- Poruka
- 16.723
Taj naziv je izmislio Lepi Bora iz zezanja, a vi se odmah primili kao muškatla. To dokazuje još jednom svu vašu lakovernost
A 'dje si ti satanisto, sta se radi... jel' koljete pilice?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj naziv je izmislio Lepi Bora iz zezanja, a vi se odmah primili kao muškatla. To dokazuje još jednom svu vašu lakovernost
Putin izgubio.kakve su vesti?
tako mi i treba kad pitam seljaka
Putin izgubio.
Каква је судбина оне наше 5-торице радника,за које се тобоже интересовала наша власт ?! Нађем неки снимак о њиховом испитивању (без присуства било кога наших,нити преводиоца):
kako da ne na gradjevini u zemlji u kojoj se sest meseci vodi gradjanski rat.Pomislila sirotinja da moze da zaradi igrajuci se rata,al se grdno zaje8alaJa sumnjam da su uopste zivi.. i ovo nisu nikakvi borci i placenici.. jednostavno neka sirotinja sto je ostala tamo da zaradi na gradjevini..
Ja sumnjam da su uopste zivi.. i ovo nisu nikakvi borci i placenici.. jednostavno neka sirotinja sto je ostala tamo da zaradi na gradjevini..
kako da ne na gradjevini u zemlji u kojoj se sest meseci vodi gradjanski rat.Pomislila sirotinja da moze da zaradi igrajuci se rata,al se grdno zaje8ala
pazi....ukoliko se obistine ove tvoje crne slutnje o njihovim životima....tj da su likvidirani od strane ovih pobunjenika u libiji.....predlažem.....da se momentalno pobiju svi oni koji su u libijskoj ambasadi u beogradu i da izvršimo zamenu tela po principu svi za sve......negledajući koje su dobi i pola svi prisutni u ambasadi.......sve živo