★TSG★
Iskusan
- Poruka
- 6.549
Nisam se dobro izrazio u prethodnom postu:
Tripoli je oslobođen od Gufafijevih terorističko-plaćeničkih hordi.
Tripoli je oslobođen od Gufafijevih terorističko-plaćeničkih hordi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Читај болдовано!I GDE TU UN GARANTUJE SUVERENITET I INTEGRITET , citaj pazljivije
Kako rece neko.....Kada padne sve u ruke "pobunjenika" - to nece biti kraj rata u libiji...
Neke biti ni pocetak kraja....
Bice KRAJ POCETKA!

I GDE TU UN GARANTUJE SUVERENITET I INTEGRITET , citaj pazljivije
4. svi članovi se u svojim međunarodnim odnosima uzdržavaju od pretnje si-. lom ili upotrebe sile
protiv teritorijalnog integriteta ili političke nezavisnosti svake
Njkako, evo komletna pa čitaj.
http://www.tuzilastvorz.org.rs/html_trz/PROPISI/povelja_un_lat.pdf
Nemam ja vremena da bukvi objašnjavam.
Niko i ne ugrožava teritorijalni suverenitet Libije. Ovde se radi o svrgavanju diktatorskog pseta i decoubice sa vlasti.

Njkako, evo komletna pa čitaj.
http://www.tuzilastvorz.org.rs/html_trz/PROPISI/povelja_un_lat.pdf
Nemam ja vremena da bukvi objašnjavam.
podcrtaj gde pise da UN GARANTUJE SUVERENITET I INTEGRITET . - nesto slabo vidim u zadnje vreme , pa pomozi
Jašta more. O tome se radi.![]()
а у предње време?!?podcrtaj gde pise da UN GARANTUJE SUVERENITET I INTEGRITET . - nesto slabo vidim u zadnje vreme

Слабо ти и мислиш., pa pomozi

Niko i ne ugrožava teritorijalni suverenitet Libije. Ovde se radi o svrgavanju diktatorskog pseta i decoubice sa vlasti.
Podcrtao sam ti slepac. Eno gore.
sto ne pise" uzdržavaju od pretnji ...."
Jos uvek cekam da podcrtas ono sto ti tvrdis da GARATUJE
hahahaha tako je ! Smrdljivo pseto diktatorsko sto daje svojim gradjanima da se skoluju besplatno i da svaki gradjanin ima udeo od prodaje drzavne nafte !!! Kako ga nije sram !!!! Fala bogu pa je dosla demokratija![]()
![]()
![]()
sto ne pise" uzdržavaju od pretnji ...."
Jos uvek cekam da podcrtas ono sto ti tvrdis da GARATUJE
Naravno da se o tome radi kada su Libijci u pitanju. Što se tiče Amerike i NATO pakta, jasno je da se radi o "skrivenim" interesima, no to je druga tema.
Njako, znamo mi da tvoje intelektualne moći nisu dovoljne da shvatiš.
Zato da ja ne bih uzalud gubio svoje vreme ( znaš moj sat je skup), ja predlažem da ti odeš na link koji sam ti ostavio lepo večeras pre spavanja i šolje mleka pročitaš pa će čiko da dođe ujutro da te propita i da ti objasni šta ti nije jasno.
Čast mi je što od samog početka, ne delim mišljenje sa goovnima poput tebe (pa sve i da nisam u pravu).![]()
Slobodno piši hrvatski. Ovako ispadaš gluplji nego što jesi.
U Srbiji se ne kaže naočale, podcrtaj, lipanj...
Ne stidi se što si Hrvat. Ima i gorih stvari u životu. Zamisli kako bi ti bilo da si pavijan?
Pa otkud tebi mišljenje?
Umesto tebe misli CNN.
Ja stvarno ne vidim u čemu je tvoj problem. Ako hoćeš čitaj, i razmišljaj. Ako nećeš ja ti tu ne mogu pomoći.HAHHAHHA
posto si kontradiktoran
uvalio se u sopstvenu laz i sad se izvlacis vređanjem . sto bolje ne umes?
Vise puta si dokazao da u trenutcima kada ostanes bez teksta i argumenata pocinjes da vredjas i iznosis notorne ne istine i infantilno se ponasas. U trenutcima kada bes nadvlada tvoj intelekt ne biras reci i izmisljas, da se pravilno izrazim lazes.
Postao si ne relevantan sagovornik iz jednostavnog razloga, bes ti pomraci um i to je teska bolest ukoliko se ne znas iskontrolisati, kazu ljudi.
I nemoj vise da lazes i izmisljas, mislim stvarno je ono, suplja ti je prica curi na sve strane, kipi, izvaljen si iz aviona ali ne u niskom letu.