klikk
Iskusan
- Poruka
- 6.940
[-Alfa i Omega-];7311242:klik pogledao sam link!
blago ti se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
[-Alfa i Omega-];7311242:klik pogledao sam link!
odes u" Lazu Lazarevic", prijavis se na salter , i objasnis im kakve su ti zelje........ostalo prepusti njima.........![]()
kada bi ga sreo na klupi kod vuka da odmara, garant bi mu ponudio neko kopanje kanala ili slican , produhovljen posao, u skladu sa facom mu.......
Imaš najbolje fazone, još se sećam onog s Ahmadinežadom:
Sad svaki put kad gledam intervju sa nj se setim toga![]()
a na shta ti lichis cicha?hvala draga moja , na komplimentima, za fazone........ali to je skromno receno manje moja zasluga, a vise inspiracija koju nepresusno prosipaju ove budaletine po forumu........
a Nedja jeste faccio di luppo.......sto bi rekli italijani.......vucja faca.....to su oni izbacenih donjih vilica, niskih cela, i kukastih noseva , ociju posadjenih blizu.........antropoloski primerci kojima bi normalan covek dozvolio jedino ugalj da mu ubace u podrum.....za vise , tesko......![]()
Gde se prijavljuju dobrovoljci za Osetiju, hoću da ratujem protiv Gruzije?
Nije šala ako neko zna neki kontakt neka napiše.![]()
P.S. Kada budu neki reporteri snimali, maši sa tri prsta da te poznamo.
Pošto si iz S. Mitrovice, odeš u vaš SUP i kupiš vizu za Rusiju. Posle sedneš na autobus i odeš do N. Sada. tamo sedneš na voz za Moskvu. Iz Moskve hvataš vezu za Severnu Osetiju. Tamo već postoje dobrovoljački centri.
Ništa ne brini! Kada stigneš tamo i kažeš zbog čega si došao svako će te uputiti gde da se javiš i za tili čas ćeš se naći u J. Osetiji u Chinvaliju sa puškom u ruci.
Dalje verovatno znaš i sam, a ako ne znaš, ne brini, brzo se uči. Važno je samo preživeti prvih nekoliko dana u neznanju. Posle toga znanje dolazi samo.
P.S. Kada budu neki reporteri snimali, maši sa tri prsta da te poznamo.![]()
Nemački vojni ataše: Ruski odgovor u Gruziji prikladan
Tanjug - Pre 2 sata i 10 minuta
Izveštaj nemačkog atašea u suprotnosti je sa zvaničnom pozicijom nemačke vlade, navela je agencija DPA.
Pametni Nemci ... Malo ovako, malo onako ... Tako se to radi kad hoćeš "dve ovce da sisaš".![]()
Tbilisi i Zapad posebno brine ruski kontrolni punkt uspostavljen u Potiju, stotinama kilometara daleko od Južne Osetije, izvan bezbednosne zone za koju Rusija kaže da je pokrivena njenim mirotvoračkim mandatom.
:
Znas sta momak lazes i ti i bus i sva ostala govna.Kazes stotinama kilometara,pa Tibilisi je sam na udaljenosti od Cinhvalije malo vise od 60 km.
Jesi li ti Eremita ili Vuk_?
Sta njih ne banujes za vredjanje mene (debil, glup) kao sta si mene 12.8?
Pusti Nemce, Majcica Rucija radi nove zlocine u Gruziji:
Voz koji je prevozio gorivo eksplodirao je na glavnoj gruzijskoj železničkoj liniji u blizini Gorija "jer je pruga najverovatnije bila minirana", saopštio je portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Gruzije Šota Utašvili.
Prema rečima Rojtersovog reportera, eksplozija je odjeknula u blizini napuštene gruzijske vojne baze, oko pet kilometara zapadno od Gorija koji su ruske vojne snage napustile u petak posle deset dana okupacije.
Snage bezbednosti su ipak uspele da na vreme otkače 19 vagona kompozicije i na taj način spreče dalje eksplozije.
Zvaničnci su izjavili da je voz bio na glavnoj železničkoj liniji koja povezuje istočni i zapadni deo Gruzije, što je glavni trgovački put za izvoz nafte iz Azerbejdžana na evropska tražišta.
Gruzija je ponudila Azerbejdžanu alternativni put preko stare železničke linije.
Gruzijska luka Poti može da dnevno pretovari 100.000 barela nafte i derivata koji vozom stižu iz Azerbejdžana. Poti je i uvozna luka za robu namenjenu Gruziji, drugim kavkaskim državama i Srednjoj Aziji.
Rusi još u Gruziji, Zapad zaprepašćen
Mali broj ruskih vojnika ukopan je i dalje duboko u Gruziji. Dva dana pošto je Moskva rekla da će okončati povlačenje, zapadne sile zahtevaju da Rusi napuste luku Poti, na Crnom moru.
Rusija kaže da su preostali vojnici mirovne snage za sprečavanje krvoprolića i zastitu naroda promoskovskih pokrajina Južne Osetije i Abhazije koje su se otcepile od Gruzije.
SAD i Evropa strahuju da će rusko prisustvo "cementirati" nacionalne podele u Gruziji, potkopati prozapadnog predsednika Mihaila Sakašvilija i ugroziti ključne cevovode za naftu i gas koji prolaze Gruzijom.
Tbilisi i Zapad posebno brine ruski kontrolni punkt uspostavljen u Potiju, stotinama kilometara daleko od Južne Osetije, izvan bezbednosne zone za koju Rusija kaže da je pokrivena njenim mirotvoračkim mandatom.
Predstavnik Bele kiće Gordon Džondro je izjavio da je "postavljanje stalnih instalacija i kontrolnih punktova suprotno sporazumu o obustavi vatre" u Gruziji.
Američki ratni brod "US Mekfaul" je sa tovarom humanitarne pomoći, uplovio u glavnu gruzijsku luku Batumi, 80 kilometara južno od Potija.
A vidi ovo ako ti je promaklo kao i banovanje Vuk_ i Eremita: Voz koji je prevozio gorivo eksplodirao je na glavnoj gruzijskoj železničkoj liniji u blizini Gorija "jer je pruga najverovatnije bila minirana", saopštio je portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Gruzije Šota Utašvili.
Jos jednom: Saopstio Šota Utašvili
Ma cisto Ustastvo, ajmo sada Jasenovac, poklana decica, ugrozeni Srbi a ne zaboravite izvuci iz naftalina SANU (posebno Dobricu Cosica), Vuka Karadzica, bracu Tarabic, Vangu pa da opet idemo u rat.
![]()
Саакашвили је барем образован и зна да говори енглески, за разлику од љаксеа Томислава Николића.Taj Sakašvili je jedna opičena budaletina, koja ne zna ni da iscenira nešto logično.