Rat u Gruziji

1400 Rusa (civila) poginulo!!
12 Ruskih vojnika poginulo,150 ranjeno,unisteno 6 njihovih aviona!! (jeste informacija je bajata ali sta da se radi)!!
30 000 je izbeglo u Rusiju i Markowac zar sad mislis da je ovaj in??

sta ti cekas sto nisi u gruziji da pomazes svoje drugare gruzine? :lol:

ubise ti rusi gruzine a ti sedis ko neka picica za kompjuterom a satro profi vojnik citaj prasinar :)

Nije tebi lako. Ali vise i ne zalim tebe,nego tvoju porodicu koja mora da trpi takvog idiota.
Samo pazi,u ova 2-3 dana poginulo je vise Rusa nego gruzijaca i to mnogo vise.
Tako da mi nije jasno kako ti jos nisi u Osetiji?
Ili ces u ovom slucaju da budes rusofil samo na recima? Po obicaju.

Ne sekiraj se, Putin nije Sloba.

Mislis?

Inace, nisam na Slobu ni mislio, nego na njegove bivse ortake zapadnjake....

Inace, zanimljivo poredjenje
ARMED FORCES COMPARED
GEORGIA
Total personnel: 26,900
Main battle tanks (T-72): 82
Armoured personnel carriers: 139
Combat aircraft (Su-25): Seven
Heavy artillery pieces (including Grad rocket launchers): 95

RUSSIA
Total personnel: 641,000
Main battle tanks (various): 6,717
Armoured personnel carriers: 6,388
Combat aircraft (various): 1,206
Heavy artillery pieces (various): 7,550
:whistling:

Znas li ti idiote glupi koliko je Rusa poginulo u ova 2-3 dana?
Da li se i tome radujes?
Lako je jesti govna dok ne pogine neko tebi blizak, a onda.......

lako je tebi sedeti kao neka baba iza dzakova sa peskom i igrati tablica i remija sa drugarima , mesto da radis ono za sta si placen, da ides na kosovo da ubijas siptare i oslobadjas okupiranu srpsku zemlju :think:

На руским ТВ иду снимци проласка руских трупа у ослобођеном Цхинвалију и слике уништених грузијских тенкова и оклопних возила.
Помало ми је жао Грузина...али шта да радиш кад се неко одлучи за НАТО и самодеструкцију.

lako je tebi sedeti kao neka baba iza dzakova sa peskom i igrati tablica i remija sa drugarima , mesto da radis ono za sta si placen, da ides na kosovo da ubijas siptare i oslobadjas okupiranu srpsku zemlju :think:

To prepustam patriJotama,poput tebe kome su usta puna patriJotizma.
A rekao sam ti da nema nikakve razlike da li su ti usta puna govana ili patriotizma,jer se patriotizam ne dokazuje recima,vec delima. A tebi su reci jedino oruzje koje imas.

A rekao sam ti vec,ali ajde da ti ponovim,posto tvoj zakrzljali mozak svaku recenicu koja se sastoji od vise reci ne moze da zapamti:
imam nekoliko puta vise godina ucesca u ratu,nego ti debilisanja na ovom forumu.

Verovatno se zato ja ne radujem smrti bilo cijeg deteta,bilo ono rusko,gruzijsko ili necije trece.

A ti si time odusevljen,verovatno mislis da zato sto slavis smrt necijeg deteta postajes veci patriJota. Ne ,ti samo postajes sve vece ***** od coveka i tome nazalost u tvom slucaju nema kraja.

Puno Kosovo septichkih jama, valjda je to chini svetom zemljom:???:

po ustavu Srbije Kosovo je sastavni deo nase drzave, i caki72 se kao vojnik prasinar zakleo da ce braniti ustavni i teritorijalni integritet Srbije . I zasto caki72 ne radi ono za sta se zakleo da ce raditi, i za sta jos prima 60.000 dinara mesecno????

Za sta mi gradjani Srbije placamo ovakve kao caki72 ? Da sede u kasarnama , spavaju po ceo dan i igraju karte ili da idu na Kosovo da oslobadjaju nasu okupiranu zemlju? :think:

Ako vojnici kao caki72 nece da rade ono za sta su placeni sta ce nam takva vojska? Bolje da je nemamo jer ovakvi vojnici kao caki72 su samo nepotreban trosak nase drzave jer ne rade ono za sta su placeni . Zato predlazem da caki72 da otkaz i da se posto je kao vojnik potpuno beskoristan zaposli negde kao normalan gradjanin.

Pa sistem nece oni povuci sve snage koji ti je?? Mislim da sada ima negde oko 70000-100 000 Ruskih vojnika
150-250 Tenkova
100 ostalih oklopnih vozila i artiljerije (zajedno cine ovu brojku)
i 20-ak aviona!!

Ma ovo je poredjenje snaga vojske Rusije i Gruzije, ne koliko ih ima trenutno u gruziji.

Inace, Ruje izgleda hoce jos jedan front...

Georgian officials said Russia has mobilized its Black Sea fleet off the coast of Abkhazia, another breakaway Georgian province.

To prepustam patriJotama,poput tebe kome su usta puna patriJotizma.
A rekao sam ti da nema nikakve razlike da li su ti usta puna govana ili patriotizma,jer se patriotizam ne dokazuje recima,vec delima. A tebi su reci jedino oruzje koje imas.

A rekao sam ti vec,ali ajde da ti ponovim,posto tvoj zakrzljali mozak svaku recenicu koja se sastoji od vise reci ne moze da zapamti:
imam nekoliko puta vise godina ucesca u ratu,nego ti debilisanja na ovom forumu.

Verovatno se zato ja ne radujem smrti bilo cijeg deteta,bilo ono rusko,gruzijsko ili necije trece.

A ti si time odusevljen,verovatno mislis da zato sto slavis smrt necijeg deteta postajes veci patriJota. Ne ,ti samo postajes sve vece ***** od coveka i tome nazalost u tvom slucaju nema kraja.

nem,as ti meni sta da prepustas ti PRIMAS PARE da budes vojnik i to je tvoja profesionalna obaveza!

Sobzirom da ne obavljas svoj posao savesno i ne radis ono sto je tvoja vojnicka i ustavna duznost , da imas imalo casti i obraza - dao bi otkaz i radio bi nesto drugo posto ocito za vojnika nisi :thumbdown:

po ustavu Srbije Kosovo je sastavni deo nase drzave, i caki72 se kao vojnik prasinar zakleo da ce braniti ustavni i teritorijalni integritet Srbije . I zasto caki72 ne radi ono za sta se zakleo da ce raditi, i za sta jos prima 60.000 dinara mesecno????

Za sta mi gradjani Srbije placamo ovakve kao caki72 ? Da sede u kasarnama , spavaju po ceo dan i igraju karte ili da idu na Kosovo da oslobadjaju nasu okupiranu zemlju? :think:

Ako vojnici kao caki72 nece da rade ono za sta su placeni sta ce nam takva vojska? Bolje da je nemamo jer ovakvi vojnici kao caki72 su samo nepotreban trosak nase drzave jer ne rade ono za sta su placeni . Zato predlazem da caki72 da otkaz i da se posto je kao vojnik potpuno beskoristan zaposli negde kao normalan gradjanin.

Sam si rekao,ja sam normalan gradjanin.
A to ono normalan nikad nisi bio,niti ces biti.
A znas kako mi je bitno misljenje govna kao sto si ti...................

Nasha drzava na chelu sa predsednikom Tadicem poshtuje rezoluciju 1244 po kojoj vojska nema pravo prisustva na Kosovu.
Shta vam tu nije jasno:???:

Hrvatski admiral Davorin Domazet Lošo, geostrateg:
Smatra da američkoj politici odgovara da se Rusiji nametne kriza na Kavkazu. –
Zaokupljenost Rusije Osetijom, Abhazijom i Gruzijom otvara put daljem američkom pritisku
na Iran – tumači Domazet.

Gruzijski predsjednik radi to za račun SAD-a, a valja očekivati lansiranje novih kriza.
Započne li kriza oko Libanona i/ili Sirije, bit će to znak da se SAD posve približio udaru na
Iran, smatra Domazet. Rusija, koja je nedavno postigla dogovor sa Sirijom i u njezine luke
preselila svoju sredozemnu ratnu flotu, bila bi tako zaokupljena dvjema velikim krizama,
a kada otpočne američki napad na Iran, ne bi mogla operirati na tri istodobna krizna žarišta,
objašnjava.

nem,as ti meni sta da prepustas ti PRIMAS PARE da budes vojnik i to je tvoja profesionalna obaveza!

Sobzirom da ne obavljas svoj posao savesno i ne radis ono sto je tvoja vojnicka i ustavna duznost , da imas imalo casti i obraza - dao bi otkaz i radio bi nesto drugo posto ocito za vojnika nisi :thumbdown:

A sta je sa tvojom MORALNOM obavezom da svoj ogromni patriJotizam pokazes na delu???
A ne ,sve je super kada neko drugi ratuje za tebe. KiM nije deo samo moje drzave. Koliko moje toliko i tvoje.

Gruzija jedino moze ponovo da izgubi Osetiju a Rusi dalje nece ici u Gruziju dzaba se vi radujete!!

izgleda da ce rusi gruzijce vratiti u kameno doba tako sto ce im razrusiti sve vojne kapacitete i infrastrukturu i blokirati im zemlju sa mora i tako da gruzija nece vise moci da izvozi naftu i izgubice sve dotoke svezeg novca....

al tako im i treba kad hoce da izigravaju americke sluge u vekovno ruskoj interesnoj zoni :think:

treba biti mnogo glup i lud da uradis tako nesto ....

pogotovo sa ovakvom nikada jacom Rusijom :think:

Back