RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Због ваших гнусних увреда и хајке коју против мене водите на овом форуму, нагло ми је позлило и не осећам се добро. Имам извесних срчаних проблема, чини ми се да је у питању аритмија. Због тога не желим да дискутујем са вама, јер сте пуни отрова и мржње и не показујете поштовање према старијима и према човеку који је допринео вашој слободи. Да се ја нисам борио против Милошевићевог режима, ви сада неби форумашили из топлих соба него би се смрзавали у неком рову ко зна где, а живели би од 5 евра месечно. Збогом поштована господо!

Јес било би греота поганит земљу да те у њу полажемо...треба те послат кад крепаш Хрватинама зарад добросусједских односа како ти велиш.

Рекох ти ја зашта си се ти борио, за то да ти жена има редовне сношаје са ******ма белосвјетским...а и да теби кане који динар од тога...то је све за шта си се ти и такви борили...папучар био, папучар и јадо остао...

Због ваших гнусних увреда и хајке коју против мене водите на овом форуму, нагло ми је позлило и не осећам се добро. Имам извесних срчаних проблема, чини ми се да је у питању аритмија. Због тога не желим да дискутујем са вама, јер сте пуни отрова и мржње и не показујете поштовање према старијима и према човеку који је допринео вашој слободи. Да се ја нисам борио против Милошевићевог режима, ви сада неби форумашили из топлих соба него би се смрзавали у неком рову ко зна где, а живели би од 5 евра месечно. Збогом поштована господо!

Za vas je govor mrznje argumentovano iznosenje istine o porobljivacima i izdajnicima Srpskog naroda?
Ako se ovo zove sloboda, zasto onda pretite policijom i zatvorom?
Smrzavali smo se vec u rovu, ali nam je tada bilo puno srce jer tada Srbija jos nije izgubila svoje srce zahvaljujuci vasim nalogodavcima.
Ako hocete da budete postovani, onda postujte i Vi druge.
Sigurno se ne bi danas smrzavali po rovovima jer je Kumanovski sporazum sklopljen pre 12 godina.
I za tih 5 evra, tada se moglo vise kupiti nego danas.
Nadam se da cete umeti da iz svih ovih komentara sa foruma nesto naucite i izvucete pouku.

Apsolutno podrzavam Starog Dedu jer on je covjek od rijeci i on slijedi ono sto je Vuk glasno izjavljivao.Da je vise takvih cetnika kao sto je Vuk Draskovic svima bi bilo dobro.Naravno da treba njegovat dobre odnose sa Amerikom jer Amerika je nas stari saveznik i ona je bila uvijek uz Srbiju tako da ne vidim cemu ovolikog Rusofilstva na ovom forumu bez veze.Imam utjesak kao da ovdje cirkulise Srpski Cetnicki Pokret i Seseljova Srpska Radikalana Stranka.Mislim da bi muslimanima bilo mnogo bolje u monarhiji i da bi uzivali u sva prava jer ovaj covjek Aleksandar karadjordjevic je utjecajan i medju muslimane tako da bi on dao sva prava Sandzaku tako da bi se pjevale pjesme o Kralju koji daje prava svom stanivnistvu.Znate li da u Kraljevo vrijeme u vojsci su bili odviojeni kazani jedan za muslimane a drugi za Krcsane i da je Kralj mario za ravnopravnost muslimana sa ostalim gradjanima.

Danas se Sejf pojavio sa M16 puškom

videoplayback1005163053.jpg

Vestervele : Nemačka vojska evakuisala 132 osobe iz libijske pustinje
Međunarodni Radio Srbija - Pre 10 sati
Nemački ministar spoljnih poslova Gido Vestervele je saopštio da su vazduhoplovne snage Bundesvera sinoć evakuisale 132 osobe iz libijske pustinje. Navodeći da su u tajnoj operaciji dva nemačka vojna transportna aviona sletela juče na pustinjsku pistu koja pripada nemačkoj firmi "Vinteršel", Vestervele je dodao da se među evakuisanim osobama nalaze 22 Nemca. Avioni su se kasnije noćas spustili na aerodrom na grčkom ostrvu Krit - rekao je šef nemačke diplomatije.

Jel to novi Afrika korps,u ulozi humanitarne misije,sve mi se cini da nisu bacili iponeku kastnu bombicu.

Vestervele : Nemačka vojska evakuisala 132 osobe iz libijske pustinje
Međunarodni Radio Srbija - Pre 10 sati
Nemački ministar spoljnih poslova Gido Vestervele je saopštio da su vazduhoplovne snage Bundesvera sinoć evakuisale 132 osobe iz libijske pustinje. Navodeći da su u tajnoj operaciji dva nemačka vojna transportna aviona sletela juče na pustinjsku pistu koja pripada nemačkoj firmi "Vinteršel", Vestervele je dodao da se među evakuisanim osobama nalaze 22 Nemca. Avioni su se kasnije noćas spustili na aerodrom na grčkom ostrvu Krit - rekao je šef nemačke diplomatije.

Jel to novi Afrika korps,u ulozi humanitarne misije,sve mi se cini da nisu bacili iponeku kastnu bombicu.
Да нису, можда заборавили коју стотину командоса?
:think:

Moze, pod uslovom da mu napravimo ispracaj i da mu na ispracaju peva Brzi.

sto Brzi???? ja pevam samo prijateljima....

a usput: "Čudno je što SB UN ne govori o tome. Kakav je to SB koji donosi odluku na osnovu informacija stranih novinskih agencija. To je neprihvatljivo. Morali su da pošalju komisiju za utvrđivanje istine u Libiju pa na osnovu izveštaja komisije da donesu odluku. Treba odmah da prenesete tu sliku", rekao je Gadafi.

E moj deda, kako ti nece pozliti, ostao si ovde da se boris sam ko vuk protiv ove forumske nepravde, nigde tvojih istomisljenika kamija, blajbija, i ostale boranije da stanu u zastitu tvojih stavova,................a govoris im iz duse:rtfm::mrgreen:

evo , sad slusah Lilica...lepo sam ja govorio, Gadafi je u pravu..nigde rusevina, mrtvih, protesta opozicije...ovo poslednje, jer u dzamahiriji, koja je zajednica plemena, opozicija ne postoji...

Tako je ne postoji,jer je sve brat Muamer skratio za glavu koji su pokusali i da zucnu protiv njega :mrgreen:fin neki covek taj vas brat Muamer

Jos niste obrisali ovu bruku i sramotu od ankete :sad2::hahaha::rotf:

Tako je ne postoji,jer je sve brat Muamer skratio za glavu koji su pokusali i da zucnu protiv njega :mrgreen:fin neki covek taj vas brat Muamer

Jos niste obrisali ovu bruku i sramotu od ankete :sad2::hahaha::rotf:
Не бих рекао да је срамота.Само једно искуство како су код нас будале,идиоти и лопови уз помоћ Амера и ЕУ покрали и уништили Србију у задњих 11 година.За разлику од тебе они који су ''срамота'' не желе да се то исто деси Либији.

Не бих рекао да је срамота.Само једно искуство како су код нас будале,идиоти и лопови уз помоћ Амера и ЕУ покрали и уништили Србију у задњих 11 година.За разлику од тебе они који су ''срамота'' не желе да се то исто деси Либији.

Nisu Ameri krivi što je Srbija puna lopuža. Srbi opljačkaše Srbiju a ne Ameri.

Isto kao što su je pljačkali od 1990-2000.:bye:

Jedan od vojnih starešina koji je prešao na stranu demonstranata
je rekao da će da napadnu Tripoli.

Deo vojske je znači na strani Gadafija, ima recimo avione.
A deo vojske je na strani pobunjenika i imaju tenkove i PVO

To znači da može da bude neka opsada & bitka Tripolija uskoro?

Žao bi mi bilo da ubiju onog Saifa, treba da pobegne negde i živi lagodno u Paragvaju sa svojim milijardama

Nisu Ameri krivi što je Srbija puna lopuža. Srbi opljačkaše Srbiju a ne Ameri.

Isto kao što su je pljačkali od 1990-2000.:bye:
Američka administracija i službe su pune divnih i humanih ljudi čija je funkcija da brinu o dobrobiti celog Sveta.U svakoj državi koju spasu,donesu prosperitet,stabilnost,mir i blagostanje.Ja ne znam ni za jednu koja nije procvetala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back