Rat u Gruziji

Ja mislim da je ljudski prastati. I ponuditi Rusima ruku prijateljstva.

Ti razmisli, pa nam javi sta si odlucio.

Kako si duhovit... Lepo ja kazem... Dzeri Springer g.ovna da jede... Ajde sada lepo pusti vodu. Svaki put kada nesto kazes.... Cmaroljubcu retardirani... Nego kada smo kod oprosta, jel si ti Hrvatima i Siptarima oprostio... Mislim zbog tih stvari...

S tobom tek nije u redu.... Da neko ne vidi slicnost izmedju Osetije i Kosova. To ti je kao da neko navija za SAD... Ja sam rekao da izmedju Amera i Rusa nema razlike... Isti su.. Smradovi i jedni i drugi.... Nisam ja ti da mrzim nekoga....

pa ti ne samo da si hronicno poremecena licnost sa hronicno poremecenim sistemom vrednosti nego verujes jos u neke gluposti trice i kucine kao sto su medjunarodno pravo.

pa upravo je ta tvoja amerika prekrsila to pravo i jos 44 drzave koje su priznale nezavisnost kosova i koje su rekle da ne priznaju srbiju kao drzavu .

jasno je da te drzave svoju odluku nikada nece povuci a srbija moze kosovo da povrati jedino i iskljucivo silom.

a posto je srbija slaba da moze da izidje na kraj sa NATO paktom potreban joj je jedan jak saveznik za tako nesto.

I ko bi to mogao da bude? RUSIJA I SAMO RUSIJA

Putine, ti li si?:mrgreen::lol:

Samo ne verujem da su bas toliki mentoli da misle da mogu da pokore Rusiju. Jedino da ih drze stalno zauzetim sa raznim sukobima okolo Rusije, dok oni vrsljaju na drugim stranama.
Ko ce ga znati sta oni misle....

Dakle sledeci tok stvari je:

-Rusi postavljaju prorusku vlast u Gruziji.
-Amerika ubedjuje Nemachku da hitno prime Ukrajinu u NATO
-Izbija gradjanski rat u Ukrajini; Rusija ulazi vojskom u Ukrajinu
-Moguce da ce u medjuvremenu biti uhapshen Mladic, shto ce dovesti do gradjanskog rata i u Srbiji
-Amerika ulazi u konflikt u Ukrajini.
-Da li ce biti nuklearna kataklizma, ili ce se zavrshiti podelom Ukrajine, nisam pametan da predvidim

Sve ovo ce se desiti do kraja 2008 zhivi bili pa videli!

Poslednja izmena:
Najzad nešto racionalnije i od tebe.

Ali ovde si već po svom običaju zaslepljen mržnjom.

nisam zaslepljen mrznjom nego sam objektivan a ti ne razmisljas racionalno.

zar nisu rusi tj AEROFLOT hteli u januaru da kupe JAT? JESU

I sta se desilo? DINKIC BLOKIRAO TENDER I ONI ODUSTALI

Zar nije potpsian sa Rusima energetski sporazum ? JESTE

I sta se sad desava? DINKIC TAZI NOVU PROCENU VREDNOSTI NIS-a I VISE PARA OD RUSA A RUSI KAZU NECE DATI NI PARE

I sta ce da bude epilog toga? PROPAST SPORAZUMA sa RUSIMA I DALJE UDALJAVANJE RUSIJE OD SRBIJE

Al treba covek da ima mozak da tako nesto moze da shvati...

pa ti ne samo da si hronicno poremecena licnost sa hronicno poremecenim sistemom vrednosti nego verujes jos u neke gluposti trice i kucine kao sto su medjunarodno pravo.

pa upravo je ta tvoja amerika prekrsila to pravo i jos 44 drzave koje su priznale nezavisnost kosova i koje su rekle da ne priznaju srbiju kao drzavu .

jasno je da te drzave svoju odluku nikada nece povuci a srbija moze kosovo da povrati jedino i iskljucivo silom.

a posto je srbija slaba da moze da izidje na kraj sa NATO paktom potreban joj je jedan jak saveznik za tako nesto.

I ko bi to mogao da bude? RUSIJA I SAMO RUSIJA

Koji radikalski balvan... Jos i trokira i lupeta po svom starom dobrom obicaju.... Situacija je ista samo sto ti imas mali mozak samo pa nista ne shvatas.... Dakle ako je SAD prekrsila i Rusija je. Upala na tudju teritoriju. Samo sto si ti rusofil pa nista zivo ne shvatas... Situacija je ista... Isto s.ranje i Rusi i Ameri....
Je li paranoicaru jel citas sta ti se pise? Koja moja Amerika balvane jedan? Samo glupan moze da misli da ce Rusija da se zakrvi sa Amerikom zbog nas...

Koji radikalski balvan... Jos i trokira i lupeta po svom starom dobrom obicaju.... Situacija je ista samo sto ti imas mali mozak samo pa nista ne shvatas.... Dakle ako je SAD prekrsila i Rusija je. Upala na tudju teritoriju. Samo sto si ti rusofil pa nista zivo ne shvatas... Situacija je ista... Isto s.ranje i Rusi i Ameri....
Je li paranoicaru jel citas sta ti se pise? Koja moja Amerika balvane jedan? Samo glupan moze da misli da ce Rusija da se zakrvi sa Amerikom zbog nas...

rusija ce balvane da zakrvi sa amerikom zbog sebe i vec je zakrvila jer je videla da se samo aktivnim hladnim ratom protiv amerike moze boriti i nikako drugacije.

sve drugo vodi u slabljenje geopoliticke snage rusije i priblzavanja amerikanaca granicama rusije .

rusi su rekli sada dosta i vratili smo se u doba hladnog rata samo sto to tebi jos nije jasno.

Back