- Poruka
- 201.323
Еби га, један екс модератор га прогласио за Уга...
Ma Petko, koji p... guzu retko.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ova situacija sa Gadafijem je neverovatno zanimljiva jer je konačno ujedinila sve komunjare na jednoj strani.. one stare Brozove, neokomuniste iz DSa i LDPa i komunjarske 'četnike' Šešeljevce i ostatak te ekipe.
Kukate za ludim Titovim pukovnikom, koji je podrzavao diktatorske rezime i slao vojnike po Africi prethodnih 30ak godina, ubijao disidente i organizovao teroristicke napade.. samo zato sto je sa druge strane NATO.
Ni ja ne volim NATO, ali ko god da srusi takvu karikaturu od coveka, neka ga srusi.. pa bio to i crni djavo, ili vanzemaljci...
gadafi nije podrzavao jugoslovene i KPJ 90-ih, znaci nije podrzavao hrvate, muslimane, makedonce, slovence, neke komunisticke partije - nego iskljucivo srbe.
yebiga to ti je realnost na terenu. to sto su se jugosi i komunjare nasle pozvanima je njihov problem, ne moj.
Ti hoćeš da kažeš da Sloba nije bio komunista?
Ti hoćeš da kažeš da Sloba nije bio komunista?
Ova situacija sa Gadafijem je neverovatno zanimljiva jer je konačno ujedinila sve komunjare na jednoj strani.. one stare Brozove, neokomuniste iz DSa i LDPa i komunjarske 'četnike' Šešeljevce i ostatak te ekipe.
Kukate za ludim Titovim pukovnikom, koji je podrzavao diktatorske rezime i slao vojnike po Africi prethodnih 30ak godina, ubijao disidente i organizovao teroristicke napade.. samo zato sto je sa druge strane NATO.
Ni ja ne volim NATO, ali ko god da srusi takvu karikaturu od coveka, neka ga srusi.. pa bio to i crni djavo, ili vanzemaljci...
Почивај у миру Пуковниче
Ајде мало оно, знаш већ.Libija je jedna zemlja koja je najljepsa zemlja i koja ocarava svakog muslimana.Libija je jedna zemlja koja ima veoma lijepe predjele i koja ima puno lijepih pustinja i lijepih oaza.Libija odise jednom ljepotom tako da svaki musliman pozeli da u Libiji zivi kao pravi musliman.Sada kad se vode bitke za demokratsku Libiju svaki musliman podrzava demokraciju i podrzava borbu Libijskog naroda za slobodom i demokracijom.Inace glavni grad Libije je Tripoli i to je jedan lijepi grad koji treba da se posjeti jer to je grad na obali mora.Libija je inace bogata naftom i ona ima veoma jaku privredu tako da demokratska Libija ima sansu da postane veoma jaka drzava koja ce moci da svojom prodajom nafte predje Saudijsku Arabiju po razvijenosti.Sada kad se vodu bitke i kada je Ras Lanuf u rukama revolucionara Gadhafiju se steze obruc i on nece dugo opstti tako da ce uskoro Tripoli biti osvojen i Gadhafiju ce se suditi u Libiji jer on je zlocinac i on je uzrokovao pogibijom puno ljudi.Praticemo vijesti svakog momenta tako da ocekujem da ce pasti i neki sljedeci grad koji ce uzrokovati opsadom Tripolija koji ce morati da padne u ruke revolucionara.
Ајде мало оно, знаш већ.
Американска, дебела, масна **** и прочишћавање губице!
Ма ниси Американска пизззда, већ љубитељ Американске, девеле, масне ****, бар си се тако изјашњавао.Hoces da kazes da sam Americka pizzda?! Ne ja samo Amerikance cijenim zato sto imaju slobodu i zato sto uzivaju u demokraciji tako da i islamske zemlje moraju uzeti za uzor demokraciju ali ne po Americkom sistemu nego po islamskom sistemu jer moram napomenuti da su muslimani vjernici i da odlaze u dzamije i da se mole u njima tako da ta demokracija u Islamskim zemljama ne bi podgrijavala ateizam.
Inace nadam se da ce Tripoli brzo pasti i da ce se zavijoriti zastava polumjeseca i zvijezde na vrhu zelenog trga u Tripoliju i da ce gradjani biti slobodni i da ce htjeti da zive u demokratskoj Libiji a Gadhafiju ima da se sudi zbog zlocina.
Jel? A to, šta je Zapad radio po Africi i još uvek radi, to nema nikakve veze, jel treba da nabrajam? Počeli su tako što su evropski bogataši, uz podršku političara, vojno okupirali Afriku i par vekova eksploatisali ljudstvo u Africi (prodavali su Afrikance da služe kao robovi). Pa su onda počeli eksploataciju prirodnog bogastva Afrike, međunarodne finansijske institucije su otvorile afričke ekonomije za eksploataciju od strane bogatih multinacionalnih korporacija koje maksimiraju njihov profit od afričke mizerije. Moć zapadnih korporacija u Africi je monstrum sa hiljadu stomaka, nezasit za profitom, profitom, profitom. Monstrimi se bogate a građani mnogih afričkih zemalja žive bez svetla, bez čiste vode, bez zdravstvene nege i posla...Afrička deca umiru od diareje, malarije, pneumonie, osica, u 21 veku! Ti se uzroci mogu eliminisati jeftinim tretmanima ali oni ipak haraju Afrikom a za to vreme se multinacionalne kompanije i njihovi saradnici slade iscrpljivanjem ljudskih i prirodnih resursa. Afrika je kontinent prisiljen da igra po pravilima (koja se stalno menjaju). pravilima koja su zavedena od strane zapadnjačkih vlada i njihovih korporacijskih saradnika.Ova situacija sa Gadafijem je neverovatno zanimljiva jer je konačno ujedinila sve komunjare na jednoj strani.. one stare Brozove, neokomuniste iz DSa i LDPa i komunjarske 'četnike' Šešeljevce i ostatak te ekipe.
Изгледа да је теби ипак најдраже да проџараш зубало Американском, масном *****!To je poznato.Prije bih dao sestru Sudanskom crncu muslimanu nego nekom bijelcu Krscaninu.Inace ja se pitam za sestru i ona smije da uzme onoga kojeg joj ja preporucim.Sudanci su vrijedan narod i oni su jedan obrazovan narod koji ima svoju historiju i zato Sudanci su jedan narod koji moze da bude u srodstvu sa mnom.Inace volim Amerikance zato sto su humani i zato sto pomazu svakom ugrozenom licu i oni se brinu o ljudima koji su ugorzeni genocidom.Tako da mislim da Amerikanci cine jedan odbar posao jer zele do muslimana napraviti ljude koji ce imati naprednu kulturu i koji ce uskladiti svoju kulturu sa svojom Islamskom kulturom.Ipak moramo priznati da Amerika sada prednjaci u civilizaciji i kulturi u svijetu i da oni znaju kako se treba biti slobodan.Ja zastupam tezu da se svi moraju educirati na religijskom nivou i da svi moraju biti vjernici pa onda da se da narodu demokracija.sada su svi muslimani skoro vjernici tako da je dovoljno da se pocne sa Islamskom edukacijom od malena kako bi Islamske zemlje imale narastaj koji je vezan za Islam.
Jel? A to, šta je Zapad radio po Africi i još uvek radi, to nema nikakve veze, jel treba da nabrajam? Počeli su tako što su evropski bogataši, uz podršku političara, vojno okupirali Afriku i par vekova eksploatisali ljudstvo u Africi (prodavali su Afrikance da služe kao robovi). Pa su onda počeli eksploataciju prirodnog bogastva Afrike, međunarodne finansijske institucije su otvorile afričke ekonomije za eksploataciju od strane bogatih multinacionalnih korporacija koje maksimiraju njihov profit od afričke mizerije. Moć zapadnih korporacija u Africi je monstrum sa hiljadu stomaka, nezasit za profitom, profitom, profitom. Monstrimi se bogate a građani mnogih afričkih zemalja žive bez svetla, bez čiste vode, bez zdravstvene nege i posla...Afrička deca umiru od diareje, malarije, pneumonie, osica, u 21 veku! Ti se uzroci mogu eliminisati jeftinim tretmanima ali oni ipak haraju Afrikom a za to vreme se multinacionalne kompanije i njihovi saradnici slade iscrpljivanjem ljudskih i prirodnih resursa. Afrika je kontinent prisiljen da igra po pravilima (koja se stalno menjaju). pravilima koja su zavedena od strane zapadnjačkih vlada i njihovih korporacijskih saradnika.
I ti nekom pričaš o Gadafiju, van pameti.