RAT U LIBIJI 2. deo

Да ли сте за признавање побуњеничких пацова за легитимне представнике Либије

• Да

• Не

• Не знам шта да мислим

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
gaddafi-dead-or.jpg
Глоопи јUм!
Па то је новост само за тебе сиротињо интелектуална!

Скоро 24 сата нема никаквих бомбастичних вести, што ми говори с,обзиром ко преноси вести да их Пуковник дере као волове у купусу :super::klap:

Вечерас су се намерачили са НАТО -м,на Сирт (Гашино родно место),а шта ће бити.....??? Иначе ни Пентагону није свеједно,шта,колико и ко ће покупити ,за сада још не употребљено оружје:

Pentagon officials have estimated that Kadafi's forces had 20,000 portable missiles. Most are Soviet-made SA-7s from the 1970s, however, and may not be operational. But a Russian company recently said that it had sold Kadafi's military an unspecified number of SA-24s, which are more modern.

The Obama administration has urged Libyan rebels to secure the depots and is cautioning nearby countries to watch for missiles or other munitions being smuggled across their borders.

Mora se imati na umu da se model vlasti koji se propagira kao Civilizacijsko i demokratsko unapređenje za "divlje narode" bitno razlikuje od sistema u SAD i EU.Na prvi pogled to jeste isti princip,ali se on pravi za osvojene teritorije.I tu je Gruban u pravu .Problem je samo što Amerikanci i Englezi i Nemci divljim narodima smatraju sve ostale.Za njih u divlje narode spadaju i Italijani i Španci kao i Srbi i Grci,ili Libijci i Avganistanci.
Bez obzira što na prvi pogled liči to nije isto.Mi smo visoko produktivna zemlja u donošenju i usklađivanju zakodonodavstva sa EU državom.To nisu naši geniji smislili nego je radila Rsavska škola.P a kako je moguće da ti zakoni ne stvaraju osnov za funkcionisanje državnog aparata,nego su u koliziji jedni sa drugim i u mnogim slučajevima nisu uopšte primenjivi.
Čitava priča o tome kako će nekome biti bolje kad ga izbombarduju,urede mu zemlju novim zakonima itd.je lažna i nju ne može da sažvaće niko dobronameran i normalan.
Metodi njihove osvajačke politike su se promenili,ali suština je ista i ona nema nikakvu civilizacijsku vrednost nego treba da omogući kontrolu nad narodima,kontinentima,a sutra i svemirom.Ta bolesna imperijalna težnja "lučonoša progresa" je izuzetno destruktivna i mi je na svojoj koži itekako osećamo.
Svetan sam da je ovo digresija i izvinjavam se ,ali mislim da o tome treba razmišljati kada olako govorimo kako će sutra biti bolje Libijcima,ako ovi terorisi dođu na vlast.

..а и у Бенгазију има догађања,у задњих неколико сати. Чланови племена убијеног ген.Јунуса траже,мало стриктније,окончање истраге и налажење ко стоји иза убиства.

vd:
mislim da je nepravedno da bilo ko drugi procenjuje šta je dobro za neki narod.
Da ne treba možda da u interesu Suvereniteta i Nepovredivosti državnih granica
pustimo da pomahnitali Mu'ammar pobije sve živo?

Danas je jedan libijski ekspert procenio da bi Qaddafee likvidirao 100.000 u njegovom gradu da nije bilo UN intervencije.

Danas je jedan libijski ekspert procenio da bi Qaddafee likvidirao 100.000 u njegovom gradu da nije bilo UN intervencije.

ekspert za sta? za likvidacije? a kako je dosao do zakljucka da bi Gadafi ubio 100.000 ljudi i zasto? kojom ekspertizom? i koja to UN intervencija, kad je to bilo?

Ali, neki drugi eksperti tvrde da pobunjenici, terorisu, ubijaju i pljackaju masovno po Tripoliju......

I to sto oni tvrde je izgleda samo VRH LEDENOG BREGA od onoga sto se sada tamo dogadja....

Ebi ga, pokupili najgoru zgadiju i placenike po celom svetu, tu je sada nemoguce zavesti red medju njima....

Haha, cirkus. Šta se primate, malo zeze nije na odmet. :lol:
Nego mi intereseantno što planete k'o nesreća kad se dirne u pukovnika. :hahaha1:
:bye:

posalji ovu " zezu ' bilo kom psihijatru i reci ce ti ono sto ti mi pricamo vec godinama: " pod hitno da dodjes kod mene u bolnicu ".

stvarno, POZURI, VISE NIJE ZJJBANCIJA..,

ja se ovako ne bih zezao cak ni na tvoj racun ( a po mom misljenju zivot mnogih insekata ( koje takodje ne bijem ( je vredniji ( mnogo )) od tvoga...

Poslednja izmena:
Good news from Libya!

291997_201373223259214_143360419060495_541334_476779_n.jpg

Good news from Libya! After Russia and Venezuela, African union also said that they don’t recognize rebels as representatives of Libyan people!

Also, Libyan national television has started to work again. Libyan army started to get back their control of Tripoli!

Meanwhile, people of Serbia gives a huge support to Gaddafi by putting green flags on their windows!

312822_201356769927526_143360419060495_541318_4470513_n.jpg

294665_201415686588301_143360419060495_541368_6733462_n.jpg

http://newjestic.com/news/good-news-from-libya/

a ko je ubio kenedija?
jednog, pa drugog?
pomahnitali terorista? kako da ne..
koliko je pobio nato i un u libiji, siriji, tunisu,palestini,avganistanu,vijetnamu,balkanu?
gde je sledeca zlatna zica koja im treba da bi svoje nikad sito materijalisticko dupe nahranili otetim sa tudje teritorije?
svako sa mrvom mozga zna da gde nato pripomogne, tu ``pobednik`` postaje kolonija!
jedno samo zaboravljaju, a to je da u prirodi postoji ravnoteza..zrtvama od toga nece biti bolje, ali ne moze dobro da bude ni njima..
ne mozes zlo da sejes, a dobro da beres!
sjebali su svojim testiranjem citavu planetu i ozonski omotac, a naivnima nabacuju osecaj krivice sto koriste dezodoranse..
da vidimo za pocetak sta ce da im kaze ijrin nocas..

Šta bi bilo kada bi bilo , i pas bi uhvatio zeca da nije stao da sere.
I ti bi bila možda čovek da počneš da razmišljaš svojom glavom umesto glavom u guzici amera.

Good news from Libya!

291997_201373223259214_143360419060495_541334_4767  79_n.jpg

Good news from Libya! After Russia and Venezuela, African union also said that they don’t recognize rebels as representatives of Libyan people!

Also, Libyan national television has started to work again. Libyan army started to get back their control of Tripoli!

Meanwhile, people of Serbia gives a huge support to Gaddafi by putting green flags on their windows!

312822_201356769927526_143360419060495_541318_4470  513_n.jpg

294665_201415686588301_143360419060495_541368_6733  462_n.jpg

Poslednja izmena:
  • Podržavam
Reactions: 27E

Back