Čajna kobasica
Početnik
- Poruka
- 40
Na koji način će uticati rat u Izraelu na hrišćanstvo i hodočašća?Sta će se desiti ako dođe do skrnavljenja i uništavanja svetih mesta?Kako će to uticati na verujuće?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne ratuje iran protiv hriscana vec protiv judejacaNa koji način će uticati rat u Izraelu na hrišćanstvo i hodočašća?Sta će se desiti ako dođe do skrnavljenja i uništavanja svetih mesta?Kako će to uticati na verujuće?
Po čemu je sveto mesto onde gde je Isus ubijen i mučen. Po meni je to prokleto mesto a ko misli da je sveto neka mu bude.Nisam mislila na iskorenjivanje religija,već na uništavanje svetih mesta.
pa bolje da se uniste sveta mesta nego zivi ljudi, a, sta mislis?Nisam mislila na iskorenjivanje religija,već na uništavanje svetih mesta.
jevrejima su rimljani pre 2000 godine unistili i odneli sve najvece svetinje pa su opstali u veri i tradicijiNisam mislila na iskorenjivanje religija,već na uništavanje svetih mesta.
Na temi smo o religiji i duhovnosti,naravno da se sa ljudskim žrtvama bilo koje nacionalnosti i veroispovesti ništa ne može meriti,samo mi se čini da svet koji znamo polako odlazi u zaborav i da dolazi neko novo doba,pa me interesuje šta ono donosi?pa bolje da se uniste sveta mesta nego zivi ljudi, a, sta mislis?
Sve je naopako, sve je obrnuto. Svaki čovek, svaki ljudski život bi trebao da bude svetinja. Sveta mesta ruše i zemljotresi, cunamiji... Sve je to hrpa kamenja. Bog je na nebu, a ne u kamenim građevinama. Iranci viču: "Bog je velik", a mrze ih i žele da gurnu Izraelce u more. Izraelci se pozdravljaju sa šalom tj. mir tebi, a stalno su u ratu.Na koji način će uticati rat u Izraelu na hrišćanstvo i hodočašća?Sta će se desiti ako dođe do skrnavljenja i uništavanja svetih mesta?Kako će to uticati na verujuće?
Ja mogu samo da pitam gde je sad njihov bog da ih spasi od nesreće i pogibije? U ratu svaka vera nestajeNa koji način će uticati rat u Izraelu na hrišćanstvo i hodočašća?Sta će se desiti ako dođe do skrnavljenja i uništavanja svetih mesta?Kako će to uticati na verujuće?
Za mene samo Bog može biti svet. To ne znači da treba uništavati nešto što je drugi sagradio i održavao.Na koji način će uticati rat u Izraelu na hrišćanstvo i hodočašća?Sta će se desiti ako dođe do skrnavljenja i uništavanja svetih mesta?Kako će to uticati na verujuće?
Iran ne ratuje ni protiv judejaca, naprotiv podržava ih. Iran ratuje protiv države Izrael koju tzv. ultraortodoksni jevreji također ne priznaju.ne ratuje iran protiv hriscana vec protiv judejaca
Ima kod po Srbiji svetinja koliko hoćeš. Manastira i crkava na sve strane. Šta fali otići u: Gomionicu, Liplje, Ozren, Žitomislić, Ostrog, fruškogorske manastire...
Iran ne ratuje ni protiv judejaca, naprotiv podržava ih. Iran ratuje protiv države Izrael koju tzv. ultraortodoksni jevreji također ne priznaju.
To je samo mit. Osim toga prema tom biblijskom mitu Izrarel bi se ustanovio božanskom intervencijom i to nakon dolaska Mesije, dok kako jevreji kažu, sadašnja država Izrael je ljudska tvorevina cionista (koje smatraju jereticima) i zato je ne priznaju niti prihvataju vojsku iste. Za njih su domaće izdajice upravo oni koji šuruju sa tom državom.Svaki narod ima svoje domaće izdajice. Iran predvodi muslimanske države koje ne žele nikad i nikako priznati Izrael jer su veliki protivnici Božiji. A Bog u bibliji kaže Židovima "Dat ću vam zemlju Izraelovu" čime je predskazana država Izrael nakon povratak Jevreja iz velikog progonstva u cijeli svijet. Predskazano-ostvareno. I Putin nažalost uvodi Rusiju u prokletstvo jer se protivi državi Izraelovoj i preferira nekakvu Palestinu. Ja trenutno navijam za Rusiju protiv zabludjele Ukrajine i žao mi je da Rusija ulazi u prokletstvo jer bi Božiju zemlju dali neprijateljima Izraela a Bog najavljuje svoj sud nad onima koji "dijele zemlju Izraelovu".
To je samo mit.
Neznaš i pišeš površno.Osim toga prema tom biblijskom mitu Izrarel bi se ustanovio božanskom intervencijom i to nakon dolaska Mesije,
dok kako jevreji kažu, sadašnja država Izrael je ljudska tvorevina cionista (koje smatraju jereticima) i zato je ne priznaju niti prihvataju vojsku iste. Za njih su domaće izdajice upravo oni koji šuruju sa tom državom.
Igraj se i ti, ko ti brani...Ti Židovi ne poznaju proroštvo kao ni ti. Ja ne idealiziram ponašanje današnjih Židova ali znam koji blagoslovi leže na njihovom duhovnom buđenju. S time se nije igrati, a ti se igraš.
Najpre se ostvari, pa se onda napiše mit.Ništa oko Izraela nije mit...sve je racionalno i proročki ostvareno ili je u ostvarivanju
Najpre se ostvari, pa se onda napiše mit.
Ili ajde nije mit, nego je legenda.
U budućnosti neće biti nikakvog milenijumskog kraljevstva. Ono je pri kraju, ako već nije prošlo.Samo je Jeruzalem svetinja. Trenutno nije ali će ponovo biti jer će u njemu stanovati Isus Nazarećanin. Sva proroštva Hebreja govore da će sa dolaskom MIlenijumskog kraljevstva svi narodi imati obavezu dolaziti u Jeruzalem. Prema tome samo je Jeruzalem svetinja i bit će "gora nad svim gorama svijeta".
U budućnosti neće biti nikakvog milenijumskog kraljevstva. Ono je pri kraju, ako već nije prošlo.