- Poruka
- 6.466
Bengazi oslobođen ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ко сте то ви? Ви који се идентификујете са убицом свога народа и ратим злочинцем. Волео бих да одем лично у Триполи и да голим рукама задавим Гадафија. Ух, како сам се изнервирао. Срце ми је почело јаче да лупа, пошто иначе имама срчаних проблема.
НАТО под хитно мора да интервенише, демократија је у питању. Не требају да се либе ни најрадикалнијих мера, као што је бацање атомске бомбе на зликовца Гадафија, непријатеља човечанства.
Мислим да би сви требали сутра да одемо у Америчку амбасаду и пријавимо се као борци за ослобођење Либије и да идемо тамо да ратујемо у оквиру НАТО трупа или антирежимских побуњеника. То би јако позитивно одјекнуло у целом свету и имало би ефекта на процес Европских интеграција.
Морамо сви да подржимо борбу8 за ослобођење Либије и успостављање демократије. Ако већ не можемо да се боримо на страни побуњеника, битно је да дамо подршку ослободиоцима преко интернета. Зоран нас гледа са неба, морамо да будемо на висини задатка и не смемо да закажемо.
To je opet jedan od mingovih/marinovih klonova. Tako mali Perica zamislja trolovanje.Nisi mi uopšte jasan?
Jesi li ti ironican ili stvarno misliš ovo što si napisao?
Kojoj državi ovoj?
Ovde vlada mafija i lopurde.
Prevaranti obučeni u DS uniforme.
Ko ti rek'o !?
Ma idi...DECKO,da li si ti cuo za slobodu govora,alo bre?Mogu ja da pricam sta hocu o Tadicu,Nikolicu i ostalima.Klasican spamer.Нећу одговорати на твоје увреде и на твој кочијашки речник, јер ипак сам за тебе елита и представник боље, проевропске и модерне Србије, и у складу са тим требам тако да се понашам.
Само да ти кажем да постоји кривични закон који се односи на повреду достојанства личности, и да ћу овај твој пост послати републичком јавном тужиоцу, па нек се они бакћу са тобом. Сигуран сам да ћеш у затворској ћелији сасвим лепо моћи да пропагираш клерофашизам.
То се исто односи на све вас који блатите институцију председника државе и ширите лажи и неистине, све ваше поруке шаљем Министарству Унутрашњих Послова и незавинсом реформисаном судству. Доста је било, треба да се зна неки ред, не може свака шуша да ради шта хоће и прича шта јој падне на памет! Наносите несагледиву штету овој држави, дали сте уопште свесни тога?
Da, oslobođen pre više od mesec dana.
Bengazi oslobođen ?
Мсм, шта рећи сем:nažalost nije.......nit je oslobođen nit je izlečen.....jedino ako je opet pobegao iz laze.......
nažalost nije.......nit je oslobođen nit je izlečen.....jedino ako je opet pobegao iz laze.......
A šta radi strana zastava na Libijskom tlu, kako se to zove? Ili su se pojavili naslednici kralja Idrisa, pa traže svoje mesto u modernoj Libiji? Čak i da je tako, ova zastava pokazuje težnje pobunjenika/terorista da ruše postojeću državu i sistem na vlasti. Gde je tu demokratija?
Nisu ti "teroristi" pucali na civile nego gadafijevci.
Nisu ti "teroristi" podmetali bombe po nemačkim diskotekama, nego gadafijevci.
Nisu ti "teroristi" obarali civilne avione u Evropi nego gadafijevci.
I kako je Gadafi došao na vlast? Izborima ili vojnim pučem? Mislim, kad već pominješ
demokratiju.
I posle sveg krvoprolića, gadafijevci su danas ponudili reforme, čak pominju izbore i
referendum.
Da su odmah postupili tako, do svega ovoga ne bi ni došlo.
I posle sveg krvoprolića, gadafijevci su danas ponudili reforme, čak pominju izbore i
referendum.
Da su odmah postupili tako, do svega ovoga ne bi ni došlo.
Ко сте то ви? Ви који се идентификујете са убицом свога народа и ратим злочинцем. Волео бих да одем лично у Триполи и да голим рукама задавим Гадафија. Ух, како сам се изнервирао. Срце ми је почело јаче да лупа, пошто иначе имама срчаних проблема.
НАТО под хитно мора да интервенише, демократија је у питању. Не требају да се либе ни најрадикалнијих мера, као што је бацање атомске бомбе на зликовца Гадафија, непријатеља човечанства.
Мислим да би сви требали сутра да одемо у Америчку амбасаду и пријавимо се као борци за ослобођење Либије и да идемо тамо да ратујемо у оквиру НАТО трупа или антирежимских побуњеника. То би јако позитивно одјекнуло у целом свету и имало би ефекта на процес Европских интеграција.
Ко сте то ви? Ви који се идентификујете са убицом свога народа и ратим злочинцем. Волео бих да одем лично у Триполи и да голим рукама задавим Гадафија. Ух, како сам се изнервирао. Срце ми је почело јаче да лупа, пошто иначе имама срчаних проблема. НАТО под хитно мора да интервенише, демократија је у питању. Не требају да се либе ни најрадикалнијих мера, као што је бацање атомске бомбе на зликовца Гадафија, непријатеља човечанства.
Нећу одговорати на твоје увреде и на твој кочијашки речник, јер ипак сам за тебе елита и представник боље, проевропске и модерне Србије, и у складу са тим требам тако да се понашам.
Само да ти кажем да постоји кривични закон који се односи на повреду достојанства личности, и да ћу овај твој пост послати републичком јавном тужиоцу, па нек се они бакћу са тобом. Сигуран сам да ћеш у затворској ћелији сасвим лепо моћи да пропагираш клерофашизам.
То се исто односи на све вас који блатите институцију председника државе и ширите лажи и неистине, све ваше поруке шаљем Министарству Унутрашњих Послова и незавинсом реформисаном судству. Доста је било, треба да се зна неки ред, не може свака шуша да ради шта хоће и прича шта јој падне на памет! Наносите несагледиву штету овој држави, дали сте уопште свесни тога?