- Poruka
- 2.346
Mislim da je ovo ogromna greška Engleske , ustvari ma kako bilo oni će sada dobiti svoj vijetnam ako se uključe sa suvozemnim snagama u rat.
Bice tu krvi kolko oces na radost bengazija i ostalih demokrata.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je ovo ogromna greška Engleske , ustvari ma kako bilo oni će sada dobiti svoj vijetnam ako se uključe sa suvozemnim snagama u rat.
al je demokratska u pm, sve dirigovano i upravljano, masovno ispiranje mozga medijima, a i citira je neki lik iz srbije koji radi za taj strani sajt. msm ako je taj tip predstavnik te demokratske evrope onda je evropa otishla u *****. a znamo da nije, pa prema tome... taj tip shto je citirao nije objektivan primerak demokratske evrope. obichan placenik
Gde li se izgubi Rastko Pocesta, mozda promenio ime i mozda on pise takve stvari.
Mene interesuje jedna stvar zasto se Lazanski ne javlja, Lazanski javi seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Za krstaricu se zna. Vidiš da je citira demokratska evropa. Uostalom pogledaj sastav "osoblja".
Mene interesuje jedna stvar zasto se Lazanski ne javlja, Lazanski javi seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
evo ti ga lazanski na rts-u u dnevniku ako ti je muka za njega slučajno sam čula njegov komentar.
U napadu NATO-a nove civilne žrtve
02. april 2011. 19:36
U vazdušnom napadu NATO-a na oblast u blizini Brege poginulo je 13 pobunjenika protiv libijskog režima i četiri civila, izjavio je zvaničnik Adždabje. Avioni međunarodne koalicije pucali su na konvoj vozila među kojima su bila i jedna ambulantna kola, u oblasti od oko 15 kilometara od Brege. Incident se desio pošto je jedan pobunjenik pucao u vazduh iz mitraljeza radujući se, precizirao je zvaničnik zadužen za odnose sa pobunjenicima Isa Kamis. "To je greška pobunjenika, piloti su mislilida je on pucao na njih i otvorili su vatru na konvoj", objasnio je Kamis.
Na mestu gde je navodno izveden napad ostao je krater širine pet i dubine dva metra, javio je AFP. Osim 13 pobunjenika, u tom napadu poginulo je i osoblje ambulantnih kola, među kojima su bila i tri studenta medicine iz Bengazija.
http://glassrbije.org/index.php?option=com_content&task=view&id=83713&Itemid=26
Potrosna roba, tako to ide. Upotrebis i bacis, bas ko kurton.Ова побуњеничка говеда све више личе на шифтаре!![]()
Ова побуњеничка говеда све више личе на шифтаре!![]()
Potrosna roba, tako to ide. Upotrebis i bacis, bas ko kurton.