Шта мислите колико ће овај рат, као и каснија дешавања око Ирана утицати на Руску енергетску моћ. Да ли ће Русија дозволити да се САД устоличе у Каспијском басену.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledaj prijatelju, ja sam protiv Amerikanaca i NATO-a i želim im sve najgore, znači nemoj da me svatiš da ih ja volim!!! Po tebi Amerikanci su sada u gorem položaju nego pre Gruzijske agresije a ja te pitam zašto su ih onda nahuškali da krenu? Misliš da niko u NATO-u nije očekivao ovakav sled događaja i da nisu računali na ovakav ishod? Čini mi se da ih mi gledamo kao na kretene i da suviše plitko posmatramo! Nisu oni toliko baš glupi da prokockaju Gruziju ovako naivno..... A što se tiče pozivnice Gruziji u NATO, videćeš vrlo brzo će se to desiti.....
Bush warns Russia; Medvedev orders halt to action
WASHINGTON—With a crisis of Cold War proportions brewing, President Bush demanded that Russia withdraw its troops from the former Soviet republic of Georgia.
Hours later, Russian President Dmitri Medvedev ordered a halt to the military action, saying it had brought security for civilians and Russian peacekeepers in the breakaway South Ossetia region.

A ti promeni avatar, ja nikad ne bi drzhao na avataru choveka koji je pobio 20 miliona Rusa.
Ne trci pred rudu.

Da se zna ko je glavni baja.
![]()
Slazem se sa tobom skoro u jotu. Kako neko moze da ocekuje da Rusija napravi ispravan potez kad su dva kljucna coveka u toj zemlji nerusi. A jedan je direktno postavljen od Jeljcina!
E bato moj, da Rusija sada ima Staljina, jel znaš gde bi stali? U Berlinu a ne u Tbilisiju!!! Može da priča ko šta god hoće ali da nije bilo njega Rusija nikada nebi bila svetska sila!!!

Chekaj, kako Medvedev i Putin nisu Rusi, shta su onda?
Биће рат против Ирана,сада већ могу са сигурношћу да тврдим.Јер,ово гажење америчког вазала ће засигурно натерати САД да што пре крену у рат.Јер,Иран је у некој врсти савеза са Русијом.Њихов нукл.програм раде руски стручњаци.Шта мислите колико ће овај рат, као и каснија дешавања око Ирана утицати на Руску енергетску моћ. Да ли ће Русија дозволити да се САД устоличе у Каспијском басену.
E bato moj, da Rusija sada ima Staljina, jel znaš gde bi stali? U Berlinu a ne u Tbilisiju!!! Može da priča ko šta god hoće ali da nije bilo njega Rusija nikada nebi bila svetska sila!!!
Staljin bi, kao Gruzin stao u odbranu Tbilisija od ruskih okupatora![]()
I jedan i drugi su po majci Jevreji. Za oceve ne znam, ali jeshe ionako to racunaju po zenskoj liniji...
Ti misliš da bi neko smeo da se pobuni? A Sakašvili i slični njemu bi bili u nekom gulagu i radili pametnije stvari nego se bavili politikom!!!

Биће рат против Ирана,сада већ могу са сигурношћу да тврдим.Јер,ово гажење америчког вазала ће засигурно натерати САД да што пре крену у рат.Јер,Иран је у некој врсти савеза са Русијом.Њихов нукл.програм раде руски стручњаци.
Gde to pishe?
Idiotluk! On je upropastio Rusiju. Koliko je samo hramova porushio, koliko ljudi pobio?
Komunjare su i rasparchali carsku Rusiju na republike. Rusija je bila svetska sila i za cara, tako da...
www.google.com
Imaj u vidu da su mnogi sajtovi nestali u medjuvremenu, a ima tome nekoliko godina....
Lenjin i Trocki su unistili Rusiju-Staljin je uspio da ekonomski podigne Rusiju i pobedi Hitlera..
Биће рат против Ирана,сада већ могу са сигурношћу да тврдим.Јер,ово гажење америчког вазала ће засигурно натерати САД да што пре крену у рат.Јер,Иран је у некој врсти савеза са Русијом.Њихов нукл.програм раде руски стручњаци.
Ma unishtio je i Staljin. Od sovjetskih lidera imam pozitivno mishljenje samo o Hrushchovu, Brezhnjevu i Gorbachovu. Prvi je razvio raketne sisteme, poslao prvog choveka u kosmos, drugi je kvantitativno ojachao vojsku SSSR, a treci je doveo demokratiju u Rusiju.
Ma unishtio je i Staljin. Od sovjetskih lidera imam pozitivno mishljenje samo o Hrushchovu, Brezhnjevu i Gorbachovu. Prvi je razvio raketne sisteme, poslao prvog choveka u kosmos, drugi je kvantitativno ojachao vojsku SSSR, a treci je doveo demokratiju u Rusiju.