Lacibg
Buduća legenda
- Poruka
- 26.498
Jel se zna sta se desava tamo?Prekid vatre ili nastavljeno mlacenje?
Nema odmora dok traje obnova.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel se zna sta se desava tamo?Prekid vatre ili nastavljeno mlacenje?
Ljudi, kako se meni taj Kušner gadi... ne mogu da vam opišem.
nisam procitala sve... ima dve teme od kojih jedna ima preko sto strana...
znas, utesno je (ili strasno) sto ljudi uopste ne razmisljaju... samo etiketiraju i to po povrsnim "znakovima kraj puta"...
covek je politicar (a malo je i krao pa treba da odgovara u sopstvenoj drzavi), koji hoce na nato stranu. nato nece protiv rusije, to je valjda jasno.
tako da ce juzna o. i abhazija (?) da odu rusima nazad (u manje-vise zamotanoj bombonici samouprave) i mirna bosna (dobro, los termin ovde)... mediji ce te likove da nazovu separatistima, zaboravice na kosovo kao analogiju, i to je to... americki potrosac-glasac je jedini koji pamti krace nego srbin.![]()
hmm... razumno pricas, a ja ne znam da li sam dovoljno dobro informisana i pametna da ti odgovorim.Ne znam da li Rusi zhele uopshte te dve regije. Mislim da oni imaju teritorije vishe nego dovoljno, da su svesni toga, i da daleko vishe zhele da odvoje Gruziju od NATO-a. A mozhda najbolji nachin za to je da ubede sam gruzijski narod da su prethodno glasali za kompletnog idiota koji im nishta dobro ne mozhe doneti, i da njihova zemlja mnogo vecu korist imaju od priblizhavanja Rusiji, nego NATO-u. Ukoliko im uzmu te dve regije, ostavice gorki ukus u ustima Gruzijaca, i toga su verovatno svesni.
Verovatno bi im bolje bilo da naprave od Gruzije novu Belorusiju. Odnosno, takoreci, vazalnu drzhavu, chiji ce se dugorochni planovi vrteti oko ujedinjenja sa Rusijom.
INTERFAKS
Danas su Gruzijci pojačali raketiranje osetijskih gradova. A, kao traže primirje.
hmm... razumno pricas, a ja ne znam da li sam dovoljno dobro informisana i pametna da ti odgovorim.
juzna o. j cini, mi se samo demonstracija sile i NO-NO NATO reklama, ali se provlaci i neka prica o gasovodu (?) koju nisam do kraja ispratila...
abhazija (ili kako se tacno kaze na srpskom) je interesantnija rusima zbog mora - tako sam barem cula. sem toga, fora je u tome sto ljudi koji zive u te dve regije zaista zele da budu "uz rusiju". tako da verovatno nece biti brutalnog "uzimanja" teritorije, vec neke autonomije bez granica... koju ce CNN zatim da fino upakuje u skup izraza tako da gledaoci progutaju...
moc manipulacije ljudima je beskonacna... tek sad shvatam razmere.
The Prime Minister has accused Washington of undermining Russia’s attempts to restore peace in the South Ossetian conflict zone. Vladimir Putin said a decision by the US military to fly 900 Georgian soldiers from Iraq back to Georgia showed America was ‘trying to get in the way’.
Ма траже бре по пичци...
Треба им земљу претворити у површину Месеца, па онда рећи да народ заслужује бољу власт. Платити њихове хулигане да скандирају "Спаси Грузију и уби се..."![]()
Pazi Arapi Suni muslimani su barem konsekventi u samoubistvu,treba i to smjeti!A nece se Srbin dignut u zrak,bar dok je olimpijada!hehe
Отпораши ће у Грузији бити видно ослабљени, јер је прекаљени борац Радојко Луковић настрадао на моравском мосту пре месец дана.
Pzite sta izjavljuje podpredsednik Amerike:
Cheney: Russian action 'must not go unanswered'
Koliko je ova izjava provokativna, nemam reci....