Dikan
Domaćin
- Poruka
- 4.849
Nikada!!!
Ne, nego Slovenija ponovo bude deo Austrije, kao sto je uvek bila, a Austrija postane deo Rusije..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikada!!!
Sadasnji haha.
Nova Rusija
Nikada!!!
bolje deo rusije nego deo EU
Srbija u EU = mala slabasna banana drzavica sa kojom radi ko sta hoce
Srbija u RF = jaka mocna balkanska drzava koju svi respektuju i cene i cije se sile boje.
gruzijci su obustavili jednostrano vatru...
a Rusi sibaju i dalje...

Ne, nego Slovenija ponovo bude deo Austrije, kao sto je uvek bila, a Austrija postane deo Rusije..
Samo vi zaje*avajte... i sami znate da tako nesto moze samo da prodje ukoliko bu Rusi dobili treci svetski ili tako nesto!
Ako si makar malo slušao šta su ti pričali u osnovnoj školi na časovima istorije, mogao si primjetiti da, odkad je svjeta i vjeka ko je god svoj ugled i respekt gradio na sili brzo je prdnuo u prašinu.
Међу стотинама мртвих грузијских војника у ослобођеним деловима Осетије има доста плаћеника.Неки су црнци и претпоставља се да су Американци.Има их и из Украјине и Израела.
Јавља ТВ Русија Данас.
Gotovo... ovo je početak III svetskog rata
Nahebali smo, svi![]()
ja ipak mislim da ce se smiriti!
u bas je tako. pogledaj pod rimsko carstvo, osmalijsko, persijsko, americko, britansko itd.
u bas je tako. pogledaj pod rimsko carstvo, osmalijsko, persijsko, americko, britansko itd.
Potpisano je da rat traje 15 dana a posle toga cemo videtija ipak mislim da ce se smiriti!

Nego bas videh lokaciju od Markowca pa se zapidaj gde je nas Boris??On jos na olimpijadi????
A vi radikali bi ste bili najsrecniji kada bi Srbija postala deo Rusije???
Da nece slovenija da napravi atomsku bombu?kolika je velika drzava rep bombe bi bio u hrvatskoj a nos u italiji
ja sam politicki neutralan,al opet bi nam bilo bolje sa rusima![]()
Potpisano je da rat traje 15 dana a posle toga cemo videtija ipak mislim da ce se smiriti!
stvarno el neko obavestio botu o ovo.bice to tezak udarac za njega.jadnik.ce se propije od tugu. nemojte mu nista govoriti dok se ne vrne u srbiju.da se covek ne potresa u peking
Garantujem da on jos nije nasao izlaz iz "pticijeg gnezda"
bolje deo rusije nego deo EU
Srbija u EU = mala slabasna banana drzavica sa kojom radi ko sta hoce
Srbija u RF = jaka mocna balkanska drzava koju svi respektuju i cene i cije se sile boje.