- Poruka
- 23.453
РТС треба да промени ословљавање, јер то нису више никакви Устаници, него сада званична војска слободне Либије
Ово је све што је остало од једног Гадафијевог поручника

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
РТС треба да промени ословљавање, јер то нису више никакви Устаници, него сада званична војска слободне Либије
Ово је све што је остало од једног Гадафијевог поручника
![]()
А зашта се боре они, реци ми. За то да исти лудвиг буде на власти још 50 година? Глупа идеологија.Моје поштовање Гадафијевим јунацима у Сирту!
А зашта се боре они, реци ми. За то да исти лудвиг буде на власти још 50 година? Глупа идеологија.
Сада се боре за своје животе.Слава им а разним идиотима желим да једног дана дођу у исту ситуацију у којој су они сад.
А зашта се боре они, реци ми. За то да исти лудвиг буде на власти још 50 година? Глупа идеологија.
Па ни ми не желимо Нато, ту нема никаквог неслагања.Jos je gluplje da se bore da narednih 50 godina budu kolonija NATO-a i Al Kaide.
Па ни ми не желимо Нато, ту нема никаквог неслагања.
Све Нато трупе треба да се изгубе што пре
Подсетићу да је Гадафи вршио своја убијања и пре Нато интервенције,
што доказује да је мотивисан влашћу, а није мотивисан прогоном Нато трупа.
Наравно за Ал Гаиду се не слажем -- они морају остати, да учврсте своју државу у Либији.
Као што је Умар ибн ал-Хатаб, radhiallahu anhu имао Калифат у Либији пре 1500 година.
Па ни ми не желимо Нато, ту нема никаквог неслагања.
Све Нато трупе треба да се изгубе што пре
Подсетићу да је Гадафи вршио своја убијања и пре Нато интервенције,
што доказује да је мотивисан влашћу, а није мотивисан прогоном Нато трупа.
Наравно за Ал Гаиду се не слажем -- они морају остати, да учврсте своју државу у Либији.
Као што је Умар ибн ал-Хатаб, radhiallahu anhu имао Калифат у Либији пре 1500 година.
Još kada bi nam Jagurka objasnila ko su to "mi" u onom postu i zašto Al Kaida treba da stvori "svoju državu Libiju" pa da vidimo da li je to univerzalni princip koji treba sprovesti globalno.
Страшно!!!Прва жртва УК Министар одбране Фокс поднео оставку (вод'о стилисту "а ла НАТЕРАСИ на сл.путеве и ваљда користио 1кревет због "трошкова"...али ?)
14 October 2011 Last updated at 15:37 GMT Share this pageEmailPrint
554
ShareFacebookTwitter
Liam Fox quits as defence secretary
COMMENTS (158