RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako žive tako dobro kao što ti kažeš, zašto se onda bune?

Zašto rizikuju živote u demonstracijama? To nema nikakve logike.

Kako Ameri (ili bilo ko drugi) mogu da nateraju nekoga ko živi kao kralj i ima sve, da
rizikuje goli život u borbama protiv Gadafijevih plaćenika?

Nešto tu ne štima.:think:

U tome i jeste problem , sto to i nisu Libijci, nego potplacena sirotinja iz okolnih drzava. Pa rekla sam ti, pogledaj snimak i sve ce ti biti jasno, ne treba ti nikakva dodatna izjava. Dok se u drugim drzavama jos voze na kamilama ovde se vozaju samo najluksuznija kola

Kako Ameri (ili bilo ko drugi) mogu da nateraju nekoga ko živi kao kralj i ima sve, da

Па ко каже да се народ Либије буни? ЦНН.

Тамо се налазе специјалне јединице Енглеске, Руси кажу да се побуном руководи директно из Вашингтона....Границе према Тунису и Египту држе наводни побуњеници....Да ли су Срби ишли на демонстрације на бугарску границу или у Београд?

U tome i jeste problem , sto to i nisu Libijci, nego potplacena sirotinja iz okolnih drzava. Pa rekla sam ti, pogledaj snimak i sve ce ti biti jasno, ne treba ti nikakva dodatna izjava. Dok se u drugim drzavama jos voze na kamilama ovde se vozaju samo najluksuznija kola

Ako to nisu Libijci, kako onda drže gotovo sve gradove u Libiji izuzev Tripolija i Surta?

Da je većina Libijaca stvarno uz Gadafija, nema šanse da bi osvojili toliko gradova
u tako kratkom vremenskom roku.

Ima suviše ŠUPLJINA u tim vašim teorijama.:think:

zato sto u svakoj zemlji imas dobar procenat BUDALA I IDIOTA!

Eto tvoj primer to dokazuje!

U svakoj zemlji ko sto rekoh ima budala i idiota koji su glupi i idealni za manipulaciju

I amerika takvim budalama manipulise u zemljama sirom sveta da rade u njenu korist i u korist sopstvene stete

eto tako je bilo i kod nas u srbiji

zivimo nikad bednije zbog takvih kao sto si ti

dok libijci zive u poredjenju sa nama KAO CAREVI

Па ко каже да се народ Либије буни? ЦНН.

Тамо се налазе специјалне јединице Енглеске, Руси кажу да се побуном руководи директно из Вашингтона....Границе према Тунису и Египту држе наводни побуњеници....Да ли су Срби ишли на демонстрације на бугарску границу или у Београд?

A ko kaže da se Libijci ne bune? Ti i armada sa Krste?:lol:

buni se mozda nesto budala ostatak su placenici iz okolnih zemalja kao i specijalne jedinice Engleske i Amerike

ZIVEO GADAFI

ja da sam libijac odavno bi vec bio na ulici da ubijam placenike americke ili u vojsci !

jer znam kakva me beda ceka i propast u slucaju da gadafi padne i libiju zauzme amerika!

U svakoj zemlji ko sto rekoh ima budala i idiota koji su glupi i idealni za manipulaciju

I amerika takvim budalama manipulise u zemljama sirom sveta da rade u njenu korist i u korist sopstvene stete

Тако је Тихи - Народни Трабуњаш везе с мозгом нема. У ствари њему је само стало да докаже да је ОН лично у праву - проблем га уопште и не интересује...тупсон...

Ti si bre probušeni kurton. Bio i ostao.

Serendaš tu o nekom srpstvu, a prodao bi drugog Srbina za 100 evra.

Možda i za manje.

Zbog lopovčina i egoista poput tebe živimo ovako kako živimo.

I Englezi ih u žargonu zovu ,,korisni idioti"!

buni se mozda nesto budala ostatak su placenici iz okolnih zemalja kao i specijalne jedinice Engleske i Amerike

ZIVEO GADAFI

ja da sam libijac odavno bi vec bio na ulici da ubijam placenike americke ili u vojsci !

jer znam kakva me beda ceka i propast u slucaju da gadafi padne i libiju zauzme amerika!

Једини је проблем што су до сада живјели као бубрези у лоју...па незнају нашу муку, али сада има да науче лекцију за читав живот када им дођу амери као нама ова њихове маринете у Београду и мојој Подгорици...

NISAM VIDEO SAD TEK VIDIM I STRUJA IM JE BESPLATNA!

A kad im dodju amerikanci ima ko srbi da rade kod americkog ili korejskog gazde po 12 sati dnevno bez dana odmora, ne smeju da se razbole a u slucaju da nesto zgrese dobiju batine na radnom mestu!

ZIVEO GADAFI ! DOLE AMERICKI NACIZAM SLOBODA SVETU

EVO STVARI KOJU SU AMERIJANCI SKRIVALI DECENIJAMA - LOGORI SMRTI U VIJETNAMU ... SLICNE IMAJU I DANAS U MNOGIM TAJNIM ZATVORIMA PO SVETU - OD IRAKA DO GVANTANAMA ... OVO JE SLIKA AMERICKIH NACISTA I NJIHOVA LAZNA ,,DEMOKRATIJA ,, ...

MUZEJ U VIJETNAMU NA MESTU AMERICKOG KONCENTRACIONOG LOGORA ..

71642e0380d62787c6675721eb5_prev.jpg

121992064e16e078ec8dd3695b7_prev.jpg

eebe89cbad8812add38a1fac163_prev.jpg

c594687223bd4a7e30ed6bfc169_prev.jpg

KAVEZ ZA LJUDE .. :confused:

b5d1f1236f9fade1a9e4f913313_prev.jpg

OVDE FALI SAMO - -Arbeit macht frei. :think:

4bc3025d198cc7a49d5920b9c83_prev.jpg

29ade553791384210a61e2c6251_prev.jpg

,, MODERNA APARATURA,, ZA REZANJE KOZE SA GOLOG TELA ..

be0e169d83cf9fd5facedf28f4c_prev.jpg

,, NAJMODERNIJI ,, AMERICKI SISTEM ZA LOMLJENJE REBARA

be0e169d83cf9fd5facedf28f4c_prev.jpg

GUSENJE POLITICKIH ZATVORENIKA I ZAROBLJENIKA - PONOVO GA POTPISAO BUS .. OPET U ARSENALU AMERICKE DEMOKRATSKE VOJSKE I TAJNIH SLUZBI ...
:roll:
d167ea665dafe844dde98273e1a_prev.jpg

LOMLJENJE CASICE KOLENA - PRAVI DOZIVOTNOG INVALIDA ..

59c7c8d034d8259635d7fd4f98c_prev.jpg

LOMLJENJE VILICE TOLJAGOM ...

38dee7f4deb67ed599905cba852_prev.jpg

ZABIJANJE EKSERA U RUKE , NOGE , TELO I GLAVU ...

0c56a854065d05d78333e228e0f_prev.jpg

U LOGORU FUKUOK NA OVAJ NACIN JE UBIJENO 40 000 LJUDI ..

Ako to nisu Libijci, kako onda drže gotovo sve gradove u Libiji izuzev Tripolija i Surta?

Da je većina Libijaca stvarno uz Gadafija, nema šanse da bi osvojili toliko gradova
u tako kratkom vremenskom roku.

Ima suviše ŠUPLJINA u tim vašim teorijama.:think:

Protesti se organizuju preko facebooka. U vecini ovih drzava pristup internetu nije bio dozvoljen vec par godina.od pre par nedelja je opet svud ukljucen, to sam nasla na nemackom sajtu. Jel to slucajnost?

Ti si bre probušeni kurton. Bio i ostao.

Serendaš tu o nekom srpstvu, a prodao bi drugog Srbina za 100 evra.

Možda i za manje.

Zbog lopovčina i egoista poput tebe živimo ovako kako živimo.

ahaaa provaljen si LAZOVCINO

ako nisi znao ja sam SRBIN RADIKAL

mi ne prodajemo NIJEDNOG SRBINA ukljucujuci i tebe

mi izdajnicima SUDIMO u skladu sa zakonima i ustavom ove zemlje

zbog takvih kao ti sluga amerike je ova zemlja okupirana a njen narod zivi u bedi

ovakvi kao ja se bore da nam zemlju oslobode

al ne mozemo zbog takvih izdajnika kao sto si ti!

koji radite u korist okupatora nase zemlje!

Protesti se organizuju preko facebooka. U vecini ovih drzava pristup internetu nije bio dozvoljen vec par godina.od pre par nedelja je opet svud ukljucen, to sam nasla na nemackom sajtu. Jel to slucajnost?

:hahaha:.......ovo lici na batu stojkovica u filmi "balkanski spijun"...

samo sto je to zayebancija a ti si ozbiljna:sad2:

I Englezi ih u žargonu zovu ,,korisni idioti"!

pa i mi smo svi bili korisni idioti! evo ja priznajem prvi da sam bio jer sam podrzavao smenu vlasti 5 oktobra!

al mi nije dugo trebalo da progledam i da vidim koliko smo svi bili glupi i izmanipulisani

zato sve slobodne zemlje treba konstantno da rade na EDUKACIJI sopstvenih gradjana

da pokazuju ove primere iz sveta sta se desava sa zemljama gde zavlada ZAPAD

da pokazuju kakva beda ocekuje sve zemlje gde resurse preuzmu americke kompanije

to su glavne stvari koje treba da se uce u skolama

ahaaa provaljen si LAZOVCINO

ako nisi znao ja sam SRBIN RADIKAL

mi ne prodajemo NIJEDNOG SRBINA ukljucujuci i tebe

mi izdajnicima SUDIMO u skladu sa zakonima i ustavom ove zemlje

zbog takvih kao ti sluga amerike je ova zemlja okupirana a njen narod zivi u bedi

ovakvi kao ja se bore da nam zemlju oslobode

al ne mozemo zbog takvih izdajnika kao sto si ti!

koji radite u korist okupatora nase zemlje!

Ipak sam te precenio. Za 50 evra.:cool:

Написао сам већ - да у Либији дјелују специјалне јединице Енглеске...потражи пронаћи ћеш.

Руси кажу да се побуном руководи из Вашингтона.

Да се стварно буне Либијци - не би ишли на протесте на границе Туниса и Египта - баш као што Срби нису ишли на границе Бугарске.

Тренутно постоје побуне на блиском истоку ђе је власт директно пуцала на ненаоружане демонстранте (те вијести ЦНН није преносио) - као ни вијести из Туниса, Марока, Египта, Јордана, Кувајта, Саудијске Арабије...све је то пало у трећи план (као да се ништа и не дешава).

Исти ови који преносе вијести о побуни Либијског народа говорили су и о 500 000 Шиптара за које се не може рећи да ли су живи - али 100 000 је побијено.

Исти су они писали и о 250 000 погинулих муслимана...и 100 000 силованих муслиманки.

Исти они нису ни ријечи проговорили када је до 1995. године из Хрватске истјерано преко 500 000 људи...и 1995 додатних 250 000 сељака - незапамћен примјер да је и сељак покренут са своје земље. Исти ти си видјели хуманитарну катастрофу на Космету - када је неколико десетина хиљада шиптара била дислоцирано због борби из својих кућа у које су се након борби враћали - па су морали подузети милосрдно бомбардовање....

И поред свих тих разлога имао сам веома блиске пријатеље који су живјели и радили у Либији....па сам веома скептичан да закључим (попут тебе) да се већина Либијског народа буни.

А и да се буни - Какво ти право имаш да некога тамо подржаваш?

Poslednja izmena:

Ebenfalls auf der Internetplattform Facebook hat eine Gruppe zu Protesten gegen die Regierung in Qatar, allen voran gegen den Emir von Qatar, aufgerufen. Der entsprechende „Revolutionsmarsch“ soll am 16. März stattfinden. Bis gestern schlossen sich mehr als 20.000 Internetnutzer diesem Aufruf an. Wer diese Nutzer vor allem sind, ist nicht ganz klar.

"Jedna grupa sa facebooka je pozvala na proteste protiv rezima u Qatru, koja je predvidjena za 16. mart, do juce su se prikljucili 20000 korisnika ovom pozivu. Ko su ovi korisnici nije poznato."

http://www.sarsura-syrien.de/protestaufrufe-fur-qatar-und-saudi-arabien-4815.html

Iz istog linka, poziv na proteste u Saudijskoj Arabiji

Neben dem Aufruf für die Revolution in Qatar, findet man auch eine Facebook-Gruppe, die zu Demonstrationen für soziale, politische und wirtschaftliche Reformen in Saudi-Arabien aufruft. Es scheint also so, als könne sich König Abdullah die Gunst seines Volkes nicht mit den Wohltaten wie Arbeitslosengeld erkaufen. In Saudi-Arabien wird zu Demonstrationen am 11. März aufgerufen. Die Zeit des Zitterns für die Regime ist also noch nicht vorbei, die Demonstrationswellen ziehen immer größere Kreise. Die Region verändert sich radikal.

Pa zar nisi imao dobar primer SFRJ pre 20 godina?

Gradjani svih, ali bukvalno svih bivsih republika sada javno ili potajno zale za SFRJ
U razgovoru sa svim obicnim ljudima bez obzira koje nacionalnosti, dobijao sam konstatacije da smo svi kolektivno "ispushili" zato sto smo dozvolili da nas posvadjaju i zavedu ratni profiteri i huskaci u vrhovima republickih vlasti uz pomoc grupice protuva preko noci transformisanih iz zaklete komunjare u velikog nacionalistu. Nekome sa strane je odgovaralo da nas razbuca i ekonomski porobi i to mu je i te kako poslo za rukom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back