rendianka
Poznat
- Poruka
 - 8.536

Neko blokirao Pinkov sajt, ne moze nikako da se udje i to pogleda.
Ovog puta su u pitanju medijski trovaci.
Nema veze sve sto je napisala Milunka je izvorno i tacno okreni na predhodne strane.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čuj njega besnim, zabole me levo jaje za tebe i EU i NATO a bolju budućnost koju će ti doneti EU i NATO da ne pominjem. Nego što je sada katastrofalno stanje u Srbiji kada su na vlasti proevropske podguzine, a?Бесниш. Прешао си на отворене увреде. Мораш да схватиш да су ваше снаге изгубиле, да Србија иде ка Европи и натоу, да иде ка бољем животу и светлој, срећној и богатој будућности. Нема те силе која може зауставити тај процес. Џаба се копрцате.
А силе мрака, као што видите, полако губе примат у целом свету. За који дан пада Либија, а за неки месец, ако бог да и Русија и Кина.
Ma zeza se bre covek,
ne verujem da iko iole normalan moze vise da laprda o "raju na zemji u EU i NATO-u",
cak i zuti vise ne veruju u svoju pricu i sve to zavijaju u oblande.
Gadafi je dodao da je srpskom pilotu-oficiru, koji se zove Danijel opozicija ponudila milione dolara kako bi lažno optužio libijsku armiju da je dobio naređenje da puca u narod!
Niste primetili da je ovo Gadafi Rekao?
Gadafi je dodao da je srpskom pilotu-oficiru, koji se zove Danijel opozicija ponudila milione dolara kako bi lažno optužio libijsku armiju da je dobio naređenje da puca u narod!
Нико није помињао рај на земљи. Рај постоји само на небу, код нбашег Господа Исуса Христа, слава Му и милост! Али џаба ја то вама причам, ви сте криптокомунисти, који више воле Стаљина.
Оно што хоћу да кажем је да је на Србији да изабере да ли ће бити у друштву развијеног света и својих природних савезника, Америке, Француске, Енглеске Немачке, Италије, Шведске или ће можда бити у друштву, Вијетнама, Камбоџе, Северне Кореје, Ирана, Русије и Кине.
Народ је уствари већ изабрао, нису Срби глупи, а следећи пута потврдиће свој избор још убедљивијом већином.
Прошло је време вас диктатора који пуцате на свој народ. Гадафију се измиче тло под ногама. Комунизам полако одлази на ђубриште историје, где му је и место. Још мало је потребно да целим светом завладају слобода и демократија.
Ја, будући да сам велики идеалиста, радо бих се придружио тој борби за слободу Либије, али будући да сам у годинама, остаје ми само да се молим Свевишљем за победу демократије и људских права уз свету и збацивање комунистичких немани.

Могуће да је само преоптерећење због великог интересовања.Vidi stvarno, ne moze da se otvori.
Samo se ti moli pomocice ti sigurnoПрошло је време вас диктатора који пуцате на свој народ. Гадафију се измиче тло под ногама. Комунизам полако одлази на ђубриште историје, где му је и место. Још мало је потребно да целим светом завладају слобода и демократија.
Ја, будући да сам велики идеалиста, радо бих се придружио тој борби за слободу Либије, али будући да сам у годинама, остаје ми само да се молим Свевишљем за победу демократије и људских права уз свету и збацивање комунистичких немани.

Deda Vuce, pa kako moze neki SPO-vac da se kune u Boga, Pa zar nije taj cika sa tvog avatara razdvojio sveto trojstvo... Uostalom, previse su ti pricali price za laku noc, nema Boga, to je samo plod tvoje maste...
Могуће да је само преоптерећење због великог интересовања.
Али, има овде, и на још пар линкова све, како ја већ пре ставих:
http://beta.smedia.rs/vesti/vest/58...Libiji-je-mirno-svetski-mediji-sire-lazi.html
Нисам Вук, али ми прија и ласка када ме поредиш са највећим живим српским кљижевником и интелектуалцем, човеком који је поднео највеће жртве у борби за демократију и збациваље комунизма.
Одушевљен сам што ме поредиш са човеком који ће бити златним словима уписан у српску историју.
Иначе, доста си конфузан. Како комунистичком атеисти може сметати наводно "раздвајање светог тројства"? Прави си демагог, као и сви ви остали комуно-фашисти.

Са' ће Тадић а-темпо да се извине!!!er libysche Machthaber Muammar al-Gadhafi will sich den anhaltenden Kämpfen und Protesten nicht beugen und das Land nicht verlassen. Das sagte er in einem Interview mit dem serbischen Fernsehsender Pink TV.
Svi znaju za ovaj intervju i snimak................nahebali smo, eto nam opet sankcija![]()

er libysche Machthaber Muammar al-Gadhafi will sich den anhaltenden Kämpfen und Protesten nicht beugen und das Land nicht verlassen. Das sagte er in einem Interview mit dem serbischen Fernsehsender Pink TV.
Svi znaju za ovaj intervju i snimak................nahebali smo, eto nam opet sankcija![]()
Čuj njega besnim, zabole me levo jaje za tebe i EU i NATO a bolju budućnost koju će ti doneti EU i NATO da ne pominjem. Nego što je sada katastrofalno stanje u Srbiji kada su na vlasti proevropske podguzine, a?
Какво катастрофално стање? Можда си попио пуно дроге, па си помешао ствари, вратио си се у зле деведесете. АУ сваком случају, немаш додирних контаката са реалношћу.
Србија је на правом путу. Укинули су нам визе, можемо да путујемо по целом свету. Ратификован је ССП. У октобру добијамо статус кандидата за Европску Унију. Евростат је објавио статистике по којима живимо најбоље у окружењу, изузимајући Словенију, којима је плата већа за 80 Евра. Србија је угледна и поштована у свету и окружење.
Постоје они којима смета овај напредак и прогрес и који намерно шире песимизам у народу, објављујући ноторне лажи и неистине. Руски кгб има активну улогу у том психолошком рату, а имају потпору од стране домаћих издајника који Србију желе да прертворе у руску губернију.
Какво катастрофално стање? Можда си попио пуно дроге, па си помешао ствари, вратио си се у зле деведесете. АУ сваком случају, немаш додирних контаката са реалношћу.
Србија је на правом путу. Укинули су нам визе, можемо да путујемо по целом свету. Ратификован је ССП. У октобру добијамо статус кандидата за Европску Унију. Евростат је објавио статистике по којима живимо најбоље у окружењу, изузимајући Словенију, којима је плата већа за 80 Евра. Србија је угледна и поштована у свету и окружење.
Постоје они којима смета овај напредак и прогрес и који намерно шире песимизам у народу, објављујући ноторне лажи и неистине. Руски кгб има активну улогу у том психолошком рату, а имају потпору од стране домаћих издајника који Србију желе да прертворе у руску губернију.
Ja ne razumijem zasto vi pravite razliku izmedju Krscana.Na primjer meni ne bi nista falilo da postanem Siit samo bi mi bilo vazno da budem musliman.Ovako meni je smijesno sa koliko zadrtosti vi volite Rusiju i Pravoslavlje.