Lepi Bora
Buduća legenda
- Poruka
- 38.422
Шта се ноћас дешавало?
Нисам пратила ситуацију па ми је све помешано.
Руси преузели вођење разговора, Америка пристала на то.
Какве су то сад десантне јединице у Либији бре?
Stize na p.p. ..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта се ноћас дешавало?
Нисам пратила ситуацију па ми је све помешано.
Руси преузели вођење разговора, Америка пристала на то.
Какве су то сад десантне јединице у Либији бре?
Rusi su se ponasali kao prave p........ke, u slucaju Libije.
Е Шепртљо... ниси ти чак ни то.Gadafi mora da ode. Nije moralo da dodje do ovog rata. Mogao je mirno otici prepustiti vlast, i uzivati u svom ``steku`` negde na neka ostrva. Ovako izgine narod, tolika deca. .jos je huskao zene da nose oruzje. Jadnik!
dr.mr,gde si ti to video da se narod digao na ustanak?Razmisli malo svojom,a ne CNN glavom.Ako smatraš da je višemesečno bombardovanje,naoružavanje i skupljanje stranih palćenika,"instruktora","humanitaraca" i ostalog taloga i ljudskog šljama,potvrda o ustanku i njegvoj uspešnosti onda ti,stvarno, nema pomoći.
da..da ..tako je i nas milion bilo 5. oktobra ispred skupstine i svi smo bili strani placenici...
Ti mozda nisi, ali jesu ovi sto su 5.10 zaposjeli fotelje i dan danas griju dupe u njima.
objasni sliku![]()
Jos pre dan - dva sam pisao da se u Doksi izgradila kopija Zelenog trga , dzamije , rezidenicije ...
Jos pre dan - dva sam pisao da se u Doksi izgradila kopija Zelenog trga , dzamije , rezidenicije ...
Где је Докса? Јел’ имаш неку потврду овога што си написао. Није провокација, занима ме.
a jel, znaci ovo sto ide live iz tripolija .. to je doksa.
Коментари с другог форума...
Гадафи је изградио бесплатно својим номадима, који су до тада ишли кроз пустињу за својим стадима камила и оваца, куће, окућнице, увео струју, гас, телефоне, воду, опремио намештајем, изградио улице, поклонио пољопривредне машине и све што треба за малу привреду, сточарство и земљорадњу. Струју не плаћају, воду и телефон такође, гориво добијају по симболичним ценама, школовање и здравствена заштита су бесплатни. Он је своје номаде који су спавали под шаторима увео у куће и цивилизацију, а америчка буржоазија је свој цивилизован народ опљачкала, одузела станове, куће, остали су без посла и сада попут некадашњих пустињских номада спавају под шаторима или испод картона. Дао је Либији много. Ако га сруше са власти - тек тад ће народ Либије схватити шта је изгубио.Али тада неће моћи да врате време, зато што ће добити свог Тадића, Динкића, Дачића, Чанка, Чеду, Бисерко, Кандићку, ...