Rat u Gruziji

Peacekeepers seize army base inside Georgia
Russian peacekeeping forces have taken control of Georgia’s largest airbase, about 40km from the border with Abkhazia. The Russian Defence Ministry said the troops were taking ‘preventative action’ at the base in the town of Senaki. The Georgian army is pulling in troops to Tbilisi to protect the capital from the advancing Russian forces.

http://www.russiatoday.com/news/news/28829

:D::D::D::D:

Sunce ti hebem, hocu li ja to i nocas otvarati shampanjac...Mito, daj kazachok:)

Kakav, bre, šampanjac? Vodku, onu Percovku domaću (nema bolje). Kad je piješ, ako nemaš zajedničke gene sa Rusima, odmah padaš u nesvest.

nemam globus pri ruki, ali mi se cini da je taj geografski region mozda i najdalje udaljen od usa, ili tako nesto,
e to je globalizam na delu, demokratija,kokakola i americki `privatni` vojni instruktori. prodje me groza kada pomislim na demokratsku srbiju sutra

a zrtve lokalne, simpaticne zapadu ali jeftine, americka majka ne kuka niti americka deca padaju u fras od straha za zivot

Brate, protiv ruske vojne mašinerije im je isto ukopavali se ili ne. Što reče čovek: Ima da ih zakopaju.
Normalan general sagleda situaciju i ako nema mogućnosti da odbrani grad, a ovi nemaju, onda pregrupiše snage, povlači ih na pozicije sa kojih mogu da se bore ili čak prelazi na gerilski vid otpora. Sakašvili i njegovi generali su idioti koji šalju te ljude da izigravaju glinene golubove.
Nemoj mi reći da veruju da će na tim tranšeima da zaustave Ruse. Njihov (gruzijski) plan je podmukao i zločinački. Žrtvovaće svoje trupe, kao Hitler Princ diviziju na Staljingradu. Time želi da izazove aktivnu reakciju zapada.

Ponavljam, Google Eart i pogledaj kakav je teren oko Tbilisija. Tenkovi ne rade posao u planinčinam. Ostaje puška meni, puška tebi, i srce u junaka.

Саакашвили: Российские войска контролируют большую часть Грузии

Российские войска контролируют большую часть территории Грузии, признался президент Грузии Михаил Саакашвили. Он также отметил, что международное сообщество пока не вмешивается в конфликт, ограничиваясь лишь гуманитарной помощью и официальными заявлениями, передает Lenta.ru.

На заседании Совета нацбезопасности грузинский президент заявил, что войска Минобороны РФ заняли центральную трассу, которая соединяет восточную Грузию с западной, и тем самым фактически начали интервенцию, пишет издание.
------------------------------------------------
Rusi kontrolisu veci deo Gruzije..
Sakasvili osudjuje Zapad -nisu pomogli Gruziju..
Gruzija je podeljena na 2 dela...

nego de su idi dada , wtf, overkil i ostali proamericki orijentisani forumasi? :think:

da nisu otisli put gruzije da budu poslednja odbrana sakasvilija :lol:

Ne znam za ostale, ali Al Bundy i crow su se zaista pridruzili gruzijskim snagama na prvoj liniji odbrane kao moralna podrska. Evo, neko ih je cak i snimio pa pustio sliku na NET:D

Kakav, bre, šampanjac? Vodku, onu Percovku domaću (nema bolje). Kad je piješ, ako nemaš zajedničke gene sa Rusima, odmah padaš u nesvest.

Ne volim vodku, ali za veceras ima da nabavim jedno kilo pa makar sutra bacao peglu:D
Ovo stvarno treba zaliti necim jacim, pa nema svaki dan ovakve feshte:D

p.s. i nije vodka, nego vodichka;)

32186553.gif

Е па време се Тадићу примакло!

Радујмо се јер су први кораци ка успостављању царске Русије учињени. Марионетски режим у Грузији броји последње дане а сила инерције пренеће се ускоро на марионетски режим у Украјини, Србији...
Баћушке ће да обрћу роштиљ са ружичастима, жутима и осталом обојеном про западном багром од Кавказа до Славоније! ;)

Dajte neke vesti,ovi nasi ko da se igraju gluvih telefona.Rekose samo da vojska panicno bezi prema Tbilisiju

E, stvarno... Sve naše televizije očajno izveštavaju sa gruzijskog ratišta. To namerno rade, mamu im *****. Da slučajno Gruzini napreduju ne bi se skidali sa tv-a, kao kad su Ameri uzimali Irak. Maltene smo znali kad je koja ulica pala.
Evo, nema nigde nijedne specijalne emisije o ovome, nema gostiju, vojnih i političkih analitičara. Ništa. Kao da se tamo gađaju grudvama, pa nije vredno pažnje.

Smradovi pronatovski. Pogotovo RTS. I da im platim pretplatu. Nikad. Gledam rusku televiziju i ako treba platiću njima, jer emituju ono što mene interesuje, a ne 48 sati-svadba.

Back