DEDA.D
Veoma poznat
- Poruka
- 11.112
Пацови што УНИШТИШЕ Сирт тотално и треба да заврше у води (канализацији),кад је и "Телеграф"показао (не може више да крију)снимак разарања:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ма видимо ми да си ти за побуњенике!!!
01.35 - Исламиста Абдул Хаким Белхај се прогчасио за команданта Триполија. Остали устанички лидери зачуђени. Све очи упрте у Катар, који наводно финансира његове акције, као и Либијске исламске снаге.
00.35 - Устаници тврде да се у Сирту налазе најмање два висока званичника Гадафијевог режима. Можда и сам Моамер Гадафи. А Можда и Сејф ал Ислам. Тиме објашњавају отпор "зелених" снага.
odakle al kaida u libiji u tolikom broju....kako su se oni stvorili? pa sta je radila libijska obavestajna sluzba svih ovih godina ?
Тај Белхаџ се дистанцирао од Ка'иде колико знам.01.35 - Исламиста Абдул Хаким Белхај се прогчасио за команданта Триполија.
Те приче о сарадњи Натоа и Ка'иде су чисто лупетање незналица. Те две стране су у љутом рату већ деценију.
Те приче о сарадњи Натоа и Ка'иде су чисто лупетање незналица. Те две стране су у љутом рату већ деценију.