То што тај Буџум-бурум, како ли се већ зове тај Албанац са чудним именом рекао је једини след догађаја који подједнако одговара СВИМ играчима, јер осигурава тихи сукоб за дуго времена и доказивање свих, па и нас, на њему. Сви политичари се извлаче од незгодних споразума. Мржња пригодно обогаћује закржљале умове наше жалосне омладине. Штета што је већ процурело... само не знам ко ће бити први против званично, ЛДП или СРС.
Што се тиче рата и уласка наше војске, не будите наивни и злобни. Ми улазимо са неким оружаним снагама на север, и говоримо ако сте ви прекршили резолуцију, шта НАС обавезује да је поштујемо. Стање пре резолуције је било пун суверенитет Србије над КиМ, враћамо суверенитет Србије над делом Косова на ком неће бити сукоба, остало ћемо повратити кад се стекну услови. Нема рата, ми смо мирољубиви у четвртом степену поређења (у п. м...)! Ко ће нас напасти? Америка? НАТО? Албанци? Али ми нисмо ни напали да би нас неко напао! Онда Руси мало ураде своје, ценимо одбрану суверенитета Србије, бла, бла... Ма дај, није ово 1999! Амери моле Бога да ми уђемо, јер то им дође ко кец на једанест. А у осталом, ко каже да САД наше снаге нису тамо? То ће само изгледати као улазак, а заправо ће бити, чек да ставим српске ознаке на рукав. Плаћамо ми те наше снаге доле добро, сви то знају, НАТО то зна, буџум-буруи то знају, Руси то знају, моја покојна баба то зна, само ви овде као не... Шта, голоруки народ брани север Косова од агресије Орка из јужног Мордора? Да је тако, не би одавно било тог голоруког народа... Наравно да нема поделе Косова, све је наше, само смо тренутно довде стигли, а Буџум-буруи говоре све је наше на том њиховом језику. Ко пређе границу (које нема) исто тако њега нема. Јер кад пређеш оно чега нема, како ти можеш да будеш. И ти будеш – нема!
И онда имамо шест година за договор или крајње активни договор, а онда ЕУ, ко преживи.
Спремају нас месецима за ово, сад је само питање баш колка ће бити та граница које, наравно, нема, нико не прича о границама, јер нема поделе Косова и кад ће је бити, тј. не бити. Они са чудним именима и носевима су нудили замену територија, али то је јефтин трик, нема замене, јер нема поделе, јер нема граница, јер нема/није било/неће бити Албанаца, све је наше.