Rat u Gruziji

Саакашвили пытался покончить собой

Президент Грузии Михаил Саакашвили пытался наложить на себя руки, сочтя войну с Россией в Южной Осетии проигранной, пишет газета Твой День.

Охранник выбил у него из руки пистолет в последний момент – психическое состояние президента Грузии медики считают неадекватным.

– Саакашвили держится только на сильных психотропных препаратах. У него глаза сумасшедшего…

По сведениям из ближайшего окружения, грузинский лидер вернулся из поездки в прифронтовые районы сильно возбужденным.

– Он пытался улыбаться, но его губы дрожали, – описывает его состояние раненый солдат в госпитале. – Я не увидел в его глазах веры в победу…, цитирует газета.
-------------------------------------------------------
Sakasvili hoce da se ubije..
U poslednjem momentu-telohrahitelj je Sakasviliju oduzeo pistolj..
Sakasvili pije tablete i u njegovim ocima nema vere u pobeedu..

goxy je hrvat tako da je jasno da je on hronicno alergican na ruse :)

ROKAJ BACUSKA ROKAJ AMERICKE PODGUZNE MUVE :ok:

Da mi kojim slucaj krenemo na Kosovo ( kao Gruzija za Osetiju ) i SAD krenu na nas, znaci da u tom slucaju treba navijati za SAD, ili samo pokazujes koliki si ruski cm.aroljubac?Znaci kada Rusima nesto odgovara onda si za.... cak i ako nadiru na tudju teritoriju.... I to protiv slabije armije nekoliko puta....

Саакашвили пытался покончить собой

Президент Грузии Михаил Саакашвили пытался наложить на себя руки, сочтя войну с Россией в Южной Осетии проигранной, пишет газета Твой День.

Охранник выбил у него из руки пистолет в последний момент – психическое состояние президента Грузии медики считают неадекватным.

– Саакашвили держится только на сильных психотропных препаратах. У него глаза сумасшедшего…

По сведениям из ближайшего окружения, грузинский лидер вернулся из поездки в прифронтовые районы сильно возбужденным.

– Он пытался улыбаться, но его губы дрожали, – описывает его состояние раненый солдат в госпитале. – Я не увидел в его глазах веры в победу…, цитирует газета.
-------------------------------------------------------
Sakasvili hoce da se ubije..
U poslednjem momentu-telohrahitelj je Sakasviliju oduzeo pistolj..
Sakasvili pije tablete i u njegovim ocima nema vere u pobeedu..
Nastavak:
Sakashvili se ubio, ali je oziveo.
Sakashvili pobegao u sad.
Sakashvili preshao na islam i poslednji put vidjen u Checheniji.

Shta rade gebelsovci....:super:

Rusi su kao i kinezi obični crveni teroristi...Naravno i amerika je neo-liberalni teroristički projekat,ali da li je rešenje da jedne tirane zamenimo drugim...Koji će po svemu što znamo biti mnogo,mnogo gori za čovečanstvo od Amera...

Pa hajmo ih onda zameniti siptarima,nek oni budu nova velesila oni su bas onako covecni ili mozda hrvati?

Da mi kojim slucaj krenemo na Kosovo ( kao Gruzija za Osetiju ) i SAD krenu na nas, znaci da u tom slucaju treba navijati za SAD, ili samo pokazujes koliki si ruski cm.aroljubac?Znaci kada Rusima nesto odgovara onda si za.... cak i ako nadiru na tudju teritoriju.... I to protiv slabije armije nekoliko puta....

ja navijam za ruse a mi nismo tolko glupi da napadnemo u ovom trenutku jer smo trenutno u totalno neprijateljskom okruzenju. navijam za ruse gde god mogu da razguze zapadne muve. jer samo tako ce srbija moci da se oslobodi i nikako drugacije.

ovo je prvi korak ka jacanju rusije i novoj raspodeli snaga u svetu.

ROKAJ BACUSKAAA ZAPADNE KVISLINGE ROKAJ

ja navijam za ruse a mi nismo tolko glupi da napadnemo u ovom trenutku jer smo trenutno u totalno neprijateljskom okruzenju. navijam za ruse gde god mogu da razguze zapadne muve. jer samo tako ce srbija moci da se oslobodi i nikako drugacije.

:dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash:

Znaci ruski dupelizac...Tako ti mislis na Kosovo patriJoto... Alal vera. Samo navijaj...

A tako ce i ostati u dogledno vreme.
Nesto sumnjam da cemo mi(ova generacija forumasa ;) ) docekati da opet napadnemo nekoga...

Onom ko je pitao za rat Rusije i Ukrajine - to ti je kao da Baznija i Srbija zarate, a Baznija racuna na Srbe iz RS da sacuvaju istocnu granicu od srpskih snaga.

Ukrajina je privremeno nezavisna ruska oblast, tako da tu o nekim podelama na kakve smo mi bili prisiljeni u Bosni na srecu ne moze biti govora.

Ako tebe udari klinac slabiji od tebe na ulici ti bi mu ovako isto drzao predavanje?Alo bre sila boga nemoli!

nema nego se najeo bunika
Ajde bre crveni,bež na kubu...
27373-Who-says-them-Commie-s-aren-t-tolerant-0.jpg

Uopste nije ista, ali nemam nameru da razbijam icije zablude...:confused:[/QUOT

Razlike nema. Ista situacija. Osetija hoce da se otcepi. Gruzija ne da... Krece u ofanzivu zauzimanja. Rusi se naravno umesaju i ne daju ciscenje i verovatno podsticu otcepljenje iste. Dakle koja je razlika izmedju Osertije i Kosova? Nikakva... Nas bi Ameri gadjali da krenemo na Kosovo, isto kao i Gruzijce Rusi... Samo sto ruski cma.roljubci ne zele to da vide... Evo dokaz da su Ameri i Rusi ista g.ovna....

Back