Rat u Gruziji

bolje deo rusije nego deo EU

Srbija u EU = mala slabasna banana drzavica sa kojom radi ko sta hoce
Srbija u RF = jaka mocna balkanska drzava koju svi respektuju i cene i cije se sile boje.

Ako si makar malo slušao šta su ti pričali u osnovnoj školi na časovima istorije, mogao si primjetiti da, odkad je svjeta i vjeka ko je god svoj ugled i respekt gradio na sili brzo je prdnuo u prašinu.

Међу стотинама мртвих грузијских војника у ослобођеним деловима Осетије има доста плаћеника.Неки су црнци и претпоставља се да су Американци.Има их и из Украјине и Израела.
Јавља ТВ Русија Данас.

a el su nasli nekog forumasa.prema ovom sto citam ima i takvi

Da nece slovenija da napravi atomsku bombu?kolika je velika drzava rep bombe bi bio u hrvatskoj a nos u italiji

NECE!!! Nama to i nije potrebno, mi koristimo nuklearnu energiju samo u mirnodopske svrhe(proizvodnja struje ) ...

necemo mi ratovati sa rusima ... ako i do toga dodje to ce biti USA sa eventualno podrskom nekih zemalja EU kao sto je Francuska ili Mozda Nemacka , Spanija, Italija...

P.S. Do toga nece doci ... 98%... nije nama u interesu da se ubijamo nego da zivimo...

medevedev rekao da su gruzijci izmedju ostalog i klali, ne cudi posto je poznato da su pre 16 godina zarobljene ranjenike osetine zive zakopali. to se zove kontinuitet zverstva. kao i hrvati

Potpisano je da rat traje 15 dana a posle toga cemo videti :rtfm: ja ipak mislim da ce se smiriti!

Smiriće se... kad gruzijska vojska bude potpuno slomljena, i kad se u Tbilisiju uspostavi gruzijska, a ne američka vlast.

E sad, zavisi malo i od Amera, da li će da nahuškaju i Ukrajinu u rat, što već pokušavaju, ili će reći: ajd dobro nema veze.

Back