vd
Domaćin
- Poruka
- 3.147
sve je u oku posmatračaPa i nisi Srbin... i ne pravi se da si ono sto nisi...
tvoje mišljenje, tvoj problem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve je u oku posmatračaPa i nisi Srbin... i ne pravi se da si ono sto nisi...
У данашњем "Економисту" /енг. има одличан текст о садашњој и ев.будућој ситуацији у Либији,где на крају један стари Бербер/побуњеник описује становнике Триполитаније " као змије...који у
једном џепу носе тробојку,а у другом зелену заставу...." !?
http://www.economist.com/node/21526959
Očigledno je da ljudi različito doživljavaju slobodu. Neko studiranje u Londonu ili Beogradu tako doživi, neko kad ti bombarduju zemlju i uvedu svoju vlast.
Ne bih znao da kažem koja je opcija bolja jer nemam tu sreću da su mi bombardovali zemlju, kao ni da su na vlasti "njihovi" ljudi.
Neće im uvesti svoju vlast kao što ni ovde nisu uveli svoju vlast nego je tu vlast izabrala većina onih koji su izašli na izbore.
a bili su fer i pošteni dok je Milošević "pobeđivao"?Ahaa . fer i posteni izbori kao u Iraku i Avganistanu ... a i kod nas ...![]()
Ahaa . fer i posteni izbori kao u Iraku i Avganistanu ... a i kod nas ...![]()
sve je u oku posmatrača
tvoje mišljenje, tvoj problem
Naši izbori nisu sasvim pošteni ali birači imaju mogućnost da se upoznaju sa stavovima stranaka.Ne znam kako je u Avganistanu i Iraku.To su neki poludivlji narodi ...
Dobro, a ko je na vlasti? Ne zna se i nece se znati dok se neka vlast ne uspostavi, onda koga mi to zurimo da priznamo, par Americkih (NATO i oni DRUGI) namestenika.
ko ima vlast u Libiji?
mi samo treba da priznamo realnost
ako je to Gadafi, OK priznavaćemo njega, ali ako nije valjda ćemo priznati onoga ko jeste
nije na nama da biramo onoga ko nam se više sviđa
rekoh većDobro, a ko je na vlasti? Ne zna se i nece se znati dok se neka vlast ne uspostavi, onda koga mi to zurimo da priznamo, par Americkih (NATO i oni DRUGI) namestenika.
Ко жели да погледа дејство Либијског ПВО-а, чује се да се веселе али нисам нажалост сигуран да је у питању Б-2 како је у наслову
Пријатно гледање![]()
Ко жели да погледа дејство Либијског ПВО-а, чује се да се веселе али нисам нажалост сигуран да је у питању Б-2 како је у наслову
Пријатно гледање![]()
Za izbore u Iraku i Avganistanu amerikanci i EU vec 10 godina govore da su super organizovani i posteni i da i drugi treba na njih da ugledaju ...![]()
Pa to je samo 3km.Ma nema šanse da je to B2 , ebiga on leti do ivice stratosfere i može da dejstvuje odatle , u akciji čisto sumnjam da se spušta niže od 10000 stopa.
Neće im uvesti svoju vlast kao što ni ovde nisu uveli svoju vlast nego je tu vlast izabrala većina onih koji su izašli na izbore.
Naši izbori nisu sasvim pošteni ali birači imaju mogućnost da se upoznaju sa stavovima stranaka.Ne znam kako je u Avganistanu i Iraku.To su neki poludivlji narodi ...