RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Признајем, нисам погледала снимак. :)
Надовезала сам се на причу Грофа и Анђелчета. ;)

Ni ja nisam pogledao ponuđeni klip.
Tako da ne znam koji mu se od sinova "otrgao".
Mislio sam da je ovaj sa snimka,ali ako se tvrdi da nije,
molim lepo,nemam ništa protiv.Verujem informisanijima....
Vest da mu je jedan sin uz demonstrante,
čuo sam juče u segmentu domaćih vesti,na jednom od TV programa.....

Poslednja izmena:

Da su Rusija i Kina bili za, to bi bilo u svim stranim udarnim vestima na sva zvona, nesto tu ne stima

NJUJORK - Savet bezbednosti UN jednoglasno je noćas usvojio rezoluciju kojom se uvode stroge sankcije libijskom lideru Muameru Gadafiju, njegovoj porodici i bliski saradnicima njegovog režima.

Među sankcijama,za koje su glasali svih 15 članica Saveta bezbednosti UN, nalazi se embargo na prodaju oružja Libiji, zabrana putovanja u zemlje članice Saveta bezbednosti za 16 osoba, među kojima Gadafi, njegova deca (sedam sinova i jedna ćerka) i saradnicima libijske vlasti.

dakle, rusi i kinezi su bili protiv?:mrgreen::rotf:

kao i za srbiju, ali neka se raduju deca:lol:
Неки су, можда, и деца.

Али, ово доиста није за радовање.

Напротив.

Врло је тужно, и трагично, што се руши Гадафи.

Што се упропаштава најбоља земља по стандарду у Африци...

Неки су, можда, и деца.

Али, ово доиста није за радовање.

Напротив.

Врло је тужно, и трагично, што се руши Гадафи.

Што се упропаштава најбоља земља по стандарду у Африци...

Sapienti sat.
Mada ocigledno, neki ne mogu shvatiti, neke osnovne i vazne stvari.

Mora da i Kinezi i Rusi, imaju neke prioritetnije ciljeve. Vrlo je moguce, da je doslo do nekog dogovora.
Nisu oni rasli u saksiji.
Не да "мора да имају", већ имају приоритетније циљеве. То је јасно и "из авиона", што би рекли.

Ни до каквих посебних договора овога пута није морало да дође.

На жалост, Гадафи је препуштен сам себи.

Pokušaj državnog udara u DR Kongu, šest mrtvih
Tanjug | 27. 02. 2011. - 16:18h | Komentara: 1

KINŠASA - Vlasti Demokratske Republike Kongo saopštile su da je danas u toj afričkoj državi izveden neuspeo pokušaj državnog udara, u kojem je šest ljudi ubijeno.

Mislim da se Libija ne mmoze podijeliti i da ce na kraju pobijediti antivladine snage koji su najbolji ljudi i koji zele da Libiju naprave Islamskom drzavom.Libija je jedna lijepa zemlja pa cak i da vlada Zapadna demokracija opet ce Libija biti najbogatija zemlja jer Libija ima potencijala da bude najbogatija drzava na svijetu.

Reci mi molim te jel' Libija sad nije Islamska država?Nemaju džamije i Gadafi im brani da klanjaju pa zato 'oće da ga skinu?Da bude najbogatija posle ove ''revolucije'' će se desiti samo u tvojim snovima o sudanskom crncu kome ćeš dati sestru..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back