RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, ja tvrdim da narod nece Gadafija. Dokazi da gresim. Na osnovu cega tvrdis da poznajes Libiju? Koje su to tebi informacije dostupne zivo me interesuje. Jel doktatura kada ti neko vlada preko pokradenih izbora, ups nije, to je demokratije samo su nam u skoli pogresno objasnili.

Тврдиш иако немаш појма о Либији. Не познајеш уопште структуру Либијске државе и историју а доносиш закључке. Преко којих медија се информишеш ако није тајна?

Па онда су САД диктатура пошто је Буш млађи покрао изборе када је постао Председник у првом мандату.

Poslednja izmena:
Imamo li mi kao država missim, jasan stav o dešavanjima na severu Afrike i bliskom ili ko zna kakvom istoku ili čekamo da se sve završi da pa podržimo stranu koja pobedi.Ne sviđa mi se to pasivno držanje i isčekivanje šta će reći ovaj ,šta će reći onaj.Na nas se ugledaju i mnogo veće i bogatije zemlje jer mi imamo ugled u celom svetu.

Confirmed: Security battalion in Tarhuna known as Gomma AlMaarifi battalion joined the people's revolution and started arming the civillians to protect themselves.

Molim ti se Allahu da pomognes muslimanima Libije i da im pomognes da svrgnu sa vlasti Gadafija.Amin

Ovdje pise da se jedan bataljon pridruzio revolucionarima i da ih je naoruzao.Jesam li dobro preveo?

Хахах, видим вечерас на дневнику иде она трака доле с текстом - пише : Гадафи тражио да се демонстранти бомбардују. :lol:

Daj Boze da se to desi da se uvede Serijat jer bih tek tada uzivao i mogao bih barem kao covjek da se odmorim u svaku drzavu Serijata i mogao bih da klanjam u svim Dzamijama.Ja najvise violim da na ulici vidim ljude sa bradom i pokrivene zene.Libija mora postati takvom drzavom u kojoj ce vladati Allahovi zakoni.

A jel ces tad konacno da napustis ovaj forum???????????????????
..samo pitam
..

Nek se glasa na forumu.Ako vecina bude da ja ostanem na ovom forumu onda cu ostati a ako ne onda napustam forum.Samo slobodnim izborima napustam ovaj forum.Ne trpim nikakve revolucije.

као човек и хришћанин... Лично. Не подржавам ни ја никога ко убија...

Али, опет кажем, како год на први поглед звучало, ради далекосежних последица, и принципа, уистину, некад морам , ако не подржати, а оно, стиснути зубе и прогутати такве ствари. Јер, зар не видиш да смену Гадафија подржавају исламски фундаменталисти, пример овде на форуму Минго?

А исламски фундаменталисти стоје и иза злочина над Србима, то добро знамо, зар не?

Гадафијева Либија је пријатељ Србије, није признала тзв "Косово".

Strahota.

''Gde smo bre mi tu, koji je naš deo, šta misle o Kosovu?''

Da, svet se vrti oko srpske guzice.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back