On je izvukao Rusiju iz bede u kojoj je bila pod Romanovima!!! CCCP - KAKO TO DOBRO ZVUČI!!!
Srecom takvih kao ti u Srbiji ima svega 7% a u Rusiji oko 15%. Izumirete.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On je izvukao Rusiju iz bede u kojoj je bila pod Romanovima!!! CCCP - KAKO TO DOBRO ZVUČI!!!

Da nije bilo Lenjina i Staljina, danas ne bi postojalo 15 drzhava, vec jedna-Rusija, a ne neki usrani SSSR.
Ko je to potvrdio da je pobio 20 miliona i to Rusa? To je propaganda prijatelju moj! Ubijao je saradnike okupatora ( Unijate i ostale koji su ratovali na strani Nemaca)!!!
Rusija je veći napredak imala pod Staljinom nego pod carom!!! Neko je postavio post na prethodnim stranama o tome!!!
Srecom takvih kao ti u Srbiji ima svega 7% a u Rusiji oko 15%. Izumirete.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nego da se vratimo na temu, kaze Bush obustavljaj, ovi obustavili, i ima li daljih vesti?
![]()
Nego da se vratimo na temu, kaze Bush obustavljaj, ovi obustavili, i ima li daljih vesti?
![]()
Јеси сигуран?!
Па царска Русија да је ваљала не би јој увалили Уљанова и не би њена ОХРАНА писала романе о сионским мудрацима него би спречила њихово деловање. Исти к... као кад је КОС снимао филмове о наоружавању зенги.
Још горе њесра кад су Русима увалили Горбачова.
Надам се да су се најзад Руси опаметили. Путин је први прави државник тамо од Катерине Велике (а можда ни она није била довољно добра). Стаљин је доста урадио, али је, благо речено, контраверзан.
Daj... Ti i ja se retko slažemo, ali te ne smatram glupim. Nemoj mi reći da veruješ da su poslušali šimpanzino naređenje.

Daj... Ti i ja se retko slažemo, ali te ne smatram glupim. Nemoj mi reći da veruješ da su poslušali šimpanzino naređenje.

Ne lupaj, procitaj istoriju. Njegova recenioca je 'jedan ubijen covek je tragedija, milion ubijenih je statistika'. Ubijao je 'neprijatelje' patrije, koji su se usudili da razmisljaju. Bio je zlikovac i krvavi diktator koji je ubijao SVOJ NAROD!
A kojih je to 7% u Srbiji?
igorbgd:Izgleda nista od prekida vatre. Gruzija je danas saopštila da su ruski avioni bombardovali sela na njenoj teritoriji izvan Južne Osetije. Tanjug...
Ma ne mislim ja da su Romanovi bili neshto posebno, zemlja je bila praktichno feudalna, ali je ipak bolje da komunizam nije dolazio ili da se bar raspao na vreme. A za Staljina je i Lenjin govorio, ''chuvajte se onog malog sa Kavkaza''.
Trocki i Lenjin su unistili Rusiju-ekonomski i politicki..
Unistili su 87% ekonomije i rasparcali Rusiju na Republike i stvorili Gruziju..
Staljin je ekonomski podigao Rusiju -ojacao ulogu Rusa u SSSR-u rasterao Tatare u Unijate..
Pobedio je Hitlera-od Rusije napravio nuklearnu silu..
Imao je dosta propusta-ali je daleko pozitivniji od Lenjina i Trockog koji su imali zadatak da uniste Rusiju..
Staljin je bio Osetin..
Trocki i Lenjin su unistili Rusiju-ekonomski i politicki..
Unistili su 87% ekonomije i rasparcali Rusiju na Republike i stvorili Gruziju..
Staljin je ekonomski podigao Rusiju -ojacao ulogu Rusa u SSSR-u rasterao Tatare u Unijate..
Pobedio je Hitlera-od Rusije napravio nuklearnu silu..
Imao je dosta propusta-ali je daleko pozitivniji od Lenjina i Trockog koji su imali zadatak da uniste Rusiju..
Staljin je bio Osetin..
Otvori temu o tome, a ovo je tema o ratu na Kavkazu.

nisu zato mozda i zbace Sakasvilija sami od sebe posto ga Rusi nece zabacivati ,kada vide da su najebali zbog njega, kao sto je moguce da i Iranci syebu Ahmadinedju i ajatolahe kada vide da im se njihovo qurcenje obilo u glavu u vidu americkih i izraelskih bombi .A vidim gruzijci su se usrecili sa americkim slugama.
nisu zato mozda i zbace Sakasvilija sami od sebe posto ga Rusi nece zabacivati ,kada vide da su najebali zbog njega, kao sto je moguce da i Iranci syebu Ahmadinedju i ajatolahe kada vide da im se njihovo qurcenje obilo u glavu u vidu americkih i izraelskih bombi .
Nije bio nikakav Oset. Bio je Gruzin, a zhiveo je medju Osetima.
Zanimljivo je da je rodjen u, pazi, molim te - Goriju.![]()
Mora da su Rusi zato toliko izrokali taj grad.![]()