RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uzmi neki udzbenik iz pravno politicke teorije, pa citaj. jer je ocigledno da nisi procitao niti jedan, pa ubacujes totalitarizam u celu pricu.

Хвала ти на савјету...Него ти покушај да кажеш ђе то не постоје тежи облици управљања од диктатуре?

И да кажеш шта је то диктатура.

Још нисам чуо за правно политичке теорије.

Хвала ти на савјету...Него ти покушај да кажеш ђе то не постоје тежи облици управљања од диктатуре?

И да кажеш шта је то диктатура.

Још нисам чуо за правно политичке теорије.

Hajde ti lepo kazi svoju poentu, pa cu da ti odgovorim na nju; posto kao i uvek, pitas potpune besmislice.

AL f15 je dvosed, dje jim je drugi pilot..? :lol:

Траже га.

A US warplane has crash landed in Libya, a US military spokesman says.
The spokesman, Kenneth Fidler, told the BBC there was no indication that the F-15 Eagle was brought down by hostile fire.
He said one crew member had been recovered safely. An operation is under way to recovered another.
It is not clear where the plane went down. The development follows a third night of allied air strikes against Col Gaddafi's forces

Ti si legenda. :mrgreen: 'Dragi vodja' nije Gadafi. A 'Veliki vodja' nije ni Gadafi, a nije ni 'Dragi vodja'

Inace, u jednom periodu svoje vladavine, Gadafi je pretio svim disidentima koji su pobegli iz zemlje da se smesta vrate, jer ce ih juriti svuda po svetu i ubiti kao pse ;)

Možda je bilo, i?
Jel sad imaju što im treba? Imaju.
To što su neka plemena protiv njega i hoće da nametnu svoje ideje i džihadiste a to su po tebi glasnici naroda??

Hajde ti lepo kazi svoju poentu, pa cu da ti odgovorim na nju; posto kao i uvek, pitas potpune besmislice.

Не знам шта да ти кажем када кажеш бесмислице.

Рецимо - појам диктатуре је веома тешко објаснити ако се не објасни и појам тоталитаризма....Тако да ми је веома тешко уопште почети било какву дискусију с тобом на ту тему. Очито је да из истог разлога не разумијеш шта се дешава у Либији.

OTKUD OVO LIBIJCIMA ..... :eek: ... STVARNO NISU FER ....

10024kN.jpg

P.S. EKSKLUZIVA IZ TRIPOLIJA - SVEZA FOTKA ... BOLESNO JE NOVA .. GLANC .... :think:

Poslednja izmena:
Na zalost, nisu svi kao ja, da uvide da je narod u Libiji bio slobodniji od naroda u demokratskim zemljama.

Ево како изгледа РАЗМИШЉАЊЕ АМЕРИЧКОГ ДЕМОКРАТЕ - па просудите сами да ли је овај човек кретен или није, да ли је олош или није... и још је такво ђубре кандидат за председника САД - и шта онда очекивати од тих људи КОЈИ СЕ ПОНОСЕ ОВАКО ЂУБРЕТАРСКИМ ПОНАШАЊЕМ:

Donald Tramp: Prešao sam Gadafija
I.K. | 21. 03. 2011. - 22:54h | Foto: AFP - Arhiva | Komentara: 86

VAŠINGTN - Američki biznismen Donald Tramp je izjavio da je poslovao sa libijskim predsednikom Moamerom Gadafijem i da ga je tom prilikom nasamario.
Donald Tramp nije dao Gadafiju da koristi iznajmljeno zemljište

U intervjuu u emisiji “Fox And Friends” na televiziji “Fox”, milijarder se hvalio svojim iskustvom sa libijskim predsednikom.

“Poslovao sam sa Gadafijem. Iznajmio sam mu zemljište, za njegovo jednodnevno korišćenje, platio mi je više nego što bih dobio za godinu dana od njegovog iznajmljivanja..., a onda mu nisam dozvolio da ga koristi”, rekao je Tramp.

Tramp je tokom emisije i opsovao.

“Ne želim da koristim reč ‘zaj***ati’. ali zaj***ao sam ga”, izjavio je biznismen pobednički.

Na pitanje voditelja zbog čega nije želeo da dopusti Gadafiju da koristi zemljište, Tramp je rekao:”Zbog toga što nisam želeo. Takvo bi trebalo da bude razmišljanje ove zemlje, a ne ovakvo kakvo je sada, to je smešno”, objasnio je Tramp.

Donald Tramp je nedavno ponovo nagovestio moguću kandidaturu za predsednika SAD.

Не знам шта да ти кажем када кажеш бесмислице.

Рецимо - појам диктатуре је веома тешко објаснити ако се не објасни и појам тоталитаризма....Тако да ми је веома тешко уопште почети било какву дискусију с тобом на ту тему. Очито је да из истог разлога не разумијеш шта се дешава у Либији.

Pa pokusacu da koristim tvoj diskurs, posto cesto koristis mesavinu svega i svacega, tako da je tesko racionalno pricati sa tobom.

Totalitarizam je tesko objasniti, a ne diktaturu. Totalitarizam je kada Gadafi napise svoju knjizicu glupih aforizama, i citate iz te knjizice moraju da uce sva deca u skoli, posvecuju casove toj knjizici, a na TV-u tupe o njoj konstantno. Kada sva politicka tela moraju, moraju i moraju da slede 'ideale i duh revolucije'.

Diktatura ti je kada zabrani politicke partije, i kada postoji revolucionarno telo koje se ne bira na izborima. A sam politicki sistem u Libiji gde 'narod vlada' je jedna teska besmislica, koja ne znaci nista.

Poslednja izmena:
Pa pokusacu da koristim tvoj diskurs, posto cesto koristis mesavinu svega i svacega, tako da je tesko racionalno pricati sa tobom.

Totalitarizam je tesko objasniti, a ne diktaturu. Totalitarizam je kada Gadafi napise svoju knjizicu glupih aforizama, i citate iz te knjizice moraju da uce sva deca u skoli, posvecuju casove toj knjizici, a na TV-u tupe o njoj konstantno.

Diktatura ti je kada zabrani politicke partije, i postoji revolucionarno telo koje se ne bira na izborima. A sam politicki sistem u Libiji gde 'narod vlada' je jedna teska besmislica, koja ne znaci nista.

Видиш уопште ти није довољан гугле ни како ти кажеш ријечници политичко правне теорије.

Ради се о облицима управљања. Управљање подразумијева планирање, организацију, координацију и контролу.

Да ти не објашњавам све елементе управљања појединачно; диктатура подразумијева контролу живота у полтичкој сфери а тоталитаризам у укупном животу.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back