Čajna kobasica
Početnik
- Poruka
- 38
Na koji način će uticati rat u Izraelu na hrišćanstvo i hodočašća?Sta će se desiti ako dođe do skrnavljenja i uništavanja svetih mesta?Kako će to uticati na verujuće?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne ratuje iran protiv hriscana vec protiv judejacaNa koji način će uticati rat u Izraelu na hrišćanstvo i hodočašća?Sta će se desiti ako dođe do skrnavljenja i uništavanja svetih mesta?Kako će to uticati na verujuće?
Po čemu je sveto mesto onde gde je Isus ubijen i mučen. Po meni je to prokleto mesto a ko misli da je sveto neka mu bude.Nisam mislila na iskorenjivanje religija,već na uništavanje svetih mesta.
pa bolje da se uniste sveta mesta nego zivi ljudi, a, sta mislis?Nisam mislila na iskorenjivanje religija,već na uništavanje svetih mesta.
jevrejima su rimljani pre 2000 godine unistili i odneli sve najvece svetinje pa su opstali u veri i tradicijiNisam mislila na iskorenjivanje religija,već na uništavanje svetih mesta.
Na temi smo o religiji i duhovnosti,naravno da se sa ljudskim žrtvama bilo koje nacionalnosti i veroispovesti ništa ne može meriti,samo mi se čini da svet koji znamo polako odlazi u zaborav i da dolazi neko novo doba,pa me interesuje šta ono donosi?pa bolje da se uniste sveta mesta nego zivi ljudi, a, sta mislis?
Sve je naopako, sve je obrnuto. Svaki čovek, svaki ljudski život bi trebao da bude svetinja. Sveta mesta ruše i zemljotresi, cunamiji... Sve je to hrpa kamenja. Bog je na nebu, a ne u kamenim građevinama. Iranci viču: "Bog je velik", a mrze ih i žele da gurnu Izraelce u more. Izraelci se pozdravljaju sa šalom tj. mir tebi, a stalno su u ratu.Na koji način će uticati rat u Izraelu na hrišćanstvo i hodočašća?Sta će se desiti ako dođe do skrnavljenja i uništavanja svetih mesta?Kako će to uticati na verujuće?
Ja mogu samo da pitam gde je sad njihov bog da ih spasi od nesreće i pogibije? U ratu svaka vera nestajeNa koji način će uticati rat u Izraelu na hrišćanstvo i hodočašća?Sta će se desiti ako dođe do skrnavljenja i uništavanja svetih mesta?Kako će to uticati na verujuće?