На жалост, Гадафи је препуштен сам себи.
Ја бих рекао супротно да Гадафи уопште није сам у својој борби.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
На жалост, Гадафи је препуштен сам себи.
Demonstranti su danas u potpunosti zauzeli grad Misurata, treći po veličini libijski grad na zapadu zemlje.

Планира се војна интервенција у Либији и то на позив "дела Либије" који је започео проблеме. Ради се на формирању западних снага које ће интервенисати у Либији под НАТО командом.
naravno. americki fasizam zeli libijsku naftu samo za sebe uz naravno ucesce libijskih domacih izdajnika iz NCLO

Jeste, a car Putin ih podržava u tome. Kako da ne.![]()
На шта конкретно мислиш кад то кажеш?Ја бих рекао супротно да Гадафи уопште није сам у својој борби.
Padaju gradovi u ruke naroda, jedan po jedan.![]()
mene bi bilo sramota da sam na tvom mestu. ti podrzavas otvoreni fasizam okupaciju nezavisnih drzava i otimacinu njihovih prirodnih resursa. verovatno bi i sam da mozes otimao torbe babama na ulici. takva vam je sorta LDP-ovska.
Није иста ствар као код нас, али нећу даље о томе овде, јер овде је тема Гадафи.naravno. americki fasizam zeli libijsku naftu samo za sebe uz naravno ucesce libijskih domacih izdajnika iz NCLO
Ista stvar ko kod nas u Srbiji
Djindjic i ostatak DOS-a su bili NATO pesadija i ucestvovali su u zbacivanju legalne vlasti SRS-SPS
onda je dosla proamericka marionetska vlast i svi znamo sta se posle desilo
privreda unistena mi opljackani u dugovima do guse nezaposlenost najveca u evropi
isto ceka i Libiju ako se libijci ne mobilisu kao vijetnamci i krenu da ubijaju sve domace izdajnike i saradnike amerikanaca kao i americke agresore.
cena tog otpora ce biti velika, ali ce cena americke okupacije biti jos veca.
danas u libiji oni imaju besplatno skolstvo zdravstvo besplatne stanove od drzave
nista od toga nece imati kada amerikanci preuzmu njihovu zemlju
nekada su sve to imali i u iraku a danas vise nemaju

A kako to nenaouružani demonstranti zauzimaju gradove...živo me zanima![]()
Znači i Putina treba da je sramota? I ceo svet? I 90% Libijaca?
Znači i Putina treba da je sramota? I ceo svet? I 90% Libijaca?
Padaju gradovi u ruke naroda, jedan po jedan.![]()
Gadafi je obećao da će slomiti ustanak ili umrijeti kao "mučenik"."

Ahmadinežad kritikuje Libiju

кад видимо да нема спољних савезника, што је неопходно за сваку врсту војно-политичке борбе?