RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Када клерофашисту и геноцидаша потучеш аргументима, њему остаје само кисело церекање. Џаба се смејеш, Србија је сада демократска Европска земља у којој се уводи ред и која се денацификује и напредује у сваком погледу.
Исти случај биће и са Либијом, зликовци и диктатори губе своје позиције и ускоро ће читав свет бити слободан и демократски.

Када клерофашисту и геноцидаша потучеш аргументима, њему остаје само кисело церекање. Џаба се смејеш, Србија је сада демократска Европска земља у којој се уводи ред и која се денацификује и напредује у сваком погледу.
Исти случај биће и са Либијом, зликовци и диктатори губе своје позиције и ускоро ће читав свет бити слободан и демократски.

Osvojimo Evropu sa milion nezaposlenih.

Libija treba ici ka demokraciji i radujem se sto ce Gadhafi da konacno ode sa vlasti jer predvijdeno je da se pobunjenicima dodjeli naoruzanje kako bi mogli ratovati protiv Gadhafijeve vojske.To me raduje i radujem se sto ce Libija postati jedna drzava kojom ce se muslimani ponositi.

Osvojimo Evropu sa milion nezaposlenih.

Свугде има незапослених. Осим у Северној Кореји. Проблем је што мрачне снаге, екстремно крило цркве и државне безбедности, удружено са Русијом, шири дефетизам и води медијски и психолошки рат против Европске Србије.
Стварају лажну слико о томе како је стање лоше и како се ретко живи, а што никако не одговара истини.
Јер кад изађем на улицу, свуда око себе видим фирмирану гардеробу, скупе аутомобиле, најновије моделе мобилних телефона, срећне и насмејане људе. И сам живим боље него икад, као и цела моја породица.
Ви сада сви имате и интернет, што сте за време вашег Слобе могли само да сањате. То је још један доказ напретка и свакодневног јачања Србије, која се налази на једином исправном путу.

Predsednica Argentine osudila bombardovanje Libije
Blic - Pre 34 minuta

BUENOS AJRES - Predsednica Argentine Kristina Kirhner danas je osudila bombardovanja Libije koje predvodi koalicija, kako je rekla, "takozvanih civilizovanih" zapadnih zemalja. Čaves i Kirhnerova razgovarali o Libiji

"Kada pomislite da te takozvane civilizovane zemlje pokušavaju da reše probleme bacanjem bombi, onda sam ponosna što sam Južnoamerikanka", rekla je Kirhner novinarima tokom susreta sa venecuelanskim predsednikom Ugom Čavesom, koji boravi u poseti Argentini, prenosi AFP.

"Mi smo u ekonomskom smislu ocenjene kao nerazvijene, drugorazredne zemlje.

Gospodža me pozitivno iznenađuje u svakom pogledu.

.....a i nije losa riba koliko se secam ....:)

Свугде има незапослених. Осим у Северној Кореји. Проблем је што мрачне снаге, екстремно крило цркве и државне безбедности, удружено са Русијом, шири дефетизам и води медијски и психолошки рат против Европске Србије.
Стварају лажну слико о томе како је стање лоше и како се ретко живи, а што никако не одговара истини.
Јер кад изађем на улицу, свуда око себе видим фирмирану гардеробу, скупе аутомобиле, најновије моделе мобилних телефона, срећне и насмејане људе. И сам живим боље него икад, као и цела моја породица.
Ви сада сви имате и интернет, што сте за време вашег Слобе могли само да сањате. То је још један доказ напретка и свакодневног јачања Србије, која се налази на једином исправном путу.

Reci ti meni, gde jos ima preko milion nezaposlenih u okruzenju ka kod nas???

У окружењу су све мање државе и логично је да не може бити толико незапослених. Црна Гора има 700 000 становника, тако да тамо никако не може бити милион незапослених.
Уосталом, одакле ти подаци о милион људи. То је неистина и гнусна лаж. Замисли се колики грех чиниш кад шириш лажи против своје државе и власти. Обичан страни плаћеник. Колико крвавих рубљи добијаш од КГБ-а да блатиш Европску Србију по форумима и покушаваш да нас вратиш у средњи век, сада када смо таман кренули исправним путем и када смо надомак статуса кандидата за улазак у Европску Унију.

Bugarska, Rumunija, Madjarska, Hrvatska sa nesto manje, Bosna sa 5 miliona...itd...pa preko 700.000 prijavljenih je na birou...i minimun 300.000 koji su brisani sa liste i koji se nikada nisu prijavili plus oni koji nemaju licna dokumenta...plus Srbija ima najmanju prosecnu platu u Evropi, i verovatno najskljuplji benzin u okruzenju. Ti si necivilizovan jewr me nazivas lazovom i placenikom a da to nisi potkovao dokazima, i vredjas sto je zabranjeno na forumu koji je civilizacijski.

Mislim da ce morati Amerika bolje naoruzati pobunjenike jer izgleda da je nesto zatajilo i da pobunjenicima treba pomoc.Mislim da ce Amerika dostaviti tenkove pobunjenicima i da ce im odstaviti tesku artiljeriju.Mislim da Gadhafi zeli dati maksimum sa ovim ali ne mislim da ce se priblziiti Bengaziju kao ranije.Ocekujem da ce se bitka razviti i dalje ali ono sto ocekuje medjunarodna zajednica je pobjeda pobunjenika i uspostava demokratske Libije.

Zaprska izbegao odgovor...e to je srBska demokracija, vrijednosti...kad je tesko begaj....

Наведи чињенице и поткрепи их доказима па онда могу да те схватим за озбиљно. То што си ти рекао да је милион незапослених и да се тешко живи не мора да значи ништа. Ја могу да кажем да сам ја Кларк Гебл и Тоше Проески. Докази бато!

Наведи чињенице и поткрепи их доказима па онда могу да те схватим за озбиљно. То што си ти рекао да је милион незапослених и да се тешко живи не мора да значи ништа. Ја могу да кажем да сам ја Кларк Гебл и Тоше Проески. Докази бато!

BEOGRAD - Broj nezaposlenih ljudi u Srbiji je dostigao svoj historijski maksimum. Prema podacima Republičkog zavoda za razvoj u Srbiji je nezaposleno više od milion ljudi, prenosi B92. Kod Nacionalne službe za zapošljavanje evidentirano je oko 700 hiljada građana koji traže posao. U Nacionalnoj službi očekuju da će ove...

... godine biti uspješniji u zapošljavanju građana Srbije, zahvaljujući planiranim programima za koje su dobili oko dvije milijarde dinara više nego u 2010.

Poslodavci su, međutim, skeptični da parcijalne mjere koje sprovodi država mogu da riješe problem manjka radnih mjesta u Srbiji.

Skoro 730 hiljada ljudi u Srbiji ušlo je u 2011. na spisak nezaposlenih kod Nacionalne službe za zapošljavanje, koja obećava da će ove godine zaposliti 60 hiljada ljudi.

To, međutim ne znači da će za toliko biti smanjen broj nezaposlenih, jer je tokom prošle godine za samo 852 osobe veći broj novozaposlenih u odnosu na one koji su izgubili posao.

Razlog za veći optimizam za ovu godinu dolazi i od većeg budžeta Nacionalne službe, kaže direktor Nacionalne služba za zapošljavanje Dejan Jovanović.

(Vijesti.ba/Fena)

Evo ti izvor iz komsiluka, neutralan.

BEOGRAD - Broj nezaposlenih ljudi u Srbiji je dostigao svoj historijski maksimum. Prema podacima Republičkog zavoda za razvoj u Srbiji je nezaposleno više od milion ljudi, prenosi B92. Kod Nacionalne službe za zapošljavanje evidentirano je oko 700 hiljada građana koji traže posao. U Nacionalnoj službi očekuju da će ove...

... godine biti uspješniji u zapošljavanju građana Srbije, zahvaljujući planiranim programima za koje su dobili oko dvije milijarde dinara više nego u 2010.

Poslodavci su, međutim, skeptični da parcijalne mjere koje sprovodi država mogu da riješe problem manjka radnih mjesta u Srbiji.

Skoro 730 hiljada ljudi u Srbiji ušlo je u 2011. na spisak nezaposlenih kod Nacionalne službe za zapošljavanje, koja obećava da će ove godine zaposliti 60 hiljada ljudi.

To, međutim ne znači da će za toliko biti smanjen broj nezaposlenih, jer je tokom prošle godine za samo 852 osobe veći broj novozaposlenih u odnosu na one koji su izgubili posao.

Razlog za veći optimizam za ovu godinu dolazi i od većeg budžeta Nacionalne službe, kaže direktor Nacionalne služba za zapošljavanje Dejan Jovanović.

(Vijesti.ba/Fena)

Evo ti izvor iz komsiluka, neutralan.

Какве то има везе са злоковцем Гадафијем и племенитом борбом западних држава за слободу и демократизацију Либије?
Направи посебну тему о наводној незапослености у Србији, па можемо дискутовати о томе.

Какве то има везе са злоковцем Гадафијем и племенитом борбом западних држава за слободу и демократизацију Либије?
Направи посебну тему о наводној незапослености у Србији, па можемо дискутовати о томе.

Povuci uvrede da sam lazov, ti si sam trazio da iznesem dokaze.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back