RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ко сте то ви? Ви који се идентификујете са убицом свога народа и ратим злочинцем. Волео бих да одем лично у Триполи и да голим рукама задавим Гадафија. Ух, како сам се изнервирао. Срце ми је почело јаче да лупа, пошто иначе имама срчаних проблема.
НАТО под хитно мора да интервенише, демократија је у питању. Не требају да се либе ни најрадикалнијих мера, као што је бацање атомске бомбе на зликовца Гадафија, непријатеља човечанства.
Мислим да би сви требали сутра да одемо у Америчку амбасаду и пријавимо се као борци за ослобођење Либије и да идемо тамо да ратујемо у оквиру НАТО трупа или антирежимских побуњеника. То би јако позитивно одјекнуло у целом свету и имало би ефекта на процес Европских интеграција.

Istakao sam dve poruke u tvom postu. Zanima me da li iko vidi bilo kakavu vezu između ubijanja i demokratije? Koliko je iskrivljena tvoja slika stvarnosti kad možeš u istom postu da napišeš ove dve stvari?
Da li misliš da nam je ulazak u EU neophodan da bi se rešili korupcije i pljačke? Po meni to nema veze jedno sa drugim, mi sami moramo da uredimo naše dvorište, ne očekuj da nam to neko drugi uradi... bar ne besplatno. Kad bi sami uredili neke stvari u društvu, to bi zaista pozitivno odjeknulo u svetu.

Морамо сви да подржимо борбу8 за ослобођење Либије и успостављање демократије. Ако већ не можемо да се боримо на страни побуњеника, битно је да дамо подршку ослободиоцима преко интернета. Зоран нас гледа са неба, морамо да будемо на висини задатка и не смемо да закажемо.

A ? Mislim da nisam dobro pročitao !?

Ti mora da imaš oči kao žaba kada ga vidiš gore i još vidiš da nas gleda !

Ja mislim da gleda one 2-3 milijardice evra koje mu padoše sa neba za 2 godine i kako se krčkaju u nekoj debeloj ladovinici .....

Baš ga birga on dobro naplati zviždanje i šerpanje a ti ?

Нећу одговорати на твоје увреде и на твој кочијашки речник, јер ипак сам за тебе елита и представник боље, проевропске и модерне Србије, и у складу са тим требам тако да се понашам.
Само да ти кажем да постоји кривични закон који се односи на повреду достојанства личности, и да ћу овај твој пост послати републичком јавном тужиоцу, па нек се они бакћу са тобом. Сигуран сам да ћеш у затворској ћелији сасвим лепо моћи да пропагираш клерофашизам.
То се исто односи на све вас који блатите институцију председника државе и ширите лажи и неистине, све ваше поруке шаљем Министарству Унутрашњих Послова и незавинсом реформисаном судству. Доста је било, треба да се зна неки ред, не може свака шуша да ради шта хоће и прича шта јој падне на памет! Наносите несагледиву штету овој држави, дали сте уопште свесни тога?
Ma idi...DECKO,da li si ti cuo za slobodu govora,alo bre?Mogu ja da pricam sta hocu o Tadicu,Nikolicu i ostalima.Klasican spamer.

Nisam mislio na tebe.

img-article---dehghanpisheh-benghazi-libya_203659854339.jpg

A šta radi strana zastava na Libijskom tlu, kako se to zove? Ili su se pojavili naslednici kralja Idrisa, pa traže svoje mesto u modernoj Libiji? Čak i da je tako, ova zastava pokazuje težnje pobunjenika/terorista da ruše postojeću državu i sistem na vlasti. Gde je tu demokratija?

Nisu ti "teroristi" pucali na civile nego gadafijevci.

Nisu ti "teroristi" podmetali bombe po nemačkim diskotekama, nego gadafijevci.

Nisu ti "teroristi" obarali civilne avione u Evropi nego gadafijevci.

I kako je Gadafi došao na vlast? Izborima ili vojnim pučem? Mislim, kad već pominješ
demokratiju.

I posle sveg krvoprolića, gadafijevci su danas ponudili reforme, čak pominju izbore i
referendum.

Da su odmah postupili tako, do svega ovoga ne bi ni došlo.

Govoriti o demokratiji , a misliti na na severnu afriku je smesno i banalno . I kad Gadafi ode ili pogine , kad sruse Libiju , kad uniste standard kojije tamo stvorio , nikakva demokratije se tamo nee instalirati .
Samo ce im standardi opasti , a bice opljackani za svoju naftu .

Nisu ti "teroristi" pucali na civile nego gadafijevci.

Nisu ti "teroristi" podmetali bombe po nemačkim diskotekama, nego gadafijevci.

Nisu ti "teroristi" obarali civilne avione u Evropi nego gadafijevci.

I kako je Gadafi došao na vlast? Izborima ili vojnim pučem? Mislim, kad već pominješ
demokratiju.

I posle sveg krvoprolića, gadafijevci su danas ponudili reforme, čak pominju izbore i
referendum.

Da su odmah postupili tako, do svega ovoga ne bi ni došlo.

I sve to nema veze sa tuđom zastavom, zar ne?
Nisam bio u Libiji na početku sukoba, ali bih te zapitao, odakle "mirnim demonstrantima" vojno naoružanje? Odakle im snaga da osvajaju gradove jedne legalne države? Da li si ti prisustvovao početku sukoba pa znaš da su vojnici prvi pucali u svoj narod? da nisu bili napadnuti, možda?
Da li si siguran da su je "Gadafijev režim" podmetao bombe i rušio vavione? Koje to i koji su dokazi da su to oni radili?
Gadafi je došao vojnim pučem, ne razbijanjem države. Civili nisu učestvovali u tome, niti NATO snage. Kralj je bio iz oblasti u kojoj je Bengazi i jasno je ostale dve regije gurao u drugi plan. Gadafi je celu libiju jednako tretirao, jednako su bili bogati... dok im nije stigla pomoć sa zapada.
Inače, taj puč su priznali svi i poslednjih 40-ak godina niko nije imao prigovora na vlast, čak su sarađivali sa Gadafijem veoma rado. I naš predsednik je to radio, samo ga je izdalo pamćenje, izgleda. Slali smo i velike ekonomske delegacije kod Gadafija, i to niko ne spominje.
A što se tiče krvoprolića, znaš, za sukob su potrebne dve strane. Ovde imamo regularnu vojsku sa jedne i "mirne demonstrante" naoružane do zuba i podržane od NATO avijacije. Baš je teško zaključiti ko ruši državu.

Ко сте то ви? Ви који се идентификујете са убицом свога народа и ратим злочинцем. Волео бих да одем лично у Триполи и да голим рукама задавим Гадафија. Ух, како сам се изнервирао. Срце ми је почело јаче да лупа, пошто иначе имама срчаних проблема.
НАТО под хитно мора да интервенише, демократија је у питању. Не требају да се либе ни најрадикалнијих мера, као што је бацање атомске бомбе на зликовца Гадафија, непријатеља човечанства.
Мислим да би сви требали сутра да одемо у Америчку амбасаду и пријавимо се као борци за ослобођење Либије и да идемо тамо да ратујемо у оквиру НАТО трупа или антирежимских побуњеника. То би јако позитивно одјекнуло у целом свету и имало би ефекта на процес Европских интеграција.

Ti si decko ocigledno nesto pogano pojeo kad bulaznis sa ovim postom o atomskoj i kojekakvim sranjima,verovatno si to prizeljkivao i nama kad su tvoji ameri bacali uranijumske bombice na nasu decu.O kakvom bre ti zlocincu svog naroda pricas?Pa sto neko trpi zlocine 4 decenije vec tvojim amerima zafalilo nafte pa moraju negde da tuku.A za evrointegracije imam jedan savet a to je da se ugledas na one od 11 septembra opases se sa bombicama i pravac medju ove lopove ovde.

Ко сте то ви? Ви који се идентификујете са убицом свога народа и ратим злочинцем. Волео бих да одем лично у Триполи и да голим рукама задавим Гадафија. Ух, како сам се изнервирао. Срце ми је почело јаче да лупа, пошто иначе имама срчаних проблема. НАТО под хитно мора да интервенише, демократија је у питању. Не требају да се либе ни најрадикалнијих мера, као што је бацање атомске бомбе на зликовца Гадафија, непријатеља човечанства.

Нећу одговорати на твоје увреде и на твој кочијашки речник, јер ипак сам за тебе елита и представник боље, проевропске и модерне Србије, и у складу са тим требам тако да се понашам.
Само да ти кажем да постоји кривични закон који се односи на повреду достојанства личности, и да ћу овај твој пост послати републичком јавном тужиоцу, па нек се они бакћу са тобом. Сигуран сам да ћеш у затворској ћелији сасвим лепо моћи да пропагираш клерофашизам.
То се исто односи на све вас који блатите институцију председника државе и ширите лажи и неистине, све ваше поруке шаљем Министарству Унутрашњих Послова и незавинсом реформисаном судству. Доста је било, треба да се зна неки ред, не може свака шуша да ради шта хоће и прича шта јој падне на памет! Наносите несагледиву штету овој држави, дали сте уопште свесни тога?

Овај мора да је прошао кроз "веселу машину", издестилисана глупост, а још и букач приде и ..... ето јуноше за јевропу и 21. век!

Док су се грабили за ВЛАСТ била су дозвољена сва "демократска сретства": улични протести, слобода говора, штампе, медији,.... полиција је била режимска а извођење присталица супротне стране са безбол палицама би било једнако грађанском рату..... А данас ТОГА НЕМА, поготово не СЛОБОДНИХ НОВИНАРА и НЕЗАВИСНИХ медија. А све оно што су некада сами сатанизовали сада су нормална и демократска сретства којима се брани ВЛАСТ, "демократија", јевропска перспектива,..... А врхунац идиотизма и фашизма је "...коме се то не допада правац Русија и Иран...."! А болесник, трошна срчка иначе би им ОН показао!!! И још би да денунцира, то му је остало од предака стаљиниста, ситни потказивач, полицијски доушник - веран ВЛАСТИ! За побљувати се од демагогије! Запршко.... загорео си ти и некористан и Богу и Људима. Једино можеш послужити као добошар онима који не мисле добро овој Земљи и за спрдњу онима који јој мисле добро......СТРАШНО!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back