Rat na zimu?

to si mogo mene da pitas,nisi mor'o da se mucis toliko po netu
a sta je poenta?
m-84 je mnogo dobar tenk...samo ima manu,municija je odmah tu,kod kupole,tako da bilo koji pogodak u pregib,hoce da obezglavi tenk...tj odvoji mu kupolu od resta....explozijom naravno...a unutra res pecenje..hm
sada se samo oni koriste vecinom......ima i 72-ojki

A kakoj ti misliš sas tenka po šumu?

Kako nema? Ako se ide u rat, mora se znati i kapacitet protivnika.

Samo da ne bude iznenađenja;)

2mo5kqf.jpg

Naoružanje je poznato. I tamo
4g1bnd.jpg

i vamo
2wd4raf.jpg

A kakoj ti misliš sas tenka po šumu?

e babo,sash da vish
rasklopim na delovi,i podelim delovi na ovu sajber jedinicu....prvu patriJotsku brigadu
aca3 nosi gusenice,obe,ki sal,onako oko vrata,
dzeri dobija cev i mitraljez......broving necemo da mu tovarimo,nije deo standardne opreme
eremita kupolu
tockove karlito,moze i da ih naredja onako na jedan stap ki kineski artista tanjire
a telo tenka sevilja i sandrina...ipak su devojke,pa da podele kilazu...ipak je tezak tenk babo
znas koje se desilo sa bosanci kad su ih dizali u vazduh
ja cu na celo kolone na belom konju
i aki tenk mi iznesemo na vr' brda...tu ga gore sklopimo..i sjurimo se svom silinom na neprijatelja..........dok potrosimo gorivo i dzebanu...bicemo vec negde pred njujorkom
a onda je sve vec gotovo...slobodoljubivi ali uplaseni i porobljeni americki narod,cuje vesti o nasem slavnom dolasku i proboju fronta,dize se na oruzje...i ko poljaci u varsavi...dok mi sedimo u vodi,onako na tenku (to zbog goriva inace bi mi)srede stvar i skinu busha i ostale bandite sa vlasti
eee sad...fali nam samo jedan tenk
deder sarge...izaberi jedan sa te liste

e babo,sash da vish
rasklopim na delovi,i podelim delovi na ovu sajber jedinicu....prvu patriJotsku brigadu
aca3 nosi gusenice,obe,ki sal,onako oko vrata,
dzeri dobija cev i mitraljez......broving necemo da mu tovarimo,nije deo standardne opreme
eremita kupolu
tockove karlito,moze i da ih naredja onako na jedan stap ki kineski artista tanjire
a telo tenka sevilja i sandrina...ipak su devojke,pa da podele kilazu...ipak je tezak tenk babo
znas koje se desilo sa bosanci kad su ih dizali u vazduh
ja cu na celo kolone na belom konju
i aki tenk mi iznesemo na vr' brda...tu ga gore sklopimo..i sjurimo se svom silinom na neprijatelja..........dok potrosimo gorivo i dzebanu...bicemo vec negde pred njujorkom
a onda je sve vec gotovo...slobodoljubivi ali uplaseni i porobljeni americki narod,cuje vesti o nasem slavnom dolasku i proboju fronta,dize se na oruzje...i ko poljaci u varsavi...dok mi sedimo u vodi,onako na tenku (to zbog goriva inace bi mi)srede stvar i skinu busha i ostale bandite sa vlasti
eee sad...fali nam samo jedan tenk
deder sarge...izaberi jedan sa te liste

hahahahahahahah...
mamba pravi si...svaka cast...castim lozom nazad...:D

to si mogo mene da pitas,nisi mor'o da se mucis toliko po netu
a sta je poenta?
m-84 je mnogo dobar tenk...samo ima manu,municija je odmah tu,kod kupole,tako da bilo koji pogodak u pregib,hoce da obezglavi tenk...tj odvoji mu kupolu od resta....explozijom naravno...a unutra res pecenje..hm
sada se samo oni koriste vecinom......ima i 72-ojki

za tebe je mucenje po netu otkucati u google vojska srbije i otvoriti stranicu vikipedije,strasno:roll:.....ja kao admin volim da gadjam servere od banaka,kako se to radi, e pa...

a shto tebe, derpe, toj sećira_
pa ene tzi Garda "Cara" Jebivetra
izvoli na kosovo 8)

E to! Ako hoce da ratuju nek nam kazu:
1. Ko je neprijatelj (mislim da chak i svaka budala zna da je udar na kosovo = udar na nato)?
2. Ko su saveznici? Rusija? Sigurno.
3. I najvaznije pitanje: Chija deca ce da ginu za radikalske dzepove?

E to! Ako hoce da ratuju nek nam kazu:

Citiraj jednog zvaničnika Srbije koji je rekao da će da ratujemo.
Koštunica je rekao da ukoliko SAD i EU priznaju Kosovo, da njegova partija
neće podržavati ulazak u NATO-pakt.
Ja sam generalno protiv ulazka u NATO-pakt i ne treba mi nijedan političar da mi to kaže,
Uvek sam bio i uvek ću biti.

Zašto širite dezinformacije, da je neko rekao da će se ratovati.
Čak i SRS je isključila tu opciju.
Ne znam odakle vadite te priče.

Citiraj jednog zvaničnika Srbije koji je rekao da će da ratujemo.
Koštunica je rekao da ukoliko SAD i EU priznaju Kosovo, da njegova partija
neće podržavati ulazak u NATO-pakt.
Ja sam generalno protiv ulazka u NATO-pakt i ne treba mi ni jedan političar da mi to kaže,
Uvek sam bio i uvek ću biti.

Zašto širite dezinformacije, da je neko rekao da će se ratovati.
Čak i SRS je isključila tu opciju.
Ne znam odakle vadite te priče.

Iz "pametnih" prognoza nekih forumasha. A Koshtunica i srs nikad javno nisu rekli da iskljuchuju mogucnost rata, nego ono "boricemo se svim sredstvima"...
Dokle tako ljudi, pa nismo vishe mali...

Iz "pametnih" prognoza nekih forumasha. A Koshtunica i srs nikad javno nisu rekli da iskljuchuju mogucnost rata, nego ono "boricemo se svim sredstvima"...
Dokle tako ljudi, pa nismo vishe mali...

Pa skoro je DSS odžala neki kongres i bilo je saopštenje šta oni predlažu ukoliko SAD
i EU priznaju nezavisnost Kosova.
Štampano saopštenje u Večernjim novostima''. I eto rekoše samo to:
kao neka neutralnost poput i odbijanje nastavka pregovora o ulasku NATO-pakt.

Lično sam slušao na televiziji kako SRS funkcionere kažu da rat ne dolazi u obzir.
Imaju oštrije stavove od DSS, propagiraju neko zahlađenje odnosa sa svim zemljama
koje priznaju Kosovo, čak do stepena prekida diplomatskih odnosa.

Oba stava su legitimna i ko dobije većinu na izborima taj će kreirati spoljnu politiku.
DS i G17+ se nisu jasno odredili po tom pitanju, stavovi LDP su odavno poznati.
Znači rat je isključen kao opcija.
Džabe mlatite praznu slamu.

Njima ne trebaju mooda. Nece oni ginuti... Obichno kazhu dip. sredstiva, ali seljachki precutkuju kad ih novinari pitaju da li iskljuchuju vojne zajebancije... Smrmljaju neshto sebi u bradu i odu...

То што тај Буџум-бурум, како ли се већ зове тај Албанац са чудним именом рекао је једини след догађаја који подједнако одговара СВИМ играчима, јер осигурава тихи сукоб за дуго времена и доказивање свих, па и нас, на њему. Сви политичари се извлаче од незгодних споразума. Мржња пригодно обогаћује закржљале умове наше жалосне омладине. Штета што је већ процурело... само не знам ко ће бити први против званично, ЛДП или СРС.

Што се тиче рата и уласка наше војске, не будите наивни и злобни. Ми улазимо са неким оружаним снагама на север, и говоримо ако сте ви прекршили резолуцију, шта НАС обавезује да је поштујемо. Стање пре резолуције је било пун суверенитет Србије над КиМ, враћамо суверенитет Србије над делом Косова на ком неће бити сукоба, остало ћемо повратити кад се стекну услови. Нема рата, ми смо мирољубиви у четвртом степену поређења (у п. м...)! Ко ће нас напасти? Америка? НАТО? Албанци? Али ми нисмо ни напали да би нас неко напао! Онда Руси мало ураде своје, ценимо одбрану суверенитета Србије, бла, бла... Ма дај, није ово 1999! Амери моле Бога да ми уђемо, јер то им дође ко кец на једанест. А у осталом, ко каже да САД наше снаге нису тамо? То ће само изгледати као улазак, а заправо ће бити, чек да ставим српске ознаке на рукав. Плаћамо ми те наше снаге доле добро, сви то знају, НАТО то зна, буџум-буруи то знају, Руси то знају, моја покојна баба то зна, само ви овде као не... Шта, голоруки народ брани север Косова од агресије Орка из јужног Мордора? Да је тако, не би одавно било тог голоруког народа... Наравно да нема поделе Косова, све је наше, само смо тренутно довде стигли, а Буџум-буруи говоре све је наше на том њиховом језику. Ко пређе границу (које нема) исто тако њега нема. Јер кад пређеш оно чега нема, како ти можеш да будеш. И ти будеш – нема!

И онда имамо шест година за договор или крајње активни договор, а онда ЕУ, ко преживи.

Спремају нас месецима за ово, сад је само питање баш колка ће бити та граница које, наравно, нема, нико не прича о границама, јер нема поделе Косова и кад ће је бити, тј. не бити. Они са чудним именима и носевима су нудили замену територија, али то је јефтин трик, нема замене, јер нема поделе, јер нема граница, јер нема/није било/неће бити Албанаца, све је наше.

a shto tebe, derpe, toj sećira_
pa ene tzi Garda "Cara" Jebivetra
izvoli na kosovo 8)

Слушај, (сад ћу први и једини пут да увредим некога)
ти морону и дебилу то што неко користи његово име,
погрешно или не, не даје ти за право да једну велику историјску личност тако називаш,
у било ком контексту...... Ако си мрзовољан што си Србин, има лека за тебе, знаш који је.... Али не лупетај овакве глупости и име онога ко се борио часно и јуначки не називај именима која нису прикладна њему, јер ја као припадник српског народа се осећам увређеним, када чујем да се нечије име, име једног великана употребљава овако....

Јел ти јасно сада......

Hadžiju: Kosovo nezavisno početkom iduće godine
Autor: Beta | 03.10.2007 - 12:24

Politički analitičar iz Prištine Baton Hadžiju ocenio je da će Kosovo proglasiti nezavisnost početkom sledeće godine i dodao da će posledica tog proglašenja biti stvaranje dva entiteta na Kosovu, albanskog i srpskog.

Hadžiju je za današnji novosadski Dnevnik ocenio da se može očekivati i da odmah zatim severni deo Kosova "nešto proglasi", uz istovremeni ulazak srpske vojske i policije na to područje.

e sada treba aca 3,eremita i ostali da objasne kako stojimo sa vojskom i policijom,naoruzanjem,raspored jedinica,koje korpuse imamo,ljudstvo,tehniku.....?

Znači, sad je početak sledeće godini u pitanju, a ne deseti decembar.:lol:

дакле...

Целокуона стартегија СРбије и Русије, а изфледа делом и САД била је да никада и ниуком случју не дође до преговора.
Србија САД и Русија су од 2001, то јест од 9/11 учиниле све да са власти на Косову склоне било кој еумерене политичаре који би могли да нађу заједнички језик са Србима.
На овом форуму су обе стране бил еу праву, и патриотеи ЛДП

- Шта ће Србији 2 милион аалбанаца- теза ЛДП.
И потпуно су у праву. Србији н етреба 2 милион аалбанаца, патриоте, то јест власт никада то нису ни тврдиле.
-Сетите се Србија прича само и искључиво отероторији Косова, а не Албанцима....
Значи треба на м територија а не становништво...

Да наставим.
Након смрти Ибрахима Ругове, јединог политичара који ј емогао да нађе заједнички језик, догађају се две неповезане а и текако симптоматичне ствари:
- Лични пријатељ Ругове и човек виђен као његов наследик албански надбискуп Коци... умир еод инфаркта
- Из затвора у Србији се пушта највећи шиптарски олош.

Да је Коци остао жив, како би се Вук Јеремић носио са албанским Дезмондом Тутуом? Албанци би били представљњени као Хришћанска, јадна нација...

Цео систем састојао се да се са власти у Косову склон енормали људи. Пуштање из затвора оном кретена "Самоопредељење", заборавих му име, било ј еу том циљу.
- Уклонити умерене-доести манијаке

Долази погром 2004 где до дан данас од тога немогу да с еоперу...

БУШ И КОСОВО

Веровали или не, Бош је Србим аучинио највећу политичку услугу.
Ако се сећате, све до његове чувене изјаве да Косово ртреба да буде независно, стално смо слушали о Бајдену, Сорошу, Холбруку и осталим аиз Демократске странке како покушавцају да кроу сенат прогурају декларације о независности Косова.
- Након Бушеве изјаве- нема их! Сви су се ућуталииз једног јединог разлога
- Косово је сада пројекат Буша, и демократе чак ни Олбреајтова неће да помену Косово како не би ишли н а руку Бушу, и да неко њих не би питао "Да ли следите политику Буша према Косову"?
Американци су у политици подли исто каои Срби...
Са Бушовом изјавом која ј етолико н еобавезујућа, а и он је одлазећи предњседники, једноставно је замрзнута идеја о независном Косову у САД.
нити једна одлука или резолуција није сдонесена и све зе базира само на изјавама одлазећих званичника САД.

РАТ
Једни и једино што стоји у изјавама САД је "ЖЕЛИМО БРЗО РЕШЕЊЕ"
А шта ћеш брже од рата!?

Овде морамода видимо варијанте ШББКББ
Сви причају о томе да ће ВС заузети северно Косово...

Али шта ако буде супротно?
Американцуи су почели да пале не Албанце него Албанију да врши војн еманевре...

Шта ако дође досукоба на Косову...
То је нешто што КФОР мора да одреагује...

Али шта ако дође до сукоба, а Албанија покуша "Војно да помогн еугфроженој браћи"?
Јасно вам је да ако Албански војни крочи н атло Косова(Србије) то је агресија и по уставу Србије и свим одлукама УН Србиај има право и обавезу да војно заустави агресију...
По резолуцији 1244 999 припадника служби безбедности НА ПОЗИВ команданта КФРО и УНМИК треба да дође на Косово...
АЛИ!

Нико не каже ништа ако неко нападне Србију!
Нигде не пише да Србија не сме да с ебрани.
у Принципу тада би ВС извршил апуну инвазију и наравно, за врло кратко веме скршила некакву Албанску војску...

НАТО или неби реаговао или би се повукао.

Albanija i Kosovo su chido svetsko nevidjeno jer niko ziv na ovoj planeti ne moze da kaze koliko ljudi tamo zivi.
Postoje sve neki nezvanichni popisi...ali pravo stanje niko ne zna jer je tako lakshe manipulisati brojkama.
Svi govore o cifri od 2 miliona Albanaca na Kosovu,a meni nije jasno ako je unmik dole 7 godina,shta im je falilo da sprovedu popis onih koji bar trtenutno na Kosovu zive?

Naravno da je vilo popisa na Kosovu, sa strane OEBS-a, 2001 ili 2002. Rezultati su nestali iz svih mogucih mesta. Neznam, o kakvoj se sada manipulaciji radi, nigde ne mogu da nadjem podatke o popisu na netu. secam se da je samo popisano 900.000 albanaca i 180000 srba. Ako neko moze to da nadje, prosledite

e sada treba aca 3,eremita i ostali da objasne kako stojimo sa vojskom i policijom,naoruzanjem,raspored jedinica,koje korpuse imamo,ljudstvo,tehniku.....?[/QUOTE]

To pitaj Tadića koji je počeo da uništava našu vojsku kada je bio ministar odbrane,a ovi njegovi žuti su je sada dokusurili.Ali ima nas hvala Bogu i spremnih i sposobnih da počistimo ta šiptarska g***a.I da počistimo njihovu braću žute i ove narkomane čediste.

дакле...у Принципу тада би ВС извршил апуну инвазију и наравно, за врло кратко веме скршила некакву Албанску војску...
Sve i da je tako onda bi mi, a ne KFOR, morali da se desetak godina yebavamo sa kojekakvim albanskim gerilama. E bas, zato je bitno da pichimo diplomatiju i da nadjemo resenje u dogovoru sa Albancima, pa makar za sto godina.

Прво, да се јавим да сам стигао.

Колико сам гледао синоћ, АНА, тј. ОВК верује КФОР-у. Како и ДС верује КФОР-у, шта мислите који је закључак

Sve i da je tako onda bi mi, a ne KFOR, morali da se desetak godina yebavamo sa kojekakvim albanskim gerilama. E bas, zato je bitno da pichimo diplomatiju i da nadjemo resenje u dogovoru sa Albancima, pa makar za sto godina.

Превише је мало албанаца и Косово је превише мало да би имало ефикасну герилу.

Back