zarobljenik daje pogrijesne rute i na kraju da svojoj supruzi stalno govori da je voli iako je u njemu iscezla ljubav jer Islam se brine da se svaki brak ocuva i da se svaki brak spase.Inace razvod braka je djelo koje je najomrznutije dozvoljeno djelo.Znaci mala djeca moraju znati pravila Islama jos od malehna i ja kao musliman uvijek pratim Hodzu sta predaje i ne trepcem dok on prica.

Obama : Razmatramo sve opcije prema Libiji, uključujući i vojne
Međunarodni Radio Srbija - Pre 33 minuta
Vlasti u Vašingtonu razmatraju sve opcije za okončanje libijske krize, uključujući i vojnu intervenciju - izjavio je predsednik SAD Barak Obama. Odluku ćemo doneti na osnovu procene šta je najbolje za libijski narod, rekao je Obama i napomenuo da će se Vašington u tom procesu konsultovati sa partnerima u međunarodnoj zajednici. Želim da obezbedim da SAD imaju pun kapacitet da reaguju brzo ako se situacija dodatno pogorša ili nastupi humanitarna kriza - naglasio je američki predsednik. Navodeći da se istorija okreće protiv Moamera el Gadafija, Obama je napomenuo da je libijski lider izgubio svaki legitimitet i da zato mora što pre da napusti vlast.

Uigrano nema sta.

Sta ima ovaj izgoreli da se brine za libiski narod nije mu on predsednik, neka vodi racuna o svojoj zemlji i oni nisu bas bez problema.

Sta ima ovaj izgoreli da se brine za libiski narod nije mu on predsednik, neka vodi racuna o svojoj zemlji i oni nisu bas bez problema.

Па баш зато и шаље убице у Либију! Шта мислиш, колико би ЈЕФТИНА нафта из Либије решила проблема у САД-у? Па пуно, наравно!

03. 03. 2011. 21:56h
cat_icn_more.png
22:37h
| Vestionline

Libijska vlada prihvatila pregovore

Libijska vlada je prihvatila plan venecuelanskog predsednika Uga Čavesa o pronalaženju rešenja za krizu u Libiji pregovorima, saopštio je venecuelanski ministar informisanja Andres Isara.

134205_lkrujrzy_f.jpg
Prihvatio međunarodnu komisiju: Moamer Gadafi​

On je, takođe, potvrdio da je Arapska liga pokazala zainteresovanost za Čavesov predlog da u Libiju bude poslata međunarodna komisija koja će razgovarati sa obe strane u sukobu.

"Libija prihvata predlog o tome da međunarodna komisija pregovara o okončanju konflikta. Venecuela će nastaviti saradnju sa partnerima u arapskom svetu i šire, u cilju pronalaženja formule za mir u Libiji", kazao je Isara agenciji Rojters.

Čaves, bivši vojnik koji za sebe kaže da je revolucionar koji se bori protiv imperijalizma, blizak je prijatelj libijskog vođe Moamera Gadafija i smatra da su tvrdnje da Gadafi vrši represiju nad građanima koji su se pre više od dve sedmice pobunili protiv njega preterane.

Libijski nacionalni savet, koji su pobunjenici osnovali na teritorijama koje su prešle u njihove ruke, u potpunosti je odbacio koncept pregovora sa Gadafijem.

Predsednik Arapske lige Amr Musa kazao je Rojtersu da još nije doneta odluka o venecuelanskom planu, ali da je u toku njegovo razmatranje.

Gadafijeve snage danas drugi dan zaredom bombarduju ključne obalske gradove koji se nalaze pod kontrolom pobunjenika.

U istočnom delu Libije bombardovani su aerodrom u gradu Brega i obližnji grad Adždabija, koji su bili pod kontrolom pobunjenika koji tvrde da su potisnuli Gadafijeve oružane snage do Ras Lanufa.

Pobunjenici u Adždabiji tokom noći su pojačali odbranu raketnim bacačima, protivtenkovskim i protivavionskim topovima i tenkovima, dan pošto su Gadafijeve snage bombardovale taj grad.

Najmanje 12 ljudi poginulo je u jučerašnjim sukobima demonstranata i vladinih snaga u Bregi, a u Bengaziju je stradalo između 10 i 15 ljudi, prema tvrdnjama pobunjenika.

hm, dorba prilika da se dobije na vremenu, samo se dobro pregrupisi pukovnice pa onda u ofanzivu
ko sto rekoh pre, ne staj do Beograda :mrgreen: Gadafi smekeru :D

Libijski narod mora da svgrne svoga vladara jer ovaj vladar Gadhafi je suvise dugo na vlasti i mora da se promijeni citavo drzavno ustrojstvo Libije kako bi se u Libiji uvela demokracija.Mislim da se jednom za svagda mora pitati narod i da narod mora izabrati pravog covjeka na celu Libije jer jedino je to vazno za Libijski narod.Libijskom narodu ne trebaju kraljevi koji ce vladati dozivotno jer gadhafi se prevario u procjeni da moze vladati Libijom cijeli zivot i da vlast prenese na svoga sina.To je htio i Mubarak ali mu to nije proslo i on je zbacen sa polozaja.Isto tako ce i gadhafi bioti zbacen sa polozaja i sudice mu narod za ratne zlocine jer je on pocinio strasne zlocine protiv covjecnosti.Libija ce poslije Gadhafija izgledati puno Islamskije i izgledace kao prava Islamska drzava.Nije vazno da li ce se uvesti Serijat ili ne ali bitno je za narod da ima voljom izabgranu vladu koja ce voditi drzavu po zelji naroda a zelja naroda Libijskog je da trebaju vladati ljudi koji su bliski Islamu i koji ce Islam uzdignuti na veci nivo nego sto je to bio ranije.

mohmedelmokhtar.jpg

IslamBosna.ba- Muhamed, sin libijskog mudžahida Omera Muhtara, izjavio je da će narod Libije u svojoj borbi pobijediti i poraziti pukovnika Gadafija, uspoređivajući narodne proteste koji traju već treću sedmicu s protestima protiv italijanskog okupatora.

On je u svojoj izjavi koju je dao za egipatske novine „Eš-Šuruk“ rekao: “Ja sam s omladinom Libije, zahtjevam slobodu, dostojanstvo i oslobođenje Libije od Gadafija. Allah je na njihovoj strani u njihovoj borbi i siguran sam da će izaći kao pobjednici“.

Muhtarov sin koji sada ima 89 godina uporedio je narodni otpor protiv Gadafija s narodnim ustankom i otporom protiv italijanske okupacije jer su oba ustanka protiv nepravde. Muhamed ibn Omer Muhtar je dodao kako su egiptaska i tuniska revolucija ohrabrile omladinu Libije u svom ustanku i da narod Libije želi da se završi 42-godišnja vladavine Gadafija jer je vrijeme da počne nova era u Libiji.

„Sva plemena u Libiji su složna i nisu razjedinjena kako tvrdi Gadafi koji je doveo plaćenike da ubijaju njegov narod. Bez obzira na sve, mi ćemo pobijediti uz Allahovu pomoć“, rekao je na kraju sin najpoznatijeg borca za oslobođenje Libije od italijanske okupacije, Omera Muhtara.

IslamBosna

Libijski narod mora da svgrne svoga vladara jer ovaj vladar Gadhafi je suvise dugo na vlasti i mora da se promijeni citavo drzavno ustrojstvo Libije kako bi se u Libiji uvela demokracija.Mislim da se jednom za svagda mora pitati narod i da narod mora izabrati pravog covjeka na celu Libije jer jedino je to vazno za Libijski narod.Libijskom narodu ne trebaju kraljevi koji ce vladati dozivotno jer gadhafi se prevario u procjeni da moze vladati Libijom cijeli zivot i da vlast prenese na svoga sina.To je htio i Mubarak ali mu to nije proslo i on je zbacen sa polozaja.Isto tako ce i gadhafi bioti zbacen sa polozaja i sudice mu narod za ratne zlocine jer je on pocinio strasne zlocine protiv covjecnosti.Libija ce poslije Gadhafija izgledati puno Islamskije i izgledace kao prava Islamska drzava.Nije vazno da li ce se uvesti Serijat ili ne ali bitno je za narod da ima voljom izabgranu vladu koja ce voditi drzavu po zelji naroda a zelja naroda Libijskog je da trebaju vladati ljudi koji su bliski Islamu i koji ce Islam uzdignuti na veci nivo nego sto je to bio ranije.

Koliki si ti smor to je za medalju

.....gde si Milorade shmekeru ,zapala ti 3 smena vecheras ,shta cesh zivot je tezak a para laka ,prasici jel klopaju ,mislim do uskrsa jel ce biti za razanj .........:)

Libija je inace lijepa zemlja u kojoj zivi puno muslimana i zato je ona slatka svakom muslimanu.Libijski narod je muslimanski narod i on je blizak Bosnjackom narodu koji zarko zeli da se desi Libijska revolucija i da Libija postane Islamskom drzavom.Libija ce pokazati svijetu da se moze zivjeti u demokraciji i da se moze voditi drzava na pravi nacin jer ce se sirom Libije cuti Ezani sa munara i ljudi ce masovno dolaziti u Dzamije da bi se klanjali Allahu.Inace u Libiji ce se obnoviti puno Dzamija i napraviti ce se puno Dzamija kako bi ljudi imali gdje klanjati jer po meni ja bih najradije zivio u grad Sabha u centralnoj Libiji.Volio bih da jasem Kamile i da pijem Kamilje mlijeko.Onda bih volio da razapnem sator i da provedem dan kao na pikniku u sred pustinje.Mnogo lijep provod nudi Libija i zato je ona privlacna za sve ljude a narocito za muslimane koji zarko zele da se Libija oslobodi diktature.

Libija je inace lijepa zemlja u kojoj zivi puno muslimana i zato je ona slatka svakom muslimanu.Libijski narod je muslimanski narod i on je blizak Bosnjackom narodu koji zarko zeli da se desi Libijska revolucija i da Libija postane Islamskom drzavom.Libija ce pokazati svijetu da se moze zivjeti u demokraciji i da se moze voditi drzava na pravi nacin jer ce se sirom Libije cuti Ezani sa munara i ljudi ce masovno dolaziti u Dzamije da bi se klanjali Allahu.Inace u Libiji ce se obnoviti puno Dzamija i napraviti ce se puno Dzamija kako bi ljudi imali gdje klanjati jer po meni ja bih najradije zivio u grad Sabha u centralnoj Libiji.Volio bih da jasem Kamile i da pijem Kamilje mlijeko.Onda bih volio da razapnem sator i da provedem dan kao na pikniku u sred pustinje.Mnogo lijep provod nudi Libija i zato je ona privlacna za sve ljude a narocito za muslimane koji zarko zele da se Libija oslobodi diktature.

.jel kukuruz ili koncentrat i chim malo otopli da ih pustish da pasu i jedu korenje ,nemoj da budu masni i predebeli ,pazi ako ovo odradish kako treba imamo za sledecu turu sigurne kupce ,nemoj da im stavljash brnjice nek riju josh su mali ...........:)

Inace Libija ce se uciti Dzihadu i kad dodje sloboda Libija ce uciti malu djecu ovom dogadjaju i ucice ih Dzihadu jer to je potrijebno svakom muslimanu.Mislim da ce svaki Libijac da bude veseo kad padne Tripoli i Gadhafi i mislim da je malo onih koji ce biti tuzni.Libija je jedna Africka zemlja koja je najbogatija naftom i ona ce zivjeti lagodno od svoje nafte i imat ce puno novca.Libija moze od prodaje nafte napuniti pun svoj budzet i imat ce dosta para da raspodijeli narodu koji nema jos posla.Inace naci ce se za svakog posla i imat ce u izobilju svega i svacega pa i hurmi.Inace Dzamije su u Libiji dosta lijepe i one mogu sluziti kao ucionica za izucavanje Islama.Ipak svaki musliman mora znati Islam i svaki musliman se uci Islamu u Dzamiji i slusa predavanje Hodze koji na minberu stoji i daje svoj govor.Vi morate znati da su muslimani Libije zeljni Islama i da zele da njihova zastava bude u znaku polumjeseca i zvijezde jer to je zastava Islama i ona ce obiljeziti slobodu Libije koja vapi za Dzihadom i za borbom protiv diktature.

.kako javlja al dzazira Gadafijevi padobranci se spustili u predgradje Bengazija ,gde su njegove pristalice vec oslobodile ceo kvart .......................pa ovaj ce ih pochistiti do nedelje ,rokaj shampione ................:):)

Ako je to tacno onda Libijski narod mora pozvati u pomoc Ameriku koja moze svrgnuti Gadhafija i koja moze izvrsiti vojnu intervenciju.Mislim da Libijski narod bi zelio da ratuje i da oslobodi cijelu Libiju ali problem je u tome sto se ima malo oruzja a Amerika moze osloboditi Libiju i da svrgne Gadhafija i mislim da ce doci vrijeme za to da se vojnom intervencijom smijeni Gadhafi koji je klasican ludak i zeli da pobije cijeli svoj narod.

Lele bre, da te nema Milorade, trebali bi da te izmisle!

Ostavka dekana u Londonu zbog veza s Gadafijem
Politika - Pre 54 minuta
LONDON - Dekan Fakulteta ekonomskih i političkih nauka iz Londona Hauard Dejvis podneo je ostavku zbog svoje nekadašnje odluke da prihvati novac za istraživanja od sina libijskog vođe Moamera Gadafija.

Dejvis je naveo da podnosi ostavku jer je ugled fakulteta ukaljan zbog veza sa Gadafijem.

LSE je 2009. godine prihvatio 300.000 funti za istraživanje od fondacije na čijem je čelu bivši student Saif al Islam Gadafi.

Dejvis je izrazio žaljenje zbog svoje posete Libiji i savetovanja tamošnjih vlasti o modernizaciji finansijskih institucija.

300 soma je 300 soma,ma nisu zapadnjaci imuni na paer,jel mingo,os ti da platis koju kintu da ameri pomognu,koncentrat poskupeo,ako ti nisu javili,sta radi djedo,jes obiso kucu rahmetli milojice.

..............Borbe se nastavljaju ulicu po ulicu ,pobunjenici se povukli iz Brege i trche u pomoc Bengaziju ,na zalost pobunjenika amfibijski desant Gadafijevih snaga presekao im je odstupnicu ka Bengaziju ,kazu da je haos ,predaju se i plachu pobunjenici ,Gadafi zove neutralne posmatrache da nadgledaju predaju ...............SAD su stvarno gotovi .............rokaj snimaj majstore ......:):):)

Ako je to tacno onda Libijski narod mora pozvati u pomoc Ameriku koja moze svrgnuti Gadhafija i koja moze izvrsiti vojnu intervenciju.Mislim da Libijski narod bi zelio da ratuje i da oslobodi cijelu Libiju ali problem je u tome sto se ima malo oruzja a Amerika moze osloboditi Libiju i da svrgne Gadhafija i mislim da ce doci vrijeme za to da se vojnom intervencijom smijeni Gadhafi koji je klasican ludak i zeli da pobije cijeli svoj narod.

Наравно, удри само ракетама по Либији. После ћете да сисате камиље млеко у пустињи. Американци ће да сисају нафту, наравно.

Hebote smejem se 10 minuta vec i ne mogu da se zaustavim.

mohmedelmokhtar.jpg

IslamBosna.ba- Muhamed, sin libijskog mudžahida Omera Muhtara, izjavio je da će narod Libije u svojoj borbi pobijediti i poraziti pukovnika Gadafija, uspoređivajući narodne proteste koji traju već treću sedmicu s protestima protiv italijanskog okupatora.

On je u svojoj izjavi koju je dao za egipatske novine „Eš-Šuruk“ rekao: “Ja sam s omladinom Libije, zahtjevam slobodu, dostojanstvo i oslobođenje Libije od Gadafija. Allah je na njihovoj strani u njihovoj borbi i siguran sam da će izaći kao pobjednici“.

Muhtarov sin koji sada ima 89 godina uporedio je narodni otpor protiv Gadafija s narodnim ustankom i otporom protiv italijanske okupacije jer su oba ustanka protiv nepravde. Muhamed ibn Omer Muhtar je dodao kako su egiptaska i tuniska revolucija ohrabrile omladinu Libije u svom ustanku i da narod Libije želi da se završi 42-godišnja vladavine Gadafija jer je vrijeme da počne nova era u Libiji.

„Sva plemena u Libiji su složna i nisu razjedinjena kako tvrdi Gadafi koji je doveo plaćenike da ubijaju njegov narod. Bez obzira na sve, mi ćemo pobijediti uz Allahovu pomoć“, rekao je na kraju sin najpoznatijeg borca za oslobođenje Libije od italijanske okupacije, Omera Muhtara.

IslamBosna

Kako to mislis Italijanskog okupatora.

..Uhapshen i komandant al kaide koji je potvrdio da su dobili 10 mil dolara da izvedu revoluciju ........................Milorade pakuj laptop i bezi iz bengazija dok te noge nose ..................il si josh na avali medj mangulicama ..........rokaj snimaj pukovniche ........:):)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back