Rat u Gruziji

Rusima nije cilj da zavladaju svetom i Rusi ne napadaju zamlje pod idiotskim izgovorima kao sto su ameri napali Irak i sto sada hoce na Iran....
Rusi nisu ratovali sa 50% zamalja sveta....

Ma jok. Rusima je cilj da svjetom zavlada bratska ljubav i blagostanje. Samo što taj cilj ostvaruju na malo čudan način.

Koliko se sjećam, u dosadašnjij istoriji niko nije ratovao sa 50% zemalja svjeta. Doduše u svom ataru rusi i nisu imali s kim ratovati jer bi sve potencijalne protivnike progutao mrak i magla prije nego što postanu ozbiljna prjetnja.

Evo i komentara:

the begining and the end of the video are false, those are pictures from budapest, hungary, demonstrations. belgrade doesnt have subaway station. :)))

good job cnn, stupid liers!

fantomcina5 (1 day ago)

Budapest not Serbia, CNN brainwoshed theirs audience

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Ovima bi i B92 pozavideo

:rotf::rotf::rotf::rotf:

Predlazem ovim ldp evro-amerima da skupe koju paru i kupe atlas ovom renomiranm CNN-u
:whistling:

Ma jok. Rusima je cilj da svjetom zavlada bratska ljubav i blagostanje. Samo što taj cilj ostvaruju na malo čudan način.

Koliko se sjećam, u dosadašnjij istoriji niko nije ratovao sa 50% zemalja svjeta. Doduše u svom ataru rusi i nisu imali s kim ratovati jer bi sve potencijalne protivnike progutao mrak i magla prije nego što postanu ozbiljna prjetnja.

rusima je cilj da zaustave takve kao sto si ti. komunisticko cetinjsko crnogorsko americke podguzne muve.

Amerika je vrlo blizu da postigne tu cifru od 50%,a mozda i da je predje.Rusija je ratovala u Avganistanu, a Amerika?

Gruzija je prekrsila medjunarodno pravo,napali su teskom artiljerijom i avijacijom vojsku koja je imala samo rucno oruzje.Treba im potprasiti pete

E to mi pravo ide na nerve,sta bre oni seru sta ako neka zemlja nema tenkove i avijaciju druga zemlja to ne sme da koristi?? Pa za sta ce im onda ti tenkovi i avijacija nego za rat?? Te majmune koji su to pravo smislili treba pobiti,a priznanjem Amerike Kosova to pravo je ne vazece jer se niko toga ne pridrzava tako da je argument ravan nuli!!

Razlika je u tome shto Amerikanci trenutno misle da su svemotjni.
Bolje za svet i male zemlje kao shto smo mi je da ima sem Amerike josh supersila koje se pitaju a ne samo oni( Rusija,Kina mozda Brazil u nekoj buducnosti)Jer u sukobu tih velikih i njihovih interesa lakshe ce biti malima da se uglave a ne ko dosad da Ameri imaju svoje miljenike a ostali mogu da ga duvaju i mole se da Ameri budu milostivi spram onih koje ne vole pa ih ne shamaraju bash mnogo,nego onako..osrednje.
Amerikanci to naravno ne zele i koriste sva moguca sredstva da sputavaju sve ostale oponente,koriste drzavice satelite kao shto je ovaj sluchaj sa Gruzijom..jer niko ne moze da tvrdi da Gruzijska akcija nije orkestrirana od strane Amerike...samo su se izgleda prevarili po pitanju zestine odgovora-ovo je trebalo da bude klasichno etnichko chishchenje Juzne Osetije kao Krajina od strane Hrvata 95. podpomognuto Amerikancima..ama apsolutno ista stvar.Iskoristili su olimpijadu da maskiraju medijsku propratjenost i valjda ochekivali da Sakashvili to pochisti za dan-dva...i onda bi doshla prichica o REALNOSTI na terenu.
Kome su ove 2 strane iste ili je tezak debil ili jako jako licemeran.

Razlika je u tome shto Amerikanci trenutno misle da su svemotjni.
Bolje za svet i male zemlje kao shto smo mi je da ima sem Amerike josh supersila koje se pitaju a ne samo oni( Rusija,Kina mozda Brazil u nekoj buducnosti)Jer u sukobu tih velikih i njihovih interesa lakshe ce biti malima da se uglave a ne ko dosad da Ameri imaju svoje miljenike a ostali mogu da ga duvaju i mole se da Ameri budu milostivi spram onih koje ne vole pa ih ne shamaraju bash mnogo,nego onako..osrednje.
Amerikanci to naravno ne zele i koriste sva moguca sredstva da sputavaju sve ostale oponente,koriste drzavice satelite kao shto je ovaj sluchaj sa Gruzijom..jer niko ne moze da tvrdi da Gruzijska akcija nije orkestrirana od strane Amerike...samo su se izgleda prevarili po pitanju zestine odgovora-ovo je trebalo da bude klasichno etnichko chishchenje Juzne Osetije kao Krajina od strane Hrvata 95. podpomognuto Amerikancima..ama apsolutno ista stvar.Iskoristili su olimpijadu da maskiraju medijsku propratjenost i valjda ochekivali da Sakashvili to pochisti za dan-dva...i onda bi doshla prichica o REALNOSTI na terenu.
Kome su ove 2 stvari iste ili je tezak debil ili jako jako licemeran.
Ebi ga, kad ovako namestiš priču, naravno da si u pravu. Ali opet kažem, forma pitanja je sasvim druga.

Amerika je vrlo blizu da postigne tu cifru od 50%,a mozda i da je predje.Rusija je ratovala u Avganistanu, a Amerika?

Ne zaboravi Mađarsku i Čehoslovačku mada to i nisu bili neki ratovi, više kao intervencije da se uklone potencijalno opasni političari.

Pored Vijetnama, Ameri su ratovali u Panami, ostali sukobi u kojima su učestvovali su bili u sklopu nekih UN operacija ili međunarodnih snaga. Osim ako ne računaš i drugi svetski rat protiv Japana, Italije, Njemačke i njihoih saveznika. Možeš da uračunaš i rat protiv Meksika za osvajanje/oslobođenje Teksasa i da ne zaboravimo rat sa Englezima za nezavisnost. A kao vrh ratovali su i sami protiv sebe u građanskom ratu.

Samo Rusi imaju duple standarde.Ovo moze da se protumaci i kao odmazda duplim standardima zapada koji je poceo mnogo ranije da primenjuje duple standarde!

Da ali mene nervira to sto je Rusija nasla da vraca dug na jednoj maloj zemlji!! Da je napala ili ako bude napala Ukrajinu nece mi biti zao i navijacu za Rusiju,ali me to izludjuje yebanje velikih sila preko malih i slabih zemalja!!

Zato sto ulazi nekoliko puta vise nego Rusi.

Izmedju ostalog - i zbog toga, to je demonstracija moci, sada Rusi rade isto.
Jeste to nefer, jeste prljavo, ali tako je.

Nije, ostatak americke avijacije je odlican.
Pazi kad cak i gledajuci Discovery mozes da skapiras da je taj avion krsh. Ok, kada se pojavio mozda je bio ne znam kako inovativan, svemirske tehnologije ku&ci palci.....ali.....

ma ameri plase svet sa filmovi.zato cia i ualze milijarde u filmove a glumci ko sto su kruz i jos neki zarade milijarde ne zato sto su dobri glumci vec zato sto sa svoju karmu omandjujaju svet pa ondak svet vidi samo ono sto cia zeli prikazati u ti filmovi a to su bogovi amerikanci i svemirska tehnologija nepobediva obavestajna sluzba i skrivena poruka da su oni bogovi e taku poruku prenosi tom kruz i za to je debelo placen.
ameri su naucili od gebels kako se vlada nad masom.iza te propagande nema istine ni 10 posto.ali ja sam imun na americku propagandu i njhovog cia glumca tom kruza.znam da je vecina holivudskih filmova strogo cenzurisana i scenografija pisana prema nalogu cia.znam da je film glavno najjace i jedino americko oruzje i da su dosad uspeli da putem filmova i cenzurisane propagande u svim njihovim prijateljskim zemljama u svet nametnu svetu sebe kao politicke demokratske kulturne privredne a posebno vojne super sile.tamo di njiova propaganda nije dostupna kao kina islamske zemlja i jos mnoge narod tamo misli drugacije o toj super sili.

zato amerikanci odmah posle intervencije u neku zemlju postavljaju proamericku vladu koja ce u prvi red biti obavezna uvoziti 90 posto americkih filmova od oni filmovi koje emituje na svoju televiziju.tako se vremenom slika o super sili
polako formira kod ovaj narod koji do juce nije voleo ameriku.
rezime y.ebes super silu koja jedino pobedjuje na bioskopsko platno

gebels je kriv za sve

Back