turcin
Ističe se
- Poruka
- 2.287
Ne mogu da verujem, 148 ljudi iz ankete podržava Gadafija?! Recite mi da sanjam.
Sanjas u pitanju je 148 000
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu da verujem, 148 ljudi iz ankete podržava Gadafija?! Recite mi da sanjam.
А па шок може бити позитиван и негативан.
![]()
Mingo,ti ne znas kuran,i ne znas sta pises.
Рецимо да добијеш Оскара!Šok je uvek negativan bar po posledicama na organizam
E pa ja bi tebe sve sa tim tvojim mozgom poslala dole na par meseci ćisto da osetiš malo
atmosferu. Zemlja bogata,prebogata prirodnim resursima a narod bedan ko crkveni miševi, jesi
li se ikada upitao zašto?

Treba im dati demokratiju, pa da budu ko Kosovo, i ostale države gde su Ameri uveli demokratiju.![]()

.a da li si ti pogledala mozda one snimke iz bengazija ,pa dobro osmotri kuce,zgrade,automobile,ulice ,garderobu stanovnika istog grada ,neshto ne izgledaju kao crkveni mishevi ,ni crkveni mishevi ne studiraju u inostranstvu ...........a i 100 000 stranih radnika cvaljda ne bi ishlo kod crkvenih misheva da radi da su tako bedni ,bolje ti ukljuchi logiku i pregledaj snimke ulica i naroda pa sve to uporedi sa ostalim zemljama u tom regionu pa ce ti se neke stvari same reci ..............pusti propagandu ,100 000 mrtvih ,Gadafi sa Shutasnovcem u brishucem letu u MIG-u 76 nanosi neverovatne gubitke opozicionim snagama ....................
.ma kosovo je majka mara ipak neka evropa ,ne nego kao demokratski irak i avganistan ,zemlje u perspektivi ,gadafi treba vodjama "otpora" da uplati 15 dnevni haj luks fajv odmor u bagdadu i kabulu sa parolom " proshetajmo cvetnim alejama prestonih gradova"..........................![]()
Narod je uvek u pravu, niko ne ruši tiranina zato što mu je lepo sa njime.

Рецимо да добијеш Оскара!
Многе даме се расплачу, а ни мушкарцима није баш свеједно.
То такође јесте шок и то ендорфински из све снаге!
Pa ako Kuran kaze a ja ne videh da kaze,samo mingo i slicni imaju svoje tumacenje islama nije ni cudo sto su zapali u duhovni mrak,oni bre uopste ne citaju svoju svetu knjigu niti jedinstveno ispovedaju veru,kod njih muhamedanaca imas sijaset sekti koja svaka na svoj nacin ispoveda islam,izvorni niko.
Narod je uvek u pravu, niko ne ruši tiranina zato što mu je lepo sa njime.

..............mislim da svaka dalja prepiska je gubljenje vremena ...........

Gadafi će pasti pa taman vas hiljadu davalo njemu podršku ovde![]()

И то би било то!!!Gaddafi je u ponedjeljak ponovo uspostavio kontrolu nad graničnim prelazima sa Tunisom nakon bombardovanja opozicijskih snaga.
Из Србије вила кличе
гази гомна пуковниче!!!
![]()
........Pa to svi znamo i nije spor oko toga ,nego smo isto tako ubedjeni kako ce "extra" posle toga da zive ,kazu razvice se tripoli brze od Bagdada a Bengazi brze od kabula ,razvice se Libija kao jemen dragi Americhki drug ......................
Evo javljaju na TVu da americka flota sa nosacima aviona je na domak obalama Libije. Hijene uvek cekaju rasplet kao i lesinari da pokupe zrtvine ostatke. SMRADOVI ce sigurno uci u Libiju,
vec vidjeno prvo upropasti mediski a onda izbombarduj i postavi marionete da mozes da radis sa njima sta te volja.