- Poruka
- 4.833
Sakasvili izgubio kontrolu nad Tbilisijem-gruzijska armija ne postoji vise..
Sutra nece raditi banke u Tbilisiju..
Ruski tenkovi su u predgradjima Tbilisija-otpora nema..
:shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde ne okolisi,slobodno pitaj,znam sto te muci
Da,tebi cu dati da mi popusis
Vidis kako te hvalim i treba da ti imponuje,bolji si od Busa
![]()

Najjaci je zakljucak jedne babe na kraju ovog clanka o bezanju u rasulu -
"Cak i na vrhuncu haosa, legendarna gruzijska gostoprimljivost nije posustala. 70-godisnja zena po imenu Eteri se povukla u svoju kucu i vratila za par minuta sa jabukama iz baste za goste. 'Ne bojim se,' rekla je. 'Ziveli smo u miru sa Rusima sto godina, i sta ce nam sad ovaj rat? Necu da budem sa Amerikom. Treba da zivimo mirno sa Rusima."
]
Ma ja te konkretno pitao za cika Putina posto vidim da se palis na starije cike.
Pusti mene, nisam ja iz te price...

Protest u Litvaniji
![]()

Саакашвили потерял контроль над Тбилиси: грузинской армии больше нет
Из Тбилиси от наших корреспондентов поступает противоречивая информация. Одни говорят, что российские танки вступили в город причем с двух сторон - с севера и с запада, что означает прорыв обороны города батальонами "Восток" и "Запад", укомплектованными чеченскими военнослужащими. Военные объекты на подступах к Тбилиси имеются только с северной стороны, поэтому колонна российских танков на Западе продвигается быстрее. Ей почти не оказывается сопротивления.
Другие информаторы опровергают это, утверждая, что слышат выстрелы из зенитно-ракетных установок и видят залпы , по которым можно судить, что ожесточенные бои ведутся на подходе к городу. Создается впечатление, что сопротивление российским миротворцам оказывают только отдельные разрозненные формирования, а управление грузинскими войсками потеряно и каждый действует сам за себя. Было несколько случаев ведения ошибочной стрельбы одними грузинскими отрядами против других. Похоже, что кто бы из корреспондентов ни был прав, грузинской армии больше не существует, а Саакашвили не контролирует ситуацию даже в Тбилиси.
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Sutra nece raditi banke u Tbilisiju

Ovo je vec malo glupost.U proslim izvestajima bilo je da se vojska ukopava 25 km od tbilisija.da nisu upali u neki jarak kad su ih rusi brzo prosli?ili su bili kao nemci,presli ardene i zayebali sakasvili liniju?![]()
Ovi su brojniji na protestu nego radikali na mitingu za "Ćao Radovane"![]()
Gasi se svetlo u Tbilisiju, pa da gasimo temu...

George W. Bush says he looked into Vladimir Putin’s eyes and saw a man he could work with. Somehow, that doesn’t surprise me, which is one reason why the Russian invasion of Georgia is such a terrible and significant event and why the world should be afraid, very afraid.

Banke se zatvaraju-Sakasvili bezi sa parama u Tursku ili Azerbejdzan..

Banke se zatvaraju-Sakasvili bezi sa parama u Tursku ili Azerbejdzan..

Jeeps and pick-up trucks filled with Georgian soldiers raced through the streets, their occupants frantically signalling to civilians that they too should flee. The road out of Gori towards Tbilisi was a scene of chaos and fear as cars jockeyed with tanks for a speedy escape.
Soldiers left by any means available. Dozens of troops clung to cars on the back of a transporter lorry, while five other soldiers fled on one quad bike.
Jeeps and pick-up trucks filled with Georgian soldiers raced through the streets, their occupants frantically signalling to civilians that they too should flee. The road out of Gori towards Tbilisi was a scene of chaos and fear as cars jockeyed with tanks for a speedy escape.
Soldiers left by any means available. Dozens of troops clung to cars on the back of a transporter lorry, while five other soldiers fled on one quad bike.

Nije valjda da je Sakasvili ''ugasio''.
Ma jok sad ce Ameri,samo sto nisu stigli
![]()