27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
Garantujem da on jos nije nasao izlaz iz "pticijeg gnezda"
da odemo sledece godine da ga dovedemo, a?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Garantujem da on jos nije nasao izlaz iz "pticijeg gnezda"
NECE!!! Nama to i nije potrebno, mi koristimo nuklearnu energiju samo u mirnodopske svrhe(proizvodnja struje ) ...
necemo mi ratovati sa rusima ... ako i do toga dodje to ce biti USA sa eventualno podrskom nekih zemalja EU kao sto je Francuska ili Mozda Nemacka , Spanija, Italija...
P.S. Do toga nece doci ... 98%... nije nama u interesu da se ubijamo nego da zivimo...
Mislis da jos stoji sa podignuta tri prsta?
Pa pros'o defile vec odavno.
Ovde se radujete ko Hrvati dolasku Hitlerovih trupa, josh samo cvece da bacete.
Odvratno.
Samo shto postoji jedna mala sitnica.
Rusija nece mrdnuti ni pedalj od svoje teritorije.
A vi i dalje sanjajte te fashistichke planove.
Ovde se radujete ko Hrvati dolasku Hitlerovih trupa, josh samo cvece da bacete.
Odvratno.
Samo shto postoji jedna mala sitnica.
Rusija nece mrdnuti ni pedalj od svoje teritorije.
A vi i dalje sanjajte te fashistichke planove.
Ne, nego Slovenija ponovo bude deo Austrije, kao sto je uvek bila, a Austrija postane deo Rusije..
Da se kladimo da ce do kraja godine planuti i Ukrajina?
Pa kod Rusa fashista me nishta ne bi iznenadilo.
Da se kladimo da ce do kraja godine planuti i Ukrajina?
Pa kod Rusa fashista me nishta ne bi iznenadilo.
Pa to je poenta.Slovenija je mala,uspesna zemlja koja slepo slusa bracu amerikance.Cim raspali rus vi cete prvi da trcite na front
Samo vi zaje*avajte... i sami znate da tako nesto moze samo da prodje ukoliko bi Rusi dobili treci svetski ili tako nesto!
Ako su Rusi fashisti, shta je onda Amerika?
Rimsko, Kinesko, Britansko, Osmanlijsko i ostala carstva su sagradjena na postovanju gej i manjinskih prava i strogo liberalnim vrednostima, i zato su opstajali vekovima i milenijumima.
Ako su Rusi fashisti, shta je onda Amerika?
Samo što je ogroman broj Ukrajinaca proruski orijentisano.
Ma jok, apokalipsa počinje... Gotovi smo, GOTOVI!
Na BBC-u kažu da postoje glasine da je neko napao ruske brodove... Je l' moguće da se i Ukrajinci trpaju u celu priiču? Ako je ovo istina, naravno?
ne moze.austrija pripada srbiji.posebno ovi donji delovi.srbija ce bidne ruska republika zajedno sa sve srpske pokrajine ukljucujuci korusku i stajersku.furlanija i dobro parce od veneto prirodno pripada srbiji a za povardarje ce se dogovorimo sgrci.
NECE!!! Nama to i nije potrebno, mi koristimo nuklearnu energiju samo u mirnodopske svrhe(proizvodnja struje ) ...
necemo mi ratovati sa rusima ... ako i do toga dodje to ce biti USA sa eventualno podrskom nekih zemalja EU kao sto je Francuska ili Mozda Nemacka , Spanija, Italija...
P.S. Do toga nece doci ... 98%... nije nama u interesu da se ubijamo nego da zivimo...