vd
Domaćin
- Poruka
- 3.147
@E27 ne verujem da postoji neko koga treba ubeđivati da NATO učestvuje u Libijskom ratu.
da li je pravedno? nije
da li su jači? jesu
da li je pravedno? nije
da li su jači? jesu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@E27 ne verujem da postoji neko koga treba ubeđivati da NATO učestvuje u Libijskom ratu.
da li je pravedno? nije
da li su jači? jesu
Zašto nije pravedno, ako je tačno da zeleni režim ubija sopstvenu populacijuNATO učestvuje u Libijskom ratu.
da li je pravedno? nije
Ja sam rekao svoje misljenje. Sto pre pobunjenici dodju na vlast to ce se pre razocarati narod jer ce videti da nece bolje ziveti...pa ce im posle postati sve jedno ko je na vlasti...to je proces demokratije. Zlo je kad postoji apsolutizam..A zasto je zlo? Zato sto nije prirodno da postoje bogovi i narod..a tako je sa apsolutizmom. Gadafi je imao svu mogucu moc i radio je sta je hteo, jednostavno to do*urci narodu...Ne bih ulazio u to da li je radio dobro.. Uglavnom jeste. Ali ako se uspostavi demokratija mozemo ocekivati jeftinije gorivo u svetumtako da je bolje da se gadafiju uzmu sve poluge vlasti..Bolje je za svet...a bolje je i za njihov narod , jer ce doziveti duhovni preobrazaj i prestace da veruju u cuda...
То је власт као у Афганистану и Ираку. Чиста окупација.
ni ja ni ti ne znamo šta je tačno.
Zašto nije pravedno, ako je tačno da zeleni režim ubija sopstvenu populaciju
Zašto "Rat u Libiji II".Rat u Libiji je završen.Sledi obnova porušenog i uništenog i izgradnja institucija po uzoru na zapadne demokratije.Svi narodi imaju pravo na slobodu pa i narod Libije.
Rat se ne vodi da bi narod u Libiji ziveo bolje,koga je briga za narod,vec se vodi da mi Evropljani stavimo sapu na Libijsku naftu.I tako ce biti,da ne pokupe sve Amerikanci.
ako tako bude, ja odoh na drugu stranu. u soko banjuBolje da gledamo kako cemo kad talas iz Afrike predje u Srbiju. Vrucine sa njihovog podrucija su tu. Da vidimo kakvo ce biti srpsko leto, ili srpska jesen. Zauzimanje skupstine, kolone ka Beogradu, here we go again![]()
gomno ostaje gomno..![]()
Prijavi seronjo,zasto bi ti bio gori od ovih sto me stalno cinkare..![]()
Taj "narod" desne Libije za sada nije ni svestan
koju je grešku napravio.
Ali, vrlo uskoro će biti svestan.
Kad se razdani.
I za čije je interese obarao vlast.
Zakucali su na velika vrata građanskog rata.
I kada Gadafi nestane (na bilo koji način),
prilike u zemlji neće se smiriti....
Naprotiv.
I najgora vlast bolja je od okupatorske čizme !
Propištaće Libijci gorko.
Ali,ko im je kriv ?
Na to su pristali !
Zašto nije pravedno, ako je tačno da zeleni režim ubija sopstvenu populaciju
a cekaj, za sta je trebalo da se odluce?
da ih jase jedna familija narednih 200 godina...
niste mi jasni bre ljudi.. jednom je moralo ovo da se desi, i neka je.
u anketi - DA
a cekaj, za sta je trebalo da se odluce?
da ih jase jedna familija narednih 200 godina...
niste mi jasni bre ljudi.. jednom je moralo ovo da se desi, i neka je.
u anketi - DA
Informiši se malo.
Pa ćeš shvatiti koje su sve beneficije građani imali !
I šta je u zemlji bilo besplatno,a šta stimulativno ?
A,neradnici -planetarni.
Ko većina Arapa.
i u libiji je kao i ovde
nije lako biti nacionalno svestan, i lojalan gradjanin.
lakse je sa natom krenuti na sopstvene institucije, stvar je vec priprenljena, neki ce da umrete, bice i pljacke, a kad se zasedne rezimski ljudi mogu da budu na bilo kjoj funkciji, bez kvalifikacija. cak je to i pozeljno
ko ima vlast u Libiji?
mi samo treba da priznamo realnost
ako je to Gadafi, OK priznavaćemo njega, ali ako nije valjda ćemo priznati onoga ko jeste
nije na nama da biramo onoga ko nam se više sviđa