Rat u Gruziji

Gruzija: Ruski avioni bombarduju dva gruzijska sela
Međunarodni Radio Srbija - Pre 27 minuta
Gruzija je saopštila da su ruski avioni bombradovali sela na njenoj teritoriji izvan Južne Osetije. Uprkos tvrdnjama ruskog predsednika izrečenim jutros da su vojne operacije protiv Gruzije obustavljane, u ovom trenutku ruski borbeni avioni bombarduju dva gruzijska sela izvan Južne Osetije, istaknuto je u saopštenju gruzijske vlade, a prenosi Rojters. Ruski predsednik Dmitrij Medvedev saopštio je danas da je doneo odluku o završetku vojne operacije, istakavši da je Moskva postigla cilj kaznivši Tbilisi

Kao što ranije napisah, ne znaš ti Perzijance.

Ovo prvo je moguće, vrlo moguće, a ovo drugo ne. Rakete bi dodatno ustoličile Ahmadinedžada i islamske vođe u Iranu. Oni su prkosniji, čak i od nas.
moguce da su prkosni ali zaboravbljas da podrska Nedji i Islamistima nije nepodeljena bas naprotiv imaju i dosta protivnika u samoj zemlji i liberlnu opoziciju koja je pre Nedje bila na vlasti , takodje treba imati u vidu i veliki animozitet izmedju regularne vojske koja je skrajnuta i zanemarena i revolucionarne garde pod komandom verskog veca Mudrih ili Starih kako se vec zvase, koja ima svu vlast u zemlji ,ogrezla je u korupciju i radi prakticno sta hoce .

Staljin je poreklom Osetin-to sam citao negde na internetu..
To je ovde potvrdio i diskutant iz Rusije..
Staljinov deda je preselio iz Osetije u Gruziju-Dzuga na osetski znaci stala..
Prvo su se prezivali Dzugajev-to znaci da su se porusili-posle u Gruziji su se postali Gruzijci Dzugasvili...

Chuo sam i ja da su mu roditelji gruzinizirani Oseti, ali to je manje-vishe nebitno. U mladosti je bio gruzijski nacionalista.

Evo ga Holbruk na Sky News. Naravno, hvali Sakashvilija.

Ne možeš ti da objasniš ljudima koji su učili Titoističku istoriju!!! Još vlada rezolucija infobiroa!!! Najpoznatiji i najpošteniji Srpski komunisti su nastradali od Tita zbog infobiroa!!! Mrzi me sada da tražim i da objašnjavam ovde...

Ово је тачно, то и ја знам - настрадали су за време ИБ СВИ РУСОФИЛИ.........

Izvini, ali biti rusofili i biti staljinofil je nemoguce.

Е па ја знам многе приче за људе који су из незнања пре свега били за Стаљина - јер је он за њих био Рус - а Русија наша мајка православна - није као сада било могуће доћи до правих информација, па ни данас то није могуће

Е па ја знам многе приче за људе који су из незнања пре свега били за Стаљина - јер је он за њих био Рус - а Русија наша мајка православна - није као сада било могуће доћи до правих информација, па ни данас то није могуће

Hteo sam reci da onaj ko je istinski ruski patriota ili rusofil, a dovoljno je obaveshten, ne mozhe voliti Staljina.

Evo ga jos jedan sto se Majci zavukao pod suknju. Od takvih ljudi obicno nista ne postane :lol:

Chuo sam i ja da su mu roditelji gruzinizirani Oseti, ali to je manje-vishe nebitno. U mladosti je bio gruzijski nacionalista.

Evo ga Holbruk na Sky News. Naravno, hvali Sakashvilija.

Значи сада ћемо уживо да гледамо сценарио тј. репризу блаћења Србије - али овога пута Русије... само да им не буде мало мЛого...

"A onda su Mirko i Slavko bacali bombe dok su ruke noge i glave letile na sve strane".

(obavezna lektira za ucenike osnovnih skola u Jugoslaviji za Tita).

Vidi se da je komunizam odgojio veliki broj krvoloka koji sada seru po forumima.

E pa ja javno kazem: stidim se sta sam srbin kada vidim sta su srpski zlikovci radili sirom Jugoslavije na kraju dvadesetog stoleca. Oprostite braco Hrvati i Muslimani, nismo mi svi takvi.

Da ste bre Dereri, Markowci, Vuk i dosta drugih srali po svojim brdima dok ste cuvali ovce, vascela Srbija, Crna gora i neke lazne drzave koje ste formirali po Bosni i Hrvatskoj bile bi danas zarastene u orhideje i tulipane koliko bi nasrali.

Ajde sada naseckajte luka, pa izprzite na masti i dodajte krvavu dzigericu da zadovoljite svoje animalne strasti. Sol i biber po ukusu - "debili ali sretni".

Jam, jam, jam mnogo bolje nego Gavrilovic pasteta od mrtve hrvatske decice koju vam je Borislav Mikelic prodavao u G-marketu ranih devedesetih.

Ne verujete, Evo vam original ne-editirane YUTEL snimke reportera Branislava Zivanovica - jadnik zaboravio da iskljuci kameru:

http://www.crostore.com/START/7_DVD...NSKI/body_amarcord_1_hrvatski_domovinski.html

VECIM DJELOM PRIVATNE SNIMKE CETNIKA

VECIM DJELOM SNIMKE YUTEL-a KOJE SU DOSLE U HRVATSKE RUKE

A NISU NIKADA BILE OBJAVLJENE U JAVNOSTI

POGLEDAJTE AUTENTICNE SNIMKE LESEVA KOJE VAM JE VOJNO MEDICINSKA AKADEMIJA U BEOGRADU PRODAVALA KAO SRPSKE ZRTVE (NAKONSTA SU IM SKINUTLI UNIFORME HRVATSKE POLICIJE).

ODVRATNO - VI POVEROVASTE - SRAM VAS BILO.

SADRZAJ:

- SNIMKE HRVATSKOG NOVINARA GORDANA LEDERA (UBIJEN).

- PLITVICE 31.03.1991 - “KRVAVI USKRS” PRVI ORUZANI SUKOB.

- YUTEL U KORENICI U RAZGOVORU SA SRPSKIM POBUNJICIMA

- SELO POLJANI - YUTEL KOD SRPSKIH TERORISTA - SRPANJ 1991

- 28.07.1991 SNIMKE JNA UBIJENIH POLICAJACA MUP-a KOD PETRINJE

- SELO KRALJEVCANJE - HRVATI MASAKRIRANI 16.08.1991

- HRVATSKO SELO SKELA KOD GLINE GORI

- MIJESANE SNIMKE YUTEL-a KOJE ISTO NISU BILE EMITIRANE

51 MINUTA

SADRZAJ:

- ZAROBLJENI HRVATSKI BRANITELJI U SELU KUKURUZARI 13.09.1991

- OKUPACIJA HRVATSKE KOSTAJNICE

- GOVORI SESELJA PLITVICE 07.04.1991 I U JAGODNJAKU 21.04.1991

- KRVAVI USKRS 31.03.1991 NA PLITVICAMA

- SRPSKA POBUNA U KORENICI 31.03.1991

- CETNICI U TRZICU

- NAPAD NA PETRINJU 16.09.1991

- ZAROBLJAVANJE CIVILA U PETRINJI - ODVAJANJE SRBA OD HRVATA

- ZAROBLJENI HRVATI NATJERANI SU U “ZIVI ZID”

- GLINA 29.09.1991 PRIPREME ZA NAPAD NA VIDUSEVAC

- CETNICI I UN-PROMATRACI ZAJEDNO “SRBADAJU”

- 21. KORDUNSKI KORPUS U PRIPREMI NA NAPAD U POSAVINI

- PROBOJ “KORIDORA” U BOSANSKOJ POSAVINI - LJETO 1992

- BANJA LUKA 1992 - MILAN MARTIC

- 21. KORDUNSKI KORPUS KOLJE, UBIJA, PALI, PLJACKA, PROGONI

- TOPUSKO - DRUGA OBLJETNICA “PROBOJ KORIDORA” LJETO 1994

- MEDACKI DZEP 1993 - CETNICI NAKON AKCIJE HRVATSKE VOJSKE

- JEDINICA ZA POSEBNE NAMJENE “KNINDE” U PROPAGANDNOM FILMU

- OSNIVANJE DIVERZANTSKOG ODREDA U KIRINU 27.05.1994

- BIHACKO RATISTE - SRPSKA OFANZIVA 11/1994

- GLINA 1995 - GOVOR VOJISLAV SESELJ

- BIJEG SRBA IZ “KRAJINE” NAKON HRVATSKE AKCIJE “OLUJA”

108 MINUTA

A ako ste stipsa ima i za free (30 Gigabyta filmova, dokumenata itd. sa svih strana, pa kada sve lepo pogledate javite se opet - a do onda ima da vas bude sram za lazi koje sirite ovde);

http://www.mininova.org/tor/1318043

http://www.searchgate.com/istina_s.html

http://www.domovinskirat.hr/content/view/4638/894/lang,hr/

A dosta mi je diskusije s kretenima, fala bogu da su se svi posteni i intelegentni Srbi iselili, a vi djubrite Srbiju dok se mi ne vratimo pa vas oteramo natrag medju ovce da tamo studirate opanak ideologiju.

Ajde moderartor, banuj me da vise ne gubim vreme na patoloske rusofile, velikosrbe, cetnike i ostalu zvjerad koju ste davno trebali pozatvarati u kaveze.

Ovo je moj zadnji post, ne vredi da placete, ne vracam se vise.

Nije moje biserje za svinje.

DRUG TITO S VELIKO KITO

Kakve ovo veze ima sa temom?
Priznajem, nisam sve prochitao, a josh manje razumeo. :hahaha: :hahaha: :rotf: :rotf: :rotf: :hahaha::hahaha: :hahaha: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :hahaha: :hahaha:

"A onda su Mirko i Slavko bacali bombe dok su ruke noge i glave letile na sve strane".

(obavezna lektira za ucenike osnovnih skola u Jugoslaviji za Tita).

Vidi se da je komunizam odgojio veliki broj krvoloka koji sada seru po forumima.

E pa ja javno kazem: stidim se sta sam srbin kada vidim sta su srpski zlikovci radili sirom Jugoslavije na kraju dvadesetog stoleca. Oprostite braco Hrvati i Muslimani, nismo mi svi takvi.

О па ко је то нама дошао, још један антисрбин који се представља као Србин. Такви као ти су клали Српске цивиле по Славонији, Вуковару, Крајини и то све са осмехом на лицу.

Такви као ти певају срдачно томпсонов Јасеновац и Градишка Стара.

Не постоји већих манијачких крволока од антисрба.

Back