Rat u Gruziji

Pa dobro ajde sveli ste stvari na to da su isti,ali ja mislim da je krajnje vreme bilo da rusija reaguje oko stezanja nuklearnog obruca oko sebe.
ili su mozda medvedev i bush trebali da se sastanu na neutralnoj teritoriji i da se pobiju 1 na 1?

bolje ruski nego americki! rusiaj me nije bombardovala dok amerika jeste. normalno je da volis nekog ko ti ne cini zlo a bolesno je da volis nekoga ko te nonstop maltretira i ubija. to je bolest.

Bolest je sto ti ne vidis slicnost sa Kosovom.... Nego mislis da su drugovi Ruje u pravu koji su nas popisali i izdali bezbroj puta... Narocito 1944. Krajem doticne godine.... Samo ti navijaj,ali se onda ne cudi sto drugi navijaju za Amere u nasem slucaju... Mislite o tome....

bolje ruski nego americki! rusiaj me nije bombardovala dok amerika jeste. normalno je da volis nekog ko ti ne cini zlo a bolesno je da volis nekoga ko te nonstop maltretira i ubija. to je bolest.

Ruski vojnici oslobodioci su pri oslobadjanju Madjarske i Poljske u ww2 masovno silovali njihove devojke, kazu da ima i sluchajeva u Vojvodini. Tamo ih obozavaju.

Bolest je sto ti ne vidis slicnost sa Kosovom.... Nego mislis da su drugovi Ruje u pravu koji su nas popisali i izdali bezbroj puta... Narocito 1944. Krajem doticne godine.... Samo ti navijaj,ali se onda ne cudi sto drugi navijaju za Amere u nasem slucaju... Mislite o tome....
Aha i napomeni mu da Ruski piloti nisu znali da je zavrsen drugi svetski rat pa su greskom 1945 bombardovali oslobodjeni Beograd !

mi na kosovo mozemo se vratiti samo uz pomoc rusa! suvise smo slabi da pobedimo ameriku al ako rusija pobedi amerikance i pomeri svoju zonu uticaja na balkan mi cemo moci da oslobodimo nase kosovo!

samo i jedino tako! jer i nemci i amerikanci podrzavaju da kosovo bude siptarsko a od svih velikih sila koje imaju interesa na balkanu jedina sila koja se tome protivi je rusija!

zato je svaka ruska pobeda u stvari pobeda za spas srbije i oslobodjenje kosova!

al americke podguzne muve kao mile1234 to nikada nece moci da shvate

mi na kosovo mozemo se vratiti samo uz pomoc rusa! suvise smo slabi da pobedimo ameriku al ako rusija pobedi amerikance i pomeri svoju zonu uticaja na balkan mi cemo moci da oslobodimo nase kosovo!

samo i jedino tako! jer i nemci i amerikanci podrzavaju da kosovo bude siptarsko a od svih velikih sila koje imaju interesa na balkanu jedina sila koja se tome protivi je rusija!

zato je svaka ruska pobeda u stvari pobeda za spas srbije i oslobodjenje kosova!

al americke podguzne muve kao mile1234 to nikada nece moci da shvate

A za 500 godina pod Turcima, koliko puta te je Rusko carstvo oslobodilo?:think:

A za 500 godina pod Turcima, koliko puta te je Rusko carstvo oslobodilo?:think:

kakve bre veze ima to sto je bilo pre?

to je davna istorija .

sadasnjost je takva da srbija ne moze da oslobodi kosovo nikako bez pomoci rusa. zato su rusi moj jedini saveznik i moj jedini izbor.

a tebe briga za kosovo , meni je to jasno, ti bi samo da zivis "lepo" na rasprodaji srpske zemlje, naroda i drzave...

e pa nece moci....

Back