Microwave
Buduća legenda
- Poruka
- 28.623
Tako je, pesmom udri...
Treba Libijci da idu na mostove kao Mitrović i ostatak budala i viču ''siđite dole da vam yebemo kevu''...![]()
M'jock...treba da idu kao Vizionar i traže da se nastavi bombardovanje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je, pesmom udri...
Treba Libijci da idu na mostove kao Mitrović i ostatak budala i viču ''siđite dole da vam yebemo kevu''...![]()
M'jock...treba da idu kao Vizionar i traže da se nastavi bombardovanje![]()
Jedino kao su Mesića odveli u Tripoli pa ga roknuli. Ali čisto sumnjam.jesu li više onu tiransku krmetinu u Libiji sredili?
kakve su vesti?![]()
Poslednja vest
Zbog ugrozavanja akcije protiv libijskog vodje Moamera al Gadfija i straha od gubljenja medijskog rata, na inicijativu SAD hitno je sazvan sastanak u sedistu Nato pakta u Briselu sa ciljem razmatranja opcija koje stoje na raspolaganju alijansi, a koje ce biti preduzete protiv Srbije.Razmatra se iskljucenje Srbije iz organizacije UN,ali i preduzimanje energicnijih mera kao sto su uvodjenje sankcija i odrzavanja granicnih vojnih manevara koje bi trebalo da pocnu u narednih nekoliko dana.
Rusija izrazila zabrinutost
Na inicijativu Rusije bice odrzana hitna sednica Saveta bezbednosti,a povodom najnovih desavanja povodom iznenadne odluke Nato pakta.Ambasador Rusije u UN Vitalij Curkin hitno je danas iz Moskve otputovao za Njujork.
Poslednja vest
Zbog ugrozavanja akcije protiv libijskog vodje Moamera al Gadfija i straha od gubljenja medijskog rata, na inicijativu SAD hitno je sazvan sastanak u sedistu Nato pakta u Briselu sa ciljem razmatranja opcija koje stoje na raspolaganju alijansi, a koje ce biti preduzete protiv Srbije.Razmatra se iskljucenje Srbije iz organizacije UN,ali i preduzimanje energicnijih mera kao sto su uvodjenje sankcija i odrzavanja granicnih vojnih manevara koje bi trebalo da pocnu u narednih nekoliko dana.
Rusija izrazila zabrinutost
Na inicijativu Rusije bice odrzana hitna sednica Saveta bezbednosti,a povodom najnovih desavanja povodom iznenadne odluke Nato pakta.Ambasador Rusije u UN Vitalij Curkin hitno je danas iz Moskve otputovao za Njujork.
Daj link.
Nema linka, izmislio je...
Sumnjam da je izmislio i provocira jer to NE MOZE da bude istina.
Naravno da jesam,ali uopste me ne bi zacudio ovakav scenario.Mi smo retka zemlja na svetu,koja je svim srcem uz Gadafija, a to Nato ne oprasta.
i da jeste..šta bi postigli...daj Pajo nemoj imati tako visoko mišljnje...mislis da biste pobjedili..KOGA...NATO..daj ne budi smešan....NATO..su tada činili svi nekadašnji vaši prijatwelji iz ww1...a sada su ti isti opleli po Vama..ne po Srbiji vec po Miloševiću....
Libija je lijepa zemlja i ona ima lijepu pustinju i ima lijepe kamile tako da bih ja rado kamilu poljubio u usta koliko je ona lijepa.Inace kamila je muslimanska zivotinja i ona je nesto lijepo za nas muslimane i mi muslimani ne mozemo bez kamila a Libija bas ima puno kamila.
Libija je lijepa zemlja i ona ima lijepu pustinju i ima lijepe kamile tako da bih ja rado kamilu poljubio u usta koliko je ona lijepa.Inace kamila je muslimanska zivotinja i ona je nesto lijepo za nas muslimane i mi muslimani ne mozemo bez kamila a Libija bas ima puno kamila.
Bas smo naivniMislim da ce se Libijskom narodu ispuniti zelja i da ce imati svoju Libiju koja ce biti demokratska zemlja i koja ce biti zemlja muslimana koji idu rado da klanjaju.
Pa naravno da je izmislio, nema nigde na netu...![]()