RAT U LIBIJI 2. deo

Да ли сте за признавање побуњеничких пацова за легитимне представнике Либије

• Да

• Не

• Не знам шта да мислим

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Пацови што УНИШТИШЕ Сирт тотално и треба да заврше у води (канализацији),кад је и "Телеграф"показао (не може више да крију)снимак разарања:

..и још мало,само не знам зашто,кад скидам ове снимке комп. једва успева,а оне са успесима побуњњеника што бих рекао,протрчи,к''о пролив,да простите ?!

..и да вас не давим више,релаксирајмо се уз лепу песму (не пева Н.Украден),пожелевши правим Либијцима успеха,а овима што држаше 90>% Либије да оду у нове домовине:УСА,УК,Катар и
Француску као добри гости још боље настројеним домаћинима,уз обавезно ношење и свог оружја.

Побуњеници беже, опет

Побуњеници још једном узмакли пред изненадним јуришом Гадафијевих снага у Сирту, које су, претходно, отписали и устаници, али и војни планери НАТО. "Зелени" засули ватром положаје устаника, који су се затим разбежали. Гадафијеве снаге немају капацитет да преокрену ток битке, побуњеници да окончају грађански рат. покољ се наставља.

01.35 - Исламиста Абдул Хаким Белхај се прогчасио за команданта Триполија. Остали устанички лидери зачуђени. Све очи упрте у Катар, који наводно финансира његове акције, као и Либијске исламске снаге.

00.35 - Устаници тврде да се у Сирту налазе најмање два висока званичника Гадафијевог режима. Можда и сам Моамер Гадафи. А Можда и Сејф ал Ислам. Тиме објашњавају отпор "зелених" снага.

kako vreme prolazi sve je očiglednije koliko je čitava priča o "pobunjenicima" i "ustanicima" lažna i koliko je država i organizacija pored NATO-a umešano u agrasiju na Libiju.To više čak ni oni ne mogu da sakriju.Razaranje i masakri jasno govore da tu nema govora o nekom unutrašnjem pokretu za promenu režima,nego o osvajanju resursa i teritorije uz temeljno uništavanje zemlje koja je mnogima trn u oku.Pitanje je samo dokle UN mogu da idu u sopstvenoj kompromitaciji.

01.35 - Исламиста Абдул Хаким Белхај се прогчасио за команданта Триполија. Остали устанички лидери зачуђени. Све очи упрте у Катар, који наводно финансира његове акције, као и Либијске исламске снаге.

00.35 - Устаници тврде да се у Сирту налазе најмање два висока званичника Гадафијевог режима. Можда и сам Моамер Гадафи. А Можда и Сејф ал Ислам. Тиме објашњавају отпор "зелених" снага.

Znaci, vodja Al Kaide se proglasio za novog Gadafija. To je ta demokracija. :rotf:

314949_141853289245833_100002634894907_184298_1591967236_n.jpg

01.35 - Исламиста Абдул Хаким Белхај се прогчасио за команданта Триполија.
Тај Белхаџ се дистанцирао од Ка'иде колико знам.

Али и даље је бољи од досадашњих зелених блентоња

Овде на 1:52 видимо како Гадафи млати да "цела северна Африка мора бити шиитска."

Е па, хоћеш Курил сине.

Back