RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sa ovim boldovanim se JEDINO slazem. Ali za ostalo uopste nisi u pravu.
Uzgred, da nije tebi nesto sipano u kafu, sto rece Gadafi?

Ако си већ рекао да нисам у праву, требало би да наведеш аргументе и да ме разувериш. Али не, ти у правом комунистичком маниру прелазиш на увреде и дискочице. Шта друго очиквати од особе која је ставила слику терористе и комунистичког зликовца.
Прошло је ваше., па вас хвата паника. Србија иде тамо где јој је место, у Евбропску Унију и нато, а ви комунисти на ђубриште историје, као идеологија која је милионе завила у црно.

Какво катастрофално стање? Можда си попио пуно дроге, па си помешао ствари, вратио си се у зле деведесете. АУ сваком случају, немаш додирних контаката са реалношћу.
Србија је на правом путу. Укинули су нам визе, можемо да путујемо по целом свету. Ратификован је ССП. У октобру добијамо статус кандидата за Европску Унију. Евростат је објавио статистике по којима живимо најбоље у окружењу, изузимајући Словенију, којима је плата већа за 80 Евра. Србија је угледна и поштована у свету и окружење.
Постоје они којима смета овај напредак и прогрес и који намерно шире песимизам у народу, објављујући ноторне лажи и неистине. Руски кгб има активну улогу у том психолошком рату, а имају потпору од стране домаћих издајника који Србију желе да прертворе у руску губернију.

Deda ti se bre zezaš.

Ако си већ рекао да нисам у праву, требало би да наведеш аргументе и да ме разувериш. Али не, ти у правом комунистичком маниру прелазиш на увреде и дискочице. Шта друго очиквати од особе која је ставила слику терористе и комунистичког зликовца.
Прошло је ваше., па вас хвата паника. Србија иде тамо где јој је место, у Евбропску Унију и нато, а ви комунисти на ђубриште историје, као идеологија која је милионе завила у црно.

Ako moju lucidnost nazivas uvredom, onda bas nemas smisla za salu.
A na avataru mi je borac za slobodu, pravdu i istinu, ne diraj Cea!
I koga je komunizam zavio u crno osim ustasa, cetnika i ostalih pomagaca okupatora??!!

Какво катастрофално стање? Можда си попио пуно дроге, па си помешао ствари, вратио си се у зле деведесете. АУ сваком случају, немаш додирних контаката са реалношћу.
Србија је на правом путу. Укинули су нам визе, можемо да путујемо по целом свету. Ратификован је ССП. У октобру добијамо статус кандидата за Европску Унију. Евростат је објавио статистике по којима живимо најбоље у окружењу, изузимајући Словенију, којима је плата већа за 80 Евра. Србија је угледна и поштована у свету и окружење.
Постоје они којима смета овај напредак и прогрес и који намерно шире песимизам у народу, објављујући ноторне лажи и неистине. Руски кгб има активну улогу у том психолошком рату, а имају потпору од стране домаћих издајника који Србију желе да прертворе у руску губернију.

Al ga pretera, cak ni zuti ne mogu da te prate:zcepanje::zcepanje:

Не разумем? Шта се може радити са гардеробом осим да се обуче? Молим те појасни ми шта си рекао, пошто не знам дали ме подржаваш или провоцираш. Унапред хвала!

Немојте само да нас бркате,а да се и ја некад урадим,урадим се ал`са стари препек.

Не разумем? Шта се може радити са гардеробом осим да се обуче? Молим те појасни ми шта си рекао, пошто не знам дали ме подржаваш или провоцираш. Унапред хвала!

Pobrao si sve simpatije lucidnim analizama i naravno da te podrzavamao .. Samo ozezi ... :D

@StariDeda

Kakav bre Euro stat kakve najbolje plate u okruzenju,

pa zuti Djilas pre neki dan kaze da imamo najnize plate u EVROPI,

od 300 evra, pa kome bre vise od vas da verujemo!!

Господин Ђилас тако нешто никада није изјавио. Молим те приложи неки доказ, инаће ћу те сматрати моралном ништаријом и непријатељем ове државе.
Знбам ја вашу тактику, стара сам ја кука, намерно ширите песимизам и лажне информације, покушавајући да минирате очигледан напредак и бољитак који владају у Европској Србији.
Колико те плаћа кгб за ширење лажи и песимизма?
Подриваш државу која те хлебом храни, желео би руску губернију? Е па неће моћи, докле год је милионе оваквих као што сам ја!

Ja ne razumijem zasto vi pravite razliku izmedju Krscana.Na primjer meni ne bi nista falilo da postanem Siit samo bi mi bilo vazno da budem musliman.Ovako meni je smijesno sa koliko zadrtosti vi volite Rusiju i Pravoslavlje.

Pusti ti nas - ni mi te nismo pitali zasto vi volite Tursku i klicete predsedniku Turske po Novom Pazaru noseci turske zastave i klikcuci da je to Turska . A blizi su nama Rusi nego vama Turci ...

Nego , zasto ti volis ameriku i podzavas je u ovom rusenju muslimanskih drzava i organizovanju haosa po regionu Bliskog i Srednjeg istoka kad ona nije muslimanska drzava ? ..

Господин Ђилас тако нешто никада није изјавио. Молим те приложи неки доказ, инаће ћу те сматрати моралном ништаријом и непријатељем ове државе.
Знбам ја вашу тактику, стара сам ја кука, намерно ширите песимизам и лажне информације, покушавајући да минирате очигледан напредак и бољитак који владају у Европској Србији.
Подриваш државу која те хлебом храни, желео би руску губернију? Е па неће моћи, докле год је милионе оваквих као што сам ја!

Tako je Deda ... samo borbeno ... :ok: .. doakaces ti KGBu i njegovim marionetama po Srbiji ... :bye:

Ja ne razumijem zasto vi pravite razliku izmedju Krscana.Na primjer meni ne bi nista falilo da postanem Siit samo bi mi bilo vazno da budem musliman.Ovako meni je smijesno sa koliko zadrtosti vi volite Rusiju i Pravoslavlje.

„Русија је једина држава која се граничи с' Богом”.

Рајнер Марија Рилке

Deda laku noc!! :whistling:

POLITIKA | PONEDELJAK 14.02.2011 | 21:50
Đilas: Dinkić kriv za plate u Srbiji
13292879764d59959b2078f918798572_368x245.jpg

IZVOR: B92
Beograd -- Mlađan Dinkić snosi najveću odgovornost što je prosečna plata u Srbiji 300 evra, navodi za B92 potpredsednik DS-a Dragan Đilas......

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=02&dd=14&nav_category=11&nav_id=492870

:hahaha::hahaha: :rotf:

Сваки пад на главу може произвести трајне последице... :think:

Milione, kao ti?:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back