RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka, Tip 1: "Mislim da ____________________________"
Poruka, Tip 2: "______ je jedna slatka zemlja koja _______"
Poruka, Tip 3:

[randommap.jpg]

[randomtouristimage.jpg]

[randombeardedguy.gif]

eto, to vam je dokaz da korisnik "Mingo" 50-60% vremena koristi spambota

Nisam ***** nego volim da spavam sa muslimanima kako bih osjetio muslimansko bratstvo.Uvijek se sjecam kad sam spavao kao mali sa bratom u istom krevetu i zasto to ne bih mogao i sada da spavam sa mojim bratom i sa muslimanima koje ja volim?

E,Mingo, Mingo, sad nam je jasno da vuces traume iz djetinjstva.Potisnuta sjecanja ti nekad ne daju mira

U Libiji se jos vodi rat i mislim da NATO Pakta mora odabrati adekvatne ciljeve kako bi mogao unstiti Gadhafijevu vojsku kako bi Ustanici mogli zauzeti gradove.Amerika i koalicione snage moraju snaznije pomoci Ustanicima kako bi se Gadhafi mogao u sto skorijem roku povuci sa polozaja i da se ustupi mjesto novoj drzavi koja ce biti zasnovana na demokraciji i na ljudskim vrijednostima.Libija ima puno Dzamija i to treba buiti primjer svakoj drzavi ali ipak nikada dosta Dzamija jer Libija poslije rata mora napraviti puno Dzamija kako bi Libija izgledala sto Islamskije.Amerika mora dobro razmotriti sto treba uciniti.Ona treba poslati kopnenu vojsku kako bi se zaustavilo stradanje Libijskog naroda tako da ocekujem da ce se angazirati kopnene trupe kako bi Gadhafi bio razbijen i kako bi se Tripolijem vijorila zastava sa polumjesecom i zvijezdom.

lybia485.jpg

Pobunjenički borac u Libiji

Turska protiv Moamera Gadafija

Turski premijer Redžep Tajip Erdogan, traži od libijskog lidera Moamera Gadafija da odmah preda vlast i napusti zemlju.
Erdogan je danas u Istanbulu rekao da se Gadafi opredelio za "krv, suze i razaranje", ne osvrćući se na zahteve za reforme. On je naglasio da Gadafi mora da se povuče sa vlasti, da bi prekinuo patnju libijskog naroda.
Turska je saveznik Libijske vlade i u martu se usprotivila sankcijama ili vojnoj intervenciji u Libiji. Danas je saopšteno da povlači diplomatsko osoblje iz svoje ambasade u Tripoliju, jedne od malobrojnih diplomatskih misija koje su ostale otvorene.
Italija je danas saopštila da će sa NATO-om pokušati da odredi rok za prekid vojnih operacija u Libiji. U međuvremenu, tužilac Međunarodnog krivičnog suda, Luis Moreno-Okampo, izjavio je da poseduje "čvrste dokaze" zločina protiv čovečnosti u Libiji.

VOANews

lybia485.jpg

Pobunjenički borac u Libiji

Turska protiv Moamera Gadafija

Turski premijer Redžep Tajip Erdogan, traži od libijskog lidera Moamera Gadafija da odmah preda vlast i napusti zemlju.
Erdogan je danas u Istanbulu rekao da se Gadafi opredelio za "krv, suze i razaranje", ne osvrćući se na zahteve za reforme. On je naglasio da Gadafi mora da se povuče sa vlasti, da bi prekinuo patnju libijskog naroda.
Turska je saveznik Libijske vlade i u martu se usprotivila sankcijama ili vojnoj intervenciji u Libiji. Danas je saopšteno da povlači diplomatsko osoblje iz svoje ambasade u Tripoliju, jedne od malobrojnih diplomatskih misija koje su ostale otvorene.
Italija je danas saopštila da će sa NATO-om pokušati da odredi rok za prekid vojnih operacija u Libiji. U međuvremenu, tužilac Međunarodnog krivičnog suda, Luis Moreno-Okampo, izjavio je da poseduje "čvrste dokaze" zločina protiv čovečnosti u Libiji.

VOANews

A kao kontrauslugu će dobiti bazu na Kosovu i Metohiji?
Ništa turci ne rade bez debelog interesa, to najbolje znamo mi, ali i pored toga su na kraju morali da se spakuju i odu odavde, doduše malo brzo su se pakovali, pa poneli i svoje džamije sa sobom.

U međuvremenu, tužilac Međunarodnog krivičnog suda, Luis Moreno-Okampo, izjavio je da poseduje "čvrste dokaze" zločina protiv čovečnosti u Libiji.
Пре два дана су злочинци убили три невине девојчице и то је видео цео свет. Ваљда је за тог твог тужиоца то довољан доказ за злочин против човечности.

Mislim da je takodjer ubistvo Muamerovog sina i njegovih unuka jak udarac za Muamera tako da mislim da ce on uskoro pasti sa polozaja ili ce ga neko ubiti.Mislim da je to jak udarac za njega i da on nece moci izdrzati ove pritiske na njega.Inace sada se blize bolji dani za muslimane tako da se nadam da ce se desiti promijene i u Siriji i da ce Amerika izvesti vojnu intervenciju i u Siriji kad se zavrsi svrgnuce Gadhafija.

Па нека сјаши овај мајмун за почетак, па ако после тога Американци ураде нешто агресивно у Либији, ви то слободно пријавите. Само тада ће ваше намере бити искрене. Овако испада да подржавате тирјанина који је на власти 50 година без избора.

Па нека сјаши овај мајмун за почетак, па ако после тога Американци ураде нешто агресивно у Либији, ви то слободно пријавите. Само тада ће ваше намере бити искрене. Овако испада да подржавате тирјанина који је на власти 50 година без избора.
Који црни почетак. Убијени Индијанци, Мексиканци, Вијетнамци, Срби, Африканци, Кинези .... и остали се канда не рачунају.

Malo pre sam razgovarao sa rođakom koji živi u Njujorku i on kaže da nikakva euforija oko ubistva Bin Ladena tamo ne postoji izvan medija,koji samo o tome bruje po čitav dan.Nije ništa takvo primeti ni na poslu ,ni u gradu,sem tamo gde je snimala televizija.I tamo ima normalnog sveta kome je jasno da je čitava euforična predstava potrebna samo zbog ubistava ljudi i dece u Libiji.

Pa ako mu doakaju, sigurno neće stvar prepuštati slučaju, s obzirom na skakutanje njihovo u celoj toj kampanji, nego će uspostaviti kontrolu. A kada budu u potpunosti kontrolisali Libiju, zašto bi bili agresivni? I prema kome?

To mi liči na ono 'neću ni pipnuti tortu više čim je dokrajčim'. Msm smešno. :lol:

Libija ce dobiti mnogo savezom sa Amerikom i Libija ce biti kao Saudijska Arabija jaka i dobra tako da buduca Libija ce biti bez gadhafija ali sa Libijskim predsjednikom koga ce izabrati narod.Mislim da je svima jasno da se blizi kraj gadhafiju i da je on najveci diktator svih vremena tako da Amerikanci moraju pozuriti ako zele stici da pomognu Siriji.Ustanici su ti koji zele vlast i koji ce dobiti pravo na vlast time sto ce Libija biti oslobodjena i biti spremna za demokratske integracije.Libija je dobra zemlja i ona ce se izgraditi tako da ce to biti lijepi gradovi u kojima ce biti lijepo zivjeti a svi ce se gradovi izgraditi u orijentalnom stilu jer Libiuja je Islamska zemlja koja ce biti medju prvim zemljama u svijetu koja ce prodavati svoju naftu Americi.

Kurir bi trebalo da je objavio intervju sa Gadafijevim bratom, ali ja nikako ne mogu da udjem na sajt Kurira (verovatno mi slab net)
aj ako neko bude uspeo nek prekopira intervju ovde

Gadafi Srbine, ne daj se!!!
Smrt NATO fasizmu!!!

uspeo sam nekako

Ekskluzivno
GADAFIJEV BRAT ZA KURIR: OSAMINU SMRT SU IZMISLILI DA SAKRIJU ZLOČIN
(14) Sreda, 4. Maj, 2011.| Autor:

Bombarduju nas i danju i noću. Gore nego vas 1999. Sve što žele je naša nafta. Neka je uzmu, eto im sve, kaže Muhamed el Gadafi

BEOGRAD - Kriju zločine iza mrtvog Bin Ladena!
Amerikanci su nam ubili brata i troje naše dece, a da bi prikrili taj zločin, namerno su pustili informaciju da su ubili Osamu bin Ladena! Bin Laden je odavno mrtav, ali im je i takav poslužio da se iza njega sakriju - kaže ekskluzivno za Kurir Muhamed el Gadafi (52), brat od strica libijskog vođe Moamera el Gadafija.

U dubokom bolu, tek što je stigao sa još jedne sahrane trojice braće, najbližih rođaka predsednika Gadafija, Muhamed priča da je od početka vazdušnih napada na Libiju pukovnikova porodica ostala bez više od deset članova.

- U ponedeljak smo krenuli iz Sirta na sahranu našeg Saifa el Araba i dečice. Bilo nas je mnogo i putovali smo u koloni automobila do Tripolija. Nisu nam dozvolili ni da se od njih oprostimo na dostojanstven način. Morali smo da se sklanjamo i da bežimo od NATO aviona, jer smo se plašili da će gađati pogrebnu povorku - potreseno priča Muhamed.

Porodica je još u šoku i teško im je da poveruju da Saifa el Araba i njihovih unučića više nema.
- Ubili su ga. Ubili su ih, ubili su decu! Bombe su padale kao kiša. Ni on ni deca nisu imali šanse. Moamerov unuk, Muhamedov sin Saif bio je 2008. godište. Hanibalova ćerka Kortaž rođena je 2009. godine, a Ajšina ćerka Mastura rođena je u decembru 2010. godine. Jedina nam je uteha to što oni koji umru u ratu idu u raj i dobijaju drugi život. Kod nas je to tako - kaže Muhamed i dodaje da Gadafi s porodicom iz bezbednosnih razloga stalno menja prebivalište.

- Nikada ne zanoće dva puta na istom mestu. NATO bombe ubijaju civile i iza sebe ostavljaju samo pustoš. Ali mi moramo da se borimo, jer ne možemo drugačije. Amerikanci seju smrt i prave zločine. Masakrirali su nam decu, a onda objavili da su ubili Osamu bin Ladena. On je mrtav već dugo, a informacijom o njegovom ubistvu bacili su senku na zločin koji su nad nama učinili, učinili su da se više ne priča o tome - izričit je Muhamed.

U ponedeljak, na dan sahrane, bilo je, kako tvrdi naš sagovornik, najviše žrtava od početka bombardovanja.
- Nismo više u stanju ni da brojimo žrtve. Bombarduju nas i danju i noću. Gore nego vas 1999. godine. Sve što žele je naša nafta. Neka je uzmu, eto im sve! Samo neka nas puste da živimo i da sačuvamo decu - kaže Muhamed.

A. Medaković - S. Tomičić

Srbija i Libija su jedno srce!

- Arapi nas mrze, kaže Muhamed, zato što smo podržavali Srbiju za vreme raspada Jugoslavije. A mi smo jedan narod, jedna duša, jedno srce. Hvala vam na rečima utehe, preživećemo, kao što ste i vi preživeli. Izaći ćemo iz ovog pakla, a naše prijateljstvo ništa ne može da uništi - poručuje Muhamed i dodaje da je zahvalan za svu podršku srpskog naroda.

http://www.kurir-info.rs/planeta/ga...smrt-su-izmislili-da-sakriju-zlocin-88398.php

to je ta demokratija, ubijati decu u pelenama...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back