pa pitash sve od reda![]()
Vidi sad ovu.... Boze Boze koliko balvana...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa pitash sve od reda![]()
Rekao sam moguce, ako se to desi paralelno sa gradjanskim ratom u Ukrajini. U suprotnom ce proci kao i sa Karadzhicem.
Rekao sam moguce, ako se to desi paralelno sa gradjanskim ratom u Ukrajini. U suprotnom ce proci kao i sa Karadzhicem.
E drug opet ti govorim nisam Bosanac!!!!Tebi izgleda svako ko pise ijekavicom je Bosanac!?Sto mrzis te ljude toliko?Po ovome dosad sto si napisao zakljucujem da ces uskoro i sam sebe poceti mrziti!
E drug opet ti govorim nisam Bosanac!!!!Tebi izgleda svako ko pise ijekavicom je Bosanac!?Sto mrzis te ljude toliko?Po ovome dosad sto si napisao zakljucujem da ces uskoro i sam sebe poceti mrziti!
Silovali ga. I Bosanci.
To je jedna tragicna zivotna storija i ne treba u to ulaziti. Daj mu vremena da potrazi isceljenje dusi svojoj.
nece biti gradjanski rat,el vis da je tadic reko bushu da se bori za sveto trojstvo.![]()
Jel sam te pitao nesto?
rekoh, obrisi penu s usta i na spavanjac.
koju od ovih 8 reci ne razumes, reci.
Ocekujem da ce ih primiti cim pre. A za kasnije dogadjaje videcemo sta ce biti.
Ako ih prime u NATO, onda bi morao ceo NATO da se ukljuci, bar po njihovom ugovoru.
Pa i ti brate mili ovdje si nas dosad bar deset puta nazvao BALVANIMA i sta ocekujes od balvana nego BALVAN!Ubuduce prvo pogledas sebe pa druge nista previse licno nesvataj!Ne mrzim nikog... samo one koji vredjaju. Prvi si poceo i nazvao me Turcinom...
Koju ti ne razumes...Ako te nista nisam pitao, koji se djavo javljas?Svojoj zeni se tako obracaj i svalerki...
Pa i ti brate mili ovdje si nas dosad bar deset puta nazvao BALVANIMA i sta ocekujes od balvana nego BALVAN!Ubuduce prvo pogledas sebe pa druge nista previse licno nesvataj!
psssst. lalamo, oluja je prosla, sve je u redu.
Papaparanoja, papaparanoja.... Jel to neka uspavanka za tvoju decicu?
milence ajd iskuliraj se malo.i vi ostali buktaci i hukaci.
Aj' na spavanje, ako te mama vidi da vilenis u ovo doba bice svasta.
Naravno da cu prestati... Ali neka prestanu i oni....
Evo izvinjavam se!Trenutak revolta je uradio svoje, te suge americke i prozapadne voljeli su samo Slovenci, Hrvati i Muslimani kad su htjeli da se odcijepe od YU i ja nemogu da razumijem da takve suge od ljudi moze da voli i jedan Srbin.Vrati se nazad pa pogledaj ko je prvi koga nazvao Turcinom....
tebra, di ga se trnesh?
Evo izvinjavam se!Trenutak revolta je uradio svoje, te suge americke i prozapadne voljeli su samo Slovenci, Hrvati i Muslimani kad su htjeli da se odcijepe od YU i ja nemogu da razumijem da takve suge od ljudi moze da voli i jedan Srbin.