Maksim 3
Iskusan
- Poruka
- 5.334
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Или у кафу, или на неки рачун у банци...Sa ovim boldovanim se JEDINO slazem. Ali za ostalo uopste nisi u pravu.
Uzgred, da nije tebi nesto sipano u kafu, sto rece Gadafi?

Или у кафу, или на неки рачун у банци...
![]()
Sa ovim boldovanim se JEDINO slazem. Ali za ostalo uopste nisi u pravu.
Uzgred, da nije tebi nesto sipano u kafu, sto rece Gadafi?
Евростат је објавио статистике по којима живимо најбоље у окружењу, изузимајући Словенију, којима је плата већа за 80 Евра. .

Ne znam ja, sumnjiv mi je on...
Какво катастрофално стање? Можда си попио пуно дроге, па си помешао ствари, вратио си се у зле деведесете. АУ сваком случају, немаш додирних контаката са реалношћу.
Србија је на правом путу. Укинули су нам визе, можемо да путујемо по целом свету. Ратификован је ССП. У октобру добијамо статус кандидата за Европску Унију. Евростат је објавио статистике по којима живимо најбоље у окружењу, изузимајући Словенију, којима је плата већа за 80 Евра. Србија је угледна и поштована у свету и окружење.
Постоје они којима смета овај напредак и прогрес и који намерно шире песимизам у народу, објављујући ноторне лажи и неистине. Руски кгб има активну улогу у том психолошком рату, а имају потпору од стране домаћих издајника који Србију желе да прертворе у руску губернију.
Ако си већ рекао да нисам у праву, требало би да наведеш аргументе и да ме разувериш. Али не, ти у правом комунистичком маниру прелазиш на увреде и дискочице. Шта друго очиквати од особе која је ставила слику терористе и комунистичког зликовца.
Прошло је ваше., па вас хвата паника. Србија иде тамо где јој је место, у Евбропску Унију и нато, а ви комунисти на ђубриште историје, као идеологија која је милионе завила у црно.
Dobra ti roba kojom se radiš![]()
Какво катастрофално стање? Можда си попио пуно дроге, па си помешао ствари, вратио си се у зле деведесете. АУ сваком случају, немаш додирних контаката са реалношћу.
Србија је на правом путу. Укинули су нам визе, можемо да путујемо по целом свету. Ратификован је ССП. У октобру добијамо статус кандидата за Европску Унију. Евростат је објавио статистике по којима живимо најбоље у окружењу, изузимајући Словенију, којима је плата већа за 80 Евра. Србија је угледна и поштована у свету и окружење.
Постоје они којима смета овај напредак и прогрес и који намерно шире песимизам у народу, објављујући ноторне лажи и неистине. Руски кгб има активну улогу у том психолошком рату, а имају потпору од стране домаћих издајника који Србију желе да прертворе у руску губернију.

Не разумем? Шта се може радити са гардеробом осим да се обуче? Молим те појасни ми шта си рекао, пошто не знам дали ме подржаваш или провоцираш. Унапред хвала!
Не разумем? Шта се може радити са гардеробом осим да се обуче? Молим те појасни ми шта си рекао, пошто не знам дали ме подржаваш или провоцираш. Унапред хвала!
Да.Jos jedan mingo... Ovaj forum treba da uvede da ti ispod imena pise i IP adresa sa koje si se konektovao, tj pristupio forumu... Mnogi forumi to imaju.....
@StariDeda
Kakav bre Euro stat kakve najbolje plate u okruzenju,
pa zuti Djilas pre neki dan kaze da imamo najnize plate u EVROPI,
od 300 evra, pa kome bre vise od vas da verujemo!!
Ja ne razumijem zasto vi pravite razliku izmedju Krscana.Na primjer meni ne bi nista falilo da postanem Siit samo bi mi bilo vazno da budem musliman.Ovako meni je smijesno sa koliko zadrtosti vi volite Rusiju i Pravoslavlje.
Господин Ђилас тако нешто никада није изјавио. Молим те приложи неки доказ, инаће ћу те сматрати моралном ништаријом и непријатељем ове државе.
Знбам ја вашу тактику, стара сам ја кука, намерно ширите песимизам и лажне информације, покушавајући да минирате очигледан напредак и бољитак који владају у Европској Србији.
Колико те плаћа кгб за ширење лажи и песимизма?
Подриваш државу која те хлебом храни, желео би руску губернију? Е па неће моћи, докле год је милионе оваквих као што сам ја!
.. doakaces ti KGBu i njegovim marionetama po Srbiji ... 
Ovde javljaju da je podelio oruzje nerodu i pozvao na odbranu i borbu![]()

Ja ne razumijem zasto vi pravite razliku izmedju Krscana.Na primjer meni ne bi nista falilo da postanem Siit samo bi mi bilo vazno da budem musliman.Ovako meni je smijesno sa koliko zadrtosti vi volite Rusiju i Pravoslavlje.
Господин Ђилас тако нешто никада није изјавио. Молим те приложи неки доказ, инаће ћу те сматрати моралном ништаријом и непријатељем ове државе.
Знбам ја вашу тактику, стара сам ја кука, намерно ширите песимизам и лажне информације, покушавајући да минирате очигледан напредак и бољитак који владају у Европској Србији.
Подриваш државу која те хлебом храни, желео би руску губернију? Е па неће моћи, докле год је милионе оваквих као што сам ја!

Е да ли си ти уобичајено глуп или си данас баш вежбао?!?A od koga da se brani kada ga svi vole i podržavaju?![]()

![]()
Сваки пад на главу може произвести трајне последице...![]()