manje_zlo
Veoma poznat
- Poruka
- 12.254
Evo mala za smejanje klipova... Da razvedrimo ovu politicku melanholiju.
Serbia and Russia agaisnt America an Albania
Serbia and Russia agaisnt America an Albania
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Apsolutno podržavam ovaj vid borbe sa šiptarima,hrvatima i muslimanima..............![]()

Marcus Tullius - Srbi nisu gubili ratove na internetu. Raspitaj se malo....
RAT SRBA i ŠIPTARA NA INTERNETU!
- Nekima smo zapretili, pronašli podatke o njima, pa su često i sami zatvarali naloge jer su mnogo plašljivi. Često smo se infiltrirali u njihove grupe, stekli poverenje, a onda preuzeli grupu - objašnjava naš sagovornik. Pored njegovog naloga na adresi www.youtube.com/user/dacanaldo, on preporučuje da se pogledaju i nalozi drugih pripadnika „Gavrila Principa“, kao što su „kimisserbia“ i „kordun3“.
аутор:
.

:-D:-D

jao :shock::shock:
nisam znao da tako nešto postoji do sada...:shock:
goxy da nisi ti to možda otvorio blog da rašiš malo ove patriJote s Krstarice pa da tamo pređu...
možda opste dobro pređe tamo...pa kad stane pisat 70 postova dnevno tamo ima da bude više slika Ratka Mladića i Karadžića, nego Gotovine i Norca...![]()
# GOVNA USTASKA MAJKU VAM ***** BICE SRBIJE DO ZAGORJA JA VAM GARANTIM.
SRPSKI NAROD VAM N I K A D NECE ZABORAVIT VASE ZVERSKE ZLOCINE.
S R B I J A BRE!!!!!!!!
KLACEMO VAS MAJKU VAM AUSTRIJSKU *****!!!!!!!!
EVO VAM JEDNA CETNICKA PESMICA ZA VAS: " IL SE ZAGREBOM Ћ�Р�Л�Ц� PISE, IL USTASA NEMA VISE "
З�ГРЕБ = ПОГРЕБ УБ��ЕН�Х УСТ�Ш�!!!!!!!!!
С РБ � � � ДО С РП С К О Г З�ГОР��!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (З�КЛЕТ� ЧЕТН� 05.02.2007. 00:36)
# КЛ�ЋЕМО В�С ГОВН� УСТ�ШК�!!!!! ВРЛО БРЗО!!!!! (CHETNIK 05.02.2007. 00:52)

ma on je već tamo:
izgleda da ne prepoznaje taj ustaški sajt ćirilicu![]()

ma on je već tamo:
izgleda da ne prepoznaje taj ustaški sajt ćirilicu![]()
Ma vidis da je taj koji je to postovao neki jak JE8AC ,napaljenko mali.
Izgubicete i ovaj rat, kao i svaki!![]()
Nego gde?!![]()

vidim da ne vidim razliku između njega i tog uje što je postavio blog![]()
Uja
Pitaj Strica i Teču![]()

pa ujo i čedo šta je tu čudno
ili nisi informirana![]()
Hakeri su klinci, tinejdzeri, i svoje politicko nezadovoljstvo izrazavaju na taj dosta smesan nacin.
Niti je to rat, niti je mnogo bitno.
Mene grofe više od hakera, o kojima sam izdaleka načula ponešto, zanima vaša personalna istorija. Pročitah da imate 32 godina a student ste? E, pitam se....:-)
Izgubicete i ovaj rat, kao i svaki!![]()
Mene grofe više od hakera, o kojima sam izdaleka načula ponešto, zanima vaša personalna istorija. Pročitah da imate 32 godina a student ste? E, pitam se....:-)