gost 261081
Poznat
- Poruka
- 7.081
Sprema se 3 svjetski rat
Ma jok bre svima ogovaraju ratovi u trecem svetu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sprema se 3 svjetski rat
Americki narkomani gube inspiraciju u trenucima kriziranja... Pored gomile lazi i izmisljotina koje smo do sada slusali, pa i o nama, sada su prevazisli sami sebe... Sa oruzja za masovno unistenje presli su na vijagru... Obami se snilo ono sto mu milo...
Link
![]()
lepe vesti stizu iz Libije
gadafi zauzeo luku u Misrati i minira je tako da NATO ne moze da dotura oruzje teroristima vise
NATO says Gaddafi forces mine Misrata harbour
Fri Apr 29, 2011 12:40pm GMT
Print | Single Page
[-] Text [+]
BRUSSELS, April 29 (Reuters) - Forces loyal to Libyan leader Muammar Gaddafi had placed mines at Misrata harbour to block humanitarian aid access to the city, a NATO official said on Friday.
"Only this morning ... an incident took place in which it became apparent some vessels, which we assume were pro-Gaddafi forces, were laying mines near the harbour," Brigadier Rob Weighill told reporters.
"This is another clear demonstration of the Gaddafi regime completely ignoring international law and also an effort prevent humanitarian assistance going into Misrata to help the beleaguered population."
(Reporting by Justyna Pawlak; editing by Rex Merrifield)
Tunis oštar zločinački režim
Ma jok bre svima ogovaraju ratovi u trecem svetu.
Sad sam se sjetila Nostradamus je reko da će Antihrist biti 62 godište,a Gadafi je premator
NEMA ZEZANJA SA GADAFIJEM!!!!!!
![]()
![]()
![]()
Za sve ce ovo Gadhafi platiti jer on je mnogo zla nanio Libijskom narodu a vidi se i nanio je stet Libijskom gradu Misrati tako da ce mu biti sudjeno i zbog toga.Nadam se da ce ga snaci smrtna kazna jer druga kazna se ne moze odrijediti tom zlocincu.Libija treba da se sto prije sredi i da se svrgne Gadhafi kako bi Libija posla demokratskim putem i kako bi se oporavila od rata.Amerika mora pomoci Libijcima jer narod ce mnogo propatiti ako se ne intervenise i kopneno od strane NATO Pakta.Libija je lijepa zemlja i ona treba biti jos ljepsa nakon rata u kome ce carovati sloboda i Islam jer Libija mora da se otarasi Gadhafija koji je ucinio puno zla i koji je na vlasti punih 42 godine.Inace u Libiji je veoma lijepo zivjeti i Misrata ce ponovo biti lijepa samo kad se bude oslobodila Libija Gadhafija jer ulozice se novac da se svi gradpvi saniraju i da se sagrade objekti u orijentalnom stilu.Znaci orijentalan stil grada su niske zgrade sa visokim minaretima.
Za sve ce ovo Gadhafi platiti jer on je mnogo zla nanio Libijskom narodu a vidi se i nanio je stet Libijskom gradu Misrati tako da ce mu biti sudjeno i zbog toga.
Ти и Mingo сте одличан пар. Што се не венчате. Имала би прилике да носиш оно црно преко главе и доста тога недостајајућег да сакријеш.
Mislim da bih se rado ozenio Astricom jer ja volim da se ozenim sa Hrvaticom jer mi muslimani smo sa Hrvatima dobri prijatelji
Mislim da bih se rado ozenio Astricom jer ja volim da se ozenim sa Hrvaticom jer mi muslimani smo sa Hrvatima dobri prijatelji jer ako se sjecate vezivali smo zajednicki zast avu devdesetih godina i sada ako niste znali Resi ceric je jedan od pokretaca izgradnje statue Pape Ivana Pavao II u Sarajevu.To ce dodoatno ojacati prijateljstvo izmedju muslimana i katolika.
Mislim da bih se rado ozenio Astricom jer ja volim da se ozenim sa Hrvaticom jer mi muslimani smo sa Hrvatima dobri prijatelji jer ako se sjecate vezivali smo zajednicki zastavu devdesetih godina i sada ako niste znali Resi ceric je jedan od pokretaca izgradnje statue Pape Ivana Pavao II u Sarajevu.To ce dodoatno ojacati prijateljstvo izmedju muslimana i katolika.