RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Либия ових дана доживљава што ми доживљавасмо прѣ 12 година. Пуковнику Гадафийу могу само пожелѣти све найбоље, и да Бог буде уз њега и бранитеље слободне Либийе од западњачких завойевача.

:hahaha:

Mrzi me sad da tražim po temi, koliko mi se čini ti si postavio pitanje ovom Tintoru da ti navede jednu Arapsku zemlju koja je demokratska. Na šta ti je on odgovorio BiH i Turska. Pa jel su Turska i BiH Arapske zemlje? :rotf:

.......al bar se potrudio neshto da odgovori ,plus napomenuo i kosovo ,al hebi ga znash ti gde je Bengazi i kako informacije sporo dolaze do njega ..............:)

Sloboda narodu!!!

48167.jpg

:hahaha:

Mrzi me sad da tražim po temi, koliko mi se čini ti si postavio pitanje ovom Tintoru da ti navede jednu Arapsku zemlju koja je demokratska. Na šta ti je on odgovorio BiH i Turska. Pa jel su Turska i BiH Arapske zemlje? :rotf:

Muslimansku, ne arapsku.... Nije valjda da ne možeš toliko da zapamtiš... Brinem za tebe, kako lupaš gluposti...

MKS: Moguća istraga protiv Gadafija i njemu bliskih ljudi
Politika - Pre 3 sata i 48 minuta
HAG - Protiv libijskog lidera Muamera el Gadafija i njemu bliskog kruga ljudi mogla bi da bude pokrenuta istraga zbog navodnih zločina koje su libijske bezbednosne snage počinile nad civilima, izjavio je danas u Hagu glavni tužilac Međunarodnog krivičnog suda (MKS) Luis Moreno-Okampo.

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija je u subotu uveo sankcije Gadafiju i članovima njegove porodice, predloživši da nasilan odgovor libijskih snaga na proteste demonstranata bude predmet kojim će se baviti MKS, podsetila je agencija Rojters.

Glavni tužilac MKS je prethodno za španski dnevnik Pais rekao da će Sud sprovesti istragu protiv 10 do 15 čelnika libijskog režima zbog bombardovanja i napada iz automatskog oružja na civile.

O dnu dna i izvrtanju i podmetanju,zamisli o citiram NAVODNIM zlocinima,pa oni nesto kao da su se abunili u podmetanju lazi,sad ce Bila Gejtsa krivicno da gone ili vec koga ko je izmislio internet,na kraju im to preostaje jer taj je krivac kada i sto istina mora izaci na povrsinu i sto je omogucio ljudima da se organizuju.

Da li ovaj Tantor i Jaguarka i Tribun kad pisu postove pogledaju nekad u anketu. Kao sa krste su svi ludi samo su oni pametni a odnos se vidi.

Naravno, upravo je nenormalno biti uz većinu sa krstarice...

Ipak je ovo vama poslednja mišja rupa gde možete da širite svoje zarazne bakterije....

Za vas u RL nema mesta... Ostale su vam samo ankete na nacionalističkim forumima...

Ali i tu vas rokamo...

Kakvi civili zrtve od Gadafija, civili koji imaju bilo kakvo vatreno oruzije vise nisu civili nego masa koju treba umiriti radi opstanka drzave. Drzava se mora braniti po svaku cenu nije to Srbija sa svojom kvinslinskom vladom.

Kakvi civili zrtve od Gadafija, civili koji imaju bilo kakvo vatreno oruzije vise nisu civili nego masa koju treba umiriti radi opstanka drzave. Drzava se mora braniti po svaku cenu nije to Srbija sa svojom kvinslinskom vladom.

Narod se mora braniti po svaku cenu... :roll:

Jel te to Koštunjavi naučio da je država iznad naroda?

Da ima sad koji dosetljivi preduzetnik da stampa komplet sliku na majice pa izvoz Libija.U svojstvu donacija,ja ja, naravno.
Koji bi to podstrek bio za Libijsku omladinu u ovim odsudnim trenutcima.
mg1-400-3.jpg

Naravno, upravo je nenormalno biti uz većinu sa krstarice...

Ipak je ovo vama poslednja mišja rupa gde možete da širite svoje zarazne bakterije....

Za vas u RL nema mesta... Ostale su vam samo ankete na nacionalističkim forumima...

Ali i tu vas rokamo...

Ne daj boze da se u Srbiji desi ono sto se desava u arapskom svetu video bi ti ko ce koga da roka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back