Znaci letele bi glave kad bi vi dosli na vlast?
Ne bi letjele glave nevinim ljudima nego ljudima koji su okrvavili ruke.Gadhafi je okrvavio ruke i on mora da se osudi na smrt samo kad dopadne se saka Libijskog naroda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci letele bi glave kad bi vi dosli na vlast?
А па он ТВРДИ да су га ујкани протерали јер је Србин, а овде на форуму се лиже са њима!
Grupa od 25 000 ljudi na Fejsbuku priziva pobunu i u Siriji . Akcij se organizuje u sledecim drzavama : Amerika , Engleska , Austrija , Francuska , Nemacka Kanada , kao i u jevrejskoj dijaspori ..
В Facebook появилась новая группа из 25 тыс. человек, призывающая к массовым демонстрациям в Сирии против Б.Асада.
27.02.2011, Дамаск 12:05:07
В социальной сети Facebook появилась новая группа, призывающая к массовым демонстрациям в городах Сирии против президента этой страны Башара Асада.
Как написано на странице этой группы, акции протеста в знак солидарности с жителями Сирии также пройдут в некоторых других странах - в США, Канаде, Великобритании, Франции, Германии и Австрии.
Группа насчитывает уже более 25 тыс. участников.
По словам ее организаторов, дата акций протеста пока не решена, но это произойдет "в течение ближайших нескольких дней".
Главным требованием митингующих будет отставка сирийского президента, передает телеканал France24.
Ранее в ряде социальных сетей интернета - например, на сайтах Facebook и Twitter - уже звучали призывы провести в Сирии массовые акции протеста против сирийского руководства.
Тогда митинги планировалось провести 4 февраля.
Ma sta rade nadlezni u Lazi pocese da pustaju vikendom steta![]()
Ajde što je klončić, ima ih ovde koliko hoćeš, nego ne znam kako da se postavim prema čoveku da li je ozbiljan ili se zejebava, mada sa ovakvim razmišljanjem teško da su njemu sve ovce na broju.Дедика је клончић!
Корисник Џунк Марко:Народни трибун није способан да напише ни два конзистентна поста!Opet lažeš, prostitutko.
Daj navedi neki konkretan primer, jer se ne sećam kada sam pročitao post nekog Hrvata
na forumu, tebe ne računam naravno...![]()

Malopre su na TV PINK prikazani snimci iz Libije koje je načinila ta televizija kada su išli sa Zoranom Lilićem radi evakuacije naših radnika tamo.
Svetom se šire laži da je krvoproliće u Libiji.
Govorio je i selektor fudbalske reprezentacije Libije naš Branko Smiljanić i kaže da stvari uopšte nisu takve kakve se prikazuju na svetskim televizijama.
Смета им што се поштује ред и закон. Смета им Европска и уређена Србија, где се зна ко коси а ко воду носи. Навикло то за време Броза и Слободана да џабалебари и све добија на муфте, а сада када треба да се ради и бори све им смета, ништа им не ваља.
Ма лупета неке аутистичне глупости!Ajde što je klončić, ima ih ovde koliko hoćeš, nego ne znam kako da se postavim prema čoveku da li je ozbiljan ili se zejebava, mada sa ovakvim razmišljanjem teško da su njemu sve ovce na broju.
Zapravo Amerika podstice ili aminuje sukobe samo zarad interesa, a interesantno je da samo primitivni ljudi "padaju" na bajke o demokratiji.
...Narod je tamo ocaran - a demokratija je odnela besmrtnu pobedu .. 

.... Svaka cast Srdja & comp .. 
Ajde što je klončić, ima ih ovde koliko hoćeš, nego ne znam kako da se postavim prema čoveku da li je ozbiljan ili se zejebava, mada sa ovakvim razmišljanjem teško da su njemu sve ovce na broju.
Pobune su preko facebooka planirane i zakazane za 11. mart za Saudijsku Arabiju, i 15. mart za Siriju
http://www.sarsura-syrien.de/protestaufrufe-fur-qatar-und-saudi-arabien-4815.html
http://www.sarsura-syrien.de/facebo...rationswellen-in-arabischen-landern-4814.html

Видим да си се препознао у моме писанију. Ти си значи један од оних којима смета модерна, Европска и уређена држава, у којој се зна ред и закон. Више би сигурно волео да можеш несметано да продајеш дрогу и шверцујеш. Е па не може, прошло је то време.
Ставио си слику криминалца испод надимка. То довољно говори о теби и о томе којим снагама припадаш.
Ajde što je klončić, ima ih ovde koliko hoćeš, nego ne znam kako da se postavim prema čoveku da li je ozbiljan ili se zejebava, mada sa ovakvim razmišljanjem teško da su njemu sve ovce na broju.
To ti kazem,
koga USA i CNN-podrzavaju ne moze posle ni delic drugacijih informacija da probiju obruc cenzure.
Дедика је клончић!
Тужно је да тамо у анкети има 40-так без контакта са стварношћу!Ciji?
Nesto mi se cini, da nije uspostavio vezu sa realnoscu...
Тужно је да тамо у анкети има 40-так без контакта са стварношћу!

Mislim da se gadhafiju steze obruc i da je blizu da se gadhafi svrgne sa vlasti i to svi forumasi koji ga brane trebaju da shvate.Mi muslimani smo sada zreli politicari i mi zelimo da imamo demokraciju kakvu ima Amerika ali i da imamo islamsku demokraciju kojom cemo se suditi Allahovim zakonima kako bi svim muslimanima bilo bolje.