- Poruka
- 33.100
Detalji... Nebitni za aktere.Razlika je u tome sto je Rusija tamo prisutna vec 16 g. a Amerika je napala na Srbiju uz kobajagi obrazlozenje zastite Kosova ne imajuci ni jednog mirotvorca na Kosovu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Detalji... Nebitni za aktere.Razlika je u tome sto je Rusija tamo prisutna vec 16 g. a Amerika je napala na Srbiju uz kobajagi obrazlozenje zastite Kosova ne imajuci ni jednog mirotvorca na Kosovu.
Govorim u ime gradjanina Srbije kome je pun ku**c i Rusa i Amera i svih tih sila koji teraju svoje dok mali narodi trpe.
Ne branim Amere niti Ruse. Niti cu.
Samo kazem da mi kao narod koji je dosta propatio zbog tog igranja Rusa i Amera ne treba da drzimo stranu ni jednima ni drugima, vec samo sebi samima ako ikako mozemo.
Ono sto ne razumem je otvoreno stajanje na stranu Rusa koji gaze Gruziju, zemlju koja nije priznala Kosovo npr, kao ni Rusija, samim tim nam je neki vajni prijatelj. A ako Rusija ocepi Osetiju, ode Kosovo zauvek. A cini mi se da to nije jasno trenutno svima.
Jer su upravo Rusi povlacili paralele izmedju Juzne Osetije, Abhazije i slicnih regiona sa Kosovom. U fazonu ako ode Kosovo, otici ce i ovi regioni.
To sto je zapad licemeran pa prica da je Kosovo "jedinstven slucaj", to ne znaci da isti taj zapad nece reci-ok evo i mi priznajemo Osetiju da ucinimo Rusima.
A u tom slucaju, na dobitku su Rusija i Amerika, a duvaju Srbi i Gruzini.
Kosovo nije Srbija, hteo sam da kazhem da ako hocemo da ga vratimo moramo chekati promenu odnosa snaga u svetu. Sad ako bi smo ga napali ,ne mozhemo se zhaliti shto bi nas Amerika bombardovala. Ja poshtujem zakon jacheg.
I to sistemom koji je uvežen iz Ukrajine...Aaaaaa oboren ruski bombarder i ponovo se vode borbe u Cinvaliju!!
Aaaaaa oboren ruski bombarder i ponovo se vode borbe u Cinvaliju!!

Malo ih drze u neizvesnosti i strahu! Kad napadnu ode Tbilisi za dva dana!
Stvarno? Daj neki link.Ukrajina upozorava Rusiju da povuce brodove ili u protivnom nece im dati da se vrate u luku!!
Sve bolje do boljeg!! WWIII WWIII Rokaj Snimaj,Rokaj Snimaj!!
Kad ce kod nas??Mnogo mi obigravaju kao kiša oko Kragujevca!!!
Znaci podrzavas ocepljenje i Kosova i Osetije?![]()
Shta da obrazlazem i tebi i Jominiju,Gruzija je sama priznala da je napala prva.
Oni to zovu"vojno redarstvena akcija" ali valjda je svima jasno da oni u tom planu nisu videli Osete na toj teritoriji.I naravno da je Amerika to finansirala kroz"obuku za NATO standard".Poredjenje s Kosovom je deplasirano jer danas chak i zapad pretjutno prihvata da ako je masovnog proterivanja i bilo,ono je pochelo tek nakon zavrshne faze bombardovanja a mi smo teritoriju Kosova do bombardovanja kontrolisali,ma shta neki prichali.Nasha vojska je do Kumanova kontrolisala vetji deo Kosovoa,ono nije bilo odvojeno od ostatka Srbije kao shto je Juzna Osetija od Gruzije do napada.
I to sistemom koji je uvežen iz Ukrajine...
eve gaStvarno? Daj neki link.
Kijev upozorio Moskvu zbog angažovanja Crnomorske flote
Tanjug - Pre 3 sata i 30 minuta
MOSKVA-KIJEV - Ukrajina je danas upozorila Rusiju da bi mogla da, u skladu sa nomrama međunarodnog prava i ukrajinskog zakonodavstva, zabrani povratak brodova Crnomorske flote na teritoriju Ukrajine ukoliko budu učestvovali u vojnim akcijama u Gruziji.
U saopštenju ukrajinskog Ministarstva inostranih poslova je navedeno da bi Ukrajina mogla da bude "uvučena u oružani konflikt i vojna dejstva zbog učešća u njima formacija koje su privremeno bazirane i locirane na teritoriji Ukrajine".
Ruski mediji javili su da je grupa brodova ruske Crnomorske flote, među kojima raketna krstarica "Moskva", doplovila iz ukrajinske luke Sevastopolj do istočnog dela Crnog mora u blizini morske granice sa Gruzijom.
Pozivajući se na izjavu visokog predstavnika ruske Vojno-morske flote, agencija RIA Novosti je navela da se u tom rejonu "od ranije" već se nalaze tri velika desantna broda pristigla iz Sevastopolja i ruske luke Novorosijsk, i da je cilj te grupe je "pružanje pomoći izbeglicama", a ne blokada gruzijske obale što bi značilo rat sa Gruzijom, u kojem Rusija, prema njegovim rečima, nije.
Prema nepotvrđenim izveštajima, juče je sa ruskih brodova paljbom sprečen pokušaj gruzijskih brodova da se približe vodama Abhazije, otcepljene gruzijske autonomne republike.
Ukrajinska strana, kako se navodi, "ostavlja sebi pravo da u skladu sa normama međunarodnog prava i ukrajinskog zakonodavstva zabrani povratak na teritoriju Ukrajine do rešenja konflikta, brodovima i plovilima koja bi mogla učestvovati u oružanim sukobima", naveo je Itar-Tas s.
Takođe se izražava zabrinutost zbog toga što Rusija "odugovlači sa pripremom i potpisivanjem sporazuma" o učešću Crnomorske flote Rusije, dislocirane na teritoriji Ukrajine, po sporazumu do 2017. godine, u konfliktnim sitaucijama.
Na saopštenje ukrajinskog MIP-a od petka, u kojem se izražava očekivanje da će se Rusija uzdržati u konfliktu oko Južne Osetije, juče je oštro reagovao ruski MIP.
Rusko ministarstvo je istaklo da Ukrajina, koja u poslednje vreme strastveno naoružavala do zuba gruzijsku vojsku, direktno podstičući Tbilisi na intervenciju i etničke čistke u Južnoj Osetiji, nema nikakvo moralno pravo da deli lekcije drugima, a pogotovo ne može da pretenduje na ulogu u rešavanju konflikata.
"Ne izrazivši ni reči žaljenja u vezi sa pogibijom ogromnog broja civila i ruskim mirovnjaka, koji na osnovu mandata Zajednice Nezavisnih Država ispunjavaju svoju dužnost u rešavanju konflikta, ukrajinska strana je počela da izražava neosnovane primedbe prema Ruskoj Federaciji", istaknuto je u saopštenju Rusije
cuti.i ukrajinu isto ceka.ruska nacionalna manjina u sve bivse sssr zemlje je predhodnica ruskih trupa koje ce se vrate na pozicije od 1989.braco spremte se spremte jopet na soping u segedin
Ko se raduje, o čemu ti pričaš??? Občna konstatacija, nadovezao sam se na vest.E jomini jomini....
Cemu li se ti samo radujes ?
Slazhem se da su Rusi i Ameri isti, ali postoji bitna razlika, Ameri su pocheli prvi. Rusi su hteli da se poshtuje medjunarodno pravo na Kosovu, upozoravali da to nece biti jedinstven sluchaj, a zapad nije slushao. E sad nek pojedu govna koja su izasrali.
Ko se raduje, o čemu ti pričaš??? Občna konstatacija, nadovezao sam se na vest.
Slazhem se da su Rusi i Ameri isti, ali postoji bitna razlika, Ameri su pocheli prvi. Rusi su hteli da se poshtuje medjunarodno pravo na Kosovu, upozoravali da to nece biti jedinstven sluchaj, a zapad nije slushao. E sad nek pojedu govna koja su izasrali.
Hocu da se ne koriste dupli arshini. Mada, bitnije mi je Republika Srpska od Kosova, kao i istochna Ukrajina od Chechenije.