RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Povuci uvrede da sam lazov, ti si sam trazio da iznesem dokaze.

Не разумем шта кажеш. Ја сам Европејац и Србин који пише ћирилицом, а твоје писмо не капирам баш најбоље. Ћирилица и Европске вредности, спој тадиционалног и модерног. Део сам победничког тима који води Србију напред ка богатом и сређеном друштву задовољних људи.
А шта си ти мени рекао? Повуци увреде да сам Лазов. То си ти рекао. А ја никад нисам рекао да ти је извесни Лазо отац, ја чак и не знам ко ти је отац и како се зове.

Не разумем шта кажеш. Ја сам Европејац и Србин који пише ћирилицом, а твоје писмо не капирам баш најбоље. Ћирилица и Европске вредности, спој тадиционалног и модерног. Део сам победничког тима који води Србију напред ка богатом и сређеном друштву задовољних људи.
А шта си ти мени рекао? Повуци увреде да сам Лазов. То си ти рекао. А ја никад нисам рекао да ти је извесни Лазо отац, ја чак и не знам ко ти је отац и како се зове.

Nisi odgovorio na pitanje i nisi povukao uvrede, rekao si da sam LAŽOV, argumentuj !!!

Nisi odgovorio na pitanje i nisi povukao uvrede, rekao si da sam LAŽOV, argumentuj !!!

Мене су многи овде вређали и говорили ми да сам дебил, ретард, будала, лудак и ко зна шта не. Нико ми није упутио извињење нити покајање. Али посто сам демократа и Европејац, моја душа је широка као небо и теби ћу се извинути и тиме показати да сам цивилизован човек а не некакав затуцани крезуби клерофашиста.
Извини, ти ниси лажов, само си лоше информисан и изманипулисан. Њуди добро живе, власт постиже фантастичне резултате и има огромну популарност, што показују и све анкете јавног мњења.

Мене су многи овде вређали и говорили ми да сам дебил, ретард, будала, лудак и ко зна шта не. Нико ми није упутио извињење нити покајање. Али посто сам демократа и Европејац, моја душа је широка као небо и теби ћу се извинути и тиме показати да сам цивилизован човек а не некакав затуцани крезуби клерофашиста.
Извини, ти ниси лажов, само си лоше информисан и изманипулисан. Њуди добро живе, власт постиже фантастичне резултате и има огромну популарност, што показују и све анкете јавног мњења.

Nisam loše informisan, to sam dokazao na prethodnoj strani. Ja kao veliki konformista i čovek širokijeh shvatanja prihvaćam izvinjavanje.

Ahahaah kao shto sam i rekao pustice smradove da zauzmu par gradova bez borbe malo da se raduju i da se izmore na putu i kad im napravi sachekushu na pola puta od njih ce ostati samo froncle :D ! Ajmo Gadafi sabijaj to do Bengazija ! Evo i vesti na RTS-u ovi su pukli ko zvechke a uskoro nece imati ni gorivo da se vrate nazad : http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/2/Свет/867062/Побуњеници+у+бекству.html ! Svi koji do sada nisu ushli u grupu za podrsku Gadafiju neka upadaju : https://www.facebook.com/pages/Supp...afi-from-the-people-of-Serbia/143360419060495 !

Obama ne isključuje naoružavanje opozicije u Libiji
Beta-AFP - Pre 59 minuta
VAŠINGTON - Predsednik SAD Barak Obama izjavio je u sredu da ne isključuje snabdevanje oružjem libijske opozicije, ali je naglasio da je procena odnosa snaga pobunjenika i režima Moamera Gadafija još u toku, prenela je američka TV-mreža NBC.

Upitan o mogućnosti američkog snabdevanja oružjem opozicionih snaga, Obama je odgovorio: "Ja to ne isključujem. Ali, nisam ni rekao da će se to desiti...".

Predsednik je naglasio da naoružavanje pobunjenika neće biti potrebno, ako Gadafijeve snage budu dovoljno oslabljene.

Са фејс стране подршке Гадафију:

Melissa Light

I remember the America and NATO going to help the people over seas during wwi because the people of those countries were to dumb to help them self when hilter took over now they are to dumb again sad day for Serbia

:rotf::rotf::rotf: :rotf::rotf::rotf: :rotf::rotf::rotf:

Мајку ти... Колико су ретардирани ови амери!

Какве то има везе са злоковцем Гадафијем и племенитом борбом западних држава за слободу и демократизацију Либије?
Направи посебну тему о наводној незапослености у Србији, па можемо дискутовати о томе.

Управо су јавили на ЦНН да побуњеници напуштају Бин Џавад - али не због дјеловања Гадафијеве војске - већ због напада цивила локалног становништва - племена која су лојална Гадафију....Шта ћемо сад?

Управо су јавили на ЦНН да побуњеници напуштају Бин Џавад - али не због дјеловања Гадафијеве војске - већ због напада цивила локалног становништва - племена која су лојална Гадафију....Шта ћемо сад?

Да пошаљемо НАТО курсисту Шунтавила и кума Бокија либијским квислинзима у помоћ ?
Лако би успоставили везе и брзо се препознали... ;)

files.php

Libija je jedna drzava koja treba da se krece demokratskim tokovima i tokovima Serijata.Mislim da nema boljeg pravnog sistema od Serijata jer Serijat daje svima prava i daje prava muslimanima da zive po Islamskom sistemu.Ipak kad se radi o Libiji mislim da je demokracija dozvoljena za muslimane jer demokracija daje prava muslimanima da odrzavaju vlast jedne drzave voljom naroda preko biralista.Libija ima puno lijepih dijelova i Libija je puna Islama tako da je lijepo u Libiji zivjeti.Sada kad se odvijaju borbe protiv diktatora Gadhafija koji ne preza od nicega da pokaze koliko je zao sada Ustanici jasno zele da osvoje Libiju i da Libija ode demokratskim tokovima i vezivanjem za Ameriku.Inace Ustanici su obecali sudjenje Gadhafiju koje ce se odvijati poslije njegovogt hapsenja.Libija zato treba da je radostna sto je tako lijepa i tako slatka jer privlacna je svima jer ona je jedina koja ima ustaljeni Islam u srcu njenih stanovnika.

Da li se serijat primenjuje u Siriji,Jemenu,Jordanu,Egiptu i Bahreinu?
Kada ce Arapska liga zatraziti oruzanu intervenciju i u ostalim muslimanskim zemljama gde se protestuje protiv vlasti?

Zvanicno Serijat se primjenjuje u Saudijskoj Arabiji i Iranu.Ostale Islamske zemlje koje si nabrojao imaju u svojim zakonodavstvoma elemente Serijata ali nemaju puni Serijat kao u ovim dvjema zemljama.Inace kad bi se uveo u svim Islamskim zemljama Serijat svima bi bilo bolje nego danasnja civilizacija se nije jos napila demokracije da bi izmislila novi sistem vrijednosti tako da da za ovo vrijeme Serijat u odnosu na demokraciju nije pogodan u nekim zemljama tako da se u ostalim Islamskim zemljama usvaja demokracija.Ali dokle ce demokracije biti jos niko ne zna ali po svim nacelima najbolji sistem vriujednosti je srocen u Serijatu i zato je Serijat najbolji i zato ne bih volio kad bi se napao Iran jer nebih volio da se u Iranu svrgne Serijat koji je na snazi.

Da li je u Iranu primenom Serijata smanjen broj onih koji koriste razne droge?

Naravno da je smanjen broj i cak je eliminiran jer za upotrijebu droge i za dilovanje drogom slijedi kazna vjesanjem tako da je Iran eliminirao problem krijumcarenja droge.Iran je jedna veoma stabilna drzava koja nema problem sa kriminalom jer ona je rijesila problem svih kriminala tako da je ljudima ponudjeno da zive po moralnom principu.

Амерички НАТО варвари су ГОРИ ОД ХИТЛЕРА , МНОГО ГОРИ.
Оних 40 „државних званичника“ су пиони америчке фашистичке силе. Обама, као председник најјаче ТИРАНСКЕ државе – злочиначке Америке - је највећи ТИРАНИН И ЗЛИКОВАЦ НА ПЛАНЕТИ.
Амерички НАТО захтев да регуларна армија Либије „заустави убијање“ значи да народ Либије престане да се брани док га убијају амерички НАТО бандити и њихови пси у либијским пространствима.
Док америчка НАТО сила убијајући прави оргије по Либији, свет, углавном, ћути, а пропагандисти НАТО фашизма трабуњају о демократији и просперитету, просипајући своје цинично лицемерје.
Они, НАТО убице, убијају а свет ћути.
Моја подршка Гадафију и свом либијском народу.
СМРТ АМЕРИЧКОМ НАТО ФАШИЗМУ – СЛОБОДА ЛИБИЈСКОМ НАРОДУ !

Cilj zapada je bio, da se u Libiji napravi građanski rat i da NATO kao pomogne onu drugu stranu koja je "demokratska-narodna".
Blokirali su libijske državne pare 37 milijardi, koje se nalaze u zapadnim bankama i za te pare sada NATO prodaje svoje naoružanje pobunjenicima. Cijenu normalno određuje sam.
Juče su saopštili, da je NATO već potrošio 90 milijardi € i da je tih 37 premalo da podmiri troškove akcije.
Dakle, treba to godinama sada plaćati sa naftom i drugim prirodnim bogatstvima Libije.

Vjerovatno će u tome uspjeti i Libiju podijeliti na dva dijela, onaj sa pobunjenicima i naftom i ostali dio bez nafte, uključujući i pustinju sa Gadafijem.

Poslednja izmena:
Cilj zapada je bio, da se u Libiji napravi građanski rat i da NATO kao pomogne onu drugu stranu koja je "demokratska-narodna".
Blokirali su libijske državne pare 37 milijardi, koje se nalaze u zapadnim bankama i za te pare sada NATO prodaje svoje naoružanje pobunjenicima. Cijenu normalno određuje sam.
Juče su saopštili, da je NATO već potrošio 90 milijardi € i da je tih 37 premalo da podmiri troškove akcije.
Dakle, treba to godinama sada plaćati sa naftom i drugim prirodnim bogatstvima Libije.

Vjerovatno će u tome uspjeti i Libiju podijeliti na dva dijela, onaj sa pobunjenicima i naftom i ostali dio bez nafte, uključujući i pustinju sa Gadafijem.

не знам одакле цифра од 90 гига јура, али Американци су објавили њихове трошкове који износе око 500 милиона УСД

Al Dzazira pise da su Gadafijeve trupe opet u kontra-ofanzivi, da su ocerecili pobunjenike kod Sirta i da su zauzele Bin Dzauad. :klap:

http://english.aljazeera.net/news/americas/2011/03/201132994454514581.html

Gaddafi troops force rebels to retreat
Pro-Gaddafi forces retake Bin Jawad, as opposition fighters retreat in the face of renewed counter-offensive.

Ja samo ne kapiram kako su uspeli u tome s obzirom na ovo:

http://www.politika.rs/rubrike/Rat-u-Libiji/Avioni-menjaju-odnos-snaga.sr.html

Било какав маневар либијских копнених снага у условима отворене пустиње одмах је видљив. По позиву са специјалног ваздухоплова типа „Ј-стар“, који прецизно бележи све покрете на земљи, дакле када оператори на америчком „Ј-стару“ уоче да је неки тенк либијске војске упалио мотор, авионима „рафал“ и „тајфун“ треба око седам минута да стигну и униште тај тенк.

Ja kontam da bi gadafijeve trupe presle razdaljinu od Sirta do Bin Dzuada da im treba ipak mnogo vise od 7 minuta...? Iako uopste ne kapiram kako uspevaju da pokrecu ofanzive u uslovima potpune vazdusne dominacije zapadnih fasistickih sila u svakom slucaju CESTITAM HRABROJ LIBIJSKOJ ARMIJI na neverovatnom drzavnju u ratu protiv terorista i snaga zla!!!! BRAVO PUKOVNICE!!! :klap: :klap: :klap:

Barak Obama (nobelovac - mir) ne iskljucuje mogucnost da naoruzava pobunjenike!
Obama se pokazao da je idiot kao i prethodnici pre njega. Setite se kao sto je Klinton naoruzavao OVK tako sad Obama radi u Libiji- isti scenario! Ista uloga! Drugo ime? Druga boja koze? NEBITNO!

Pa sta ako naoruzaju pobunjenike, ko da pobunjenici vec nemaju dovoljo naoruzanja? Imaju i vise nego dovoljno, al ne znaju da ga koriste... pobunjenicima realno treba obuka a ne naoruzanje i treba im disciplina i organizacija, za sada su to samo naoruzane bande, drumski razbojnici bez ikakve obuke, bez ikakve discipline i bez organizacije, to je realnost.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back