RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
lepe vesti stizu iz Libije :super:

gadafi zauzeo luku u Misrati i minira je tako da NATO ne moze da dotura oruzje teroristima vise :super:

NATO says Gaddafi forces mine Misrata harbour
Fri Apr 29, 2011 12:40pm GMT

Print | Single Page
[-] Text [+]

BRUSSELS, April 29 (Reuters) - Forces loyal to Libyan leader Muammar Gaddafi had placed mines at Misrata harbour to block humanitarian aid access to the city, a NATO official said on Friday.

"Only this morning ... an incident took place in which it became apparent some vessels, which we assume were pro-Gaddafi forces, were laying mines near the harbour," Brigadier Rob Weighill told reporters.

"This is another clear demonstration of the Gaddafi regime completely ignoring international law and also an effort prevent humanitarian assistance going into Misrata to help the beleaguered population."

(Reporting by Justyna Pawlak; editing by Rex Merrifield)

Tunis uložio oštar protest zločinačkom režimu u Tripoliju

"Tunis je uložio oštar protest Tripoliju pošto su se sukobi libijske vojske i pobunjenika proširili i na teritoriju te severnoafričke države. Snage libijskog lidera Muamera Gadafija borile su se s pobunjenicima za kontrolu graničnog prelaza Dehiba-Vazin, na granici sa Tunisom. Očevici su naveli da su pobunjenici pobegli u Tunis, a da su ih Gadafijeve snage pratile, ušavši kilometar duboko na teritoriju Tunisa. Tuniške vlasti su zatražile od Libijaca da se preduzmu mere kako bi se smesta zaustavilo takvo kršenje (teritorijalnog integriteta), navedeno je u saopštenju tuniškog ministarstva spoljnih poslova. Rojters je javio da su pobunjenici izveli protivnapad na granični prelaz, a još nije jasno pod čijom je on sada kontrolom, pošto sa terena stižu razni izveštaji."

lepe vesti stizu iz Libije :super:

gadafi zauzeo luku u Misrati i minira je tako da NATO ne moze da dotura oruzje teroristima vise :super:

NATO says Gaddafi forces mine Misrata harbour
Fri Apr 29, 2011 12:40pm GMT

Print | Single Page
[-] Text [+]

BRUSSELS, April 29 (Reuters) - Forces loyal to Libyan leader Muammar Gaddafi had placed mines at Misrata harbour to block humanitarian aid access to the city, a NATO official said on Friday.

"Only this morning ... an incident took place in which it became apparent some vessels, which we assume were pro-Gaddafi forces, were laying mines near the harbour," Brigadier Rob Weighill told reporters.

"This is another clear demonstration of the Gaddafi regime completely ignoring international law and also an effort prevent humanitarian assistance going into Misrata to help the beleaguered population."

(Reporting by Justyna Pawlak; editing by Rex Merrifield)

Opa :D

Veoma mi je zao sto se pitanje Gadhafija nije rijesilo na brz nacin ali sigurno je Gadhafi dobro naoruzan kad moze da tuce po ustanickoj vojsci koja zeli samo slobodu za Libijski narod.Ne mogu vam reci sto predvidjam ali sigurno je da se Amerika nasla u osinjem gnjezu gdje se ne zna koje korake treba povuci kako bi se Gadhafi mogao unistiti i kako bi mogla doci demokracija u Libiji.Sve vise mislim da ce Amerika morati poslati svoje kopnene trupe kako bi svrgla Gadhafija i kako bi se rijesilo na brz nacin pitanje Gadhafija kao najveceg diktatora Maghreba.Inace Amerika ima jos Siriju u kojoj se pale sukobi tako da bi bilo dobro kad bi se na efektivan nacin smirila situacija u Libiji i kad bi se Gadhafi svrgao sa vlasti i bilo mu sudjeno u Tripoliju od strane Libijskog naroda.

NEMA ZEZANJA SA GADAFIJEM!!!!!! :azdaja:

800xlg.jpg

800xv.jpg

800xp.jpg

Za sve ce ovo Gadhafi platiti jer on je mnogo zla nanio Libijskom narodu a vidi se i nanio je stet Libijskom gradu Misrati tako da ce mu biti sudjeno i zbog toga.Nadam se da ce ga snaci smrtna kazna jer druga kazna se ne moze odrijediti tom zlocincu.Libija treba da se sto prije sredi i da se svrgne Gadhafi kako bi Libija posla demokratskim putem i kako bi se oporavila od rata.Amerika mora pomoci Libijcima jer narod ce mnogo propatiti ako se ne intervenise i kopneno od strane NATO Pakta.Libija je lijepa zemlja i ona treba biti jos ljepsa nakon rata u kome ce carovati sloboda i Islam jer Libija mora da se otarasi Gadhafija koji je ucinio puno zla i koji je na vlasti punih 42 godine.Inace u Libiji je veoma lijepo zivjeti i Misrata ce ponovo biti lijepa samo kad se bude oslobodila Libija Gadhafija jer ulozice se novac da se svi gradpvi saniraju i da se sagrade objekti u orijentalnom stilu.Znaci orijentalan stil grada su niske zgrade sa visokim minaretima.

Za sve ce ovo Gadhafi platiti jer on je mnogo zla nanio Libijskom narodu a vidi se i nanio je stet Libijskom gradu Misrati tako da ce mu biti sudjeno i zbog toga.Nadam se da ce ga snaci smrtna kazna jer druga kazna se ne moze odrijediti tom zlocincu.Libija treba da se sto prije sredi i da se svrgne Gadhafi kako bi Libija posla demokratskim putem i kako bi se oporavila od rata.Amerika mora pomoci Libijcima jer narod ce mnogo propatiti ako se ne intervenise i kopneno od strane NATO Pakta.Libija je lijepa zemlja i ona treba biti jos ljepsa nakon rata u kome ce carovati sloboda i Islam jer Libija mora da se otarasi Gadhafija koji je ucinio puno zla i koji je na vlasti punih 42 godine.Inace u Libiji je veoma lijepo zivjeti i Misrata ce ponovo biti lijepa samo kad se bude oslobodila Libija Gadhafija jer ulozice se novac da se svi gradpvi saniraju i da se sagrade objekti u orijentalnom stilu.Znaci orijentalan stil grada su niske zgrade sa visokim minaretima.

Mingo хоћеш ли да те стварно оженимо са Astricом , видиш да те од нејебице ударила спер**а у главу па трућаш глупости. Да те оженимо и пошаљемо на фронт против Гадафија па макар Astricа остала удовица. Ми ћемо је чувати.

Mislim da bih se rado ozenio Astricom jer ja volim da se ozenim sa Hrvaticom jer mi muslimani smo sa Hrvatima dobri prijatelji jer ako se sjecate vezivali smo zajednicki zastavu devdesetih godina i sada ako niste znali Resi ceric je jedan od pokretaca izgradnje statue Pape Ivana Pavao II u Sarajevu.To ce dodoatno ojacati prijateljstvo izmedju muslimana i katolika.

Za sve ce ovo Gadhafi platiti jer on je mnogo zla nanio Libijskom narodu a vidi se i nanio je stet Libijskom gradu Misrati tako da ce mu biti sudjeno i zbog toga.

Unistio je samo jednu ulicu u Misrati gde je bilo najvece leglo terorista, to gore su slike ulice Ulice Tripoli u Misrati i unistio je luku iz koje se teroristi snadbevaju naoruzanjem, ostatak grada je sasvim ocuvan. ;)

Mislim da bih se rado ozenio Astricom jer ja volim da se ozenim sa Hrvaticom jer mi muslimani smo sa Hrvatima dobri prijatelji jer ako se sjecate vezivali smo zajednicki zast avu devdesetih godina i sada ako niste znali Resi ceric je jedan od pokretaca izgradnje statue Pape Ivana Pavao II u Sarajevu.To ce dodoatno ojacati prijateljstvo izmedju muslimana i katolika.

Овај би стварно дасе жени.
Схватио да нејебица утиче на ментално стање. Зато је и трућао оволико.

Mislim da bih se rado ozenio Astricom jer ja volim da se ozenim sa Hrvaticom jer mi muslimani smo sa Hrvatima dobri prijatelji jer ako se sjecate vezivali smo zajednicki zastavu devdesetih godina i sada ako niste znali Resi ceric je jedan od pokretaca izgradnje statue Pape Ivana Pavao II u Sarajevu.To ce dodoatno ojacati prijateljstvo izmedju muslimana i katolika.

A da li bi mogao da mi kažeš koliko naselja (gradova ili sela, svejedno) ima na teritoriji BiH u kojima žive samo muslimani i Hrvati, bez Srba? Da vidimo koliko se to volite. Ovo na kraju mi se baš sviđa, prijateljstvo između muslimana i katolika... dokazano kroz vekove.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back