Rat na zimu?

сети се да је НАТО напао 1999 када смо разбили ОВК у парампарчад, у ствари напали су нас да би спасили "герилце".

Превише је мало албанаца и Косово је превише мало да би имало ефикасну герилу.
Cecenija je jos manja i Cecena je jos manje, pa su Rusi krv propisali dok ih nisu pacifikovali. A to sto je OVK dobijala po picci gde god se srela sa VJ i panduracijom, nista ne znaci, ako su izvukli pouke iz toga. A ja mislim da jesu.

ma daj Yopa,ovo je na nivou naucne fantastike,mislim,nasa vojska ulece...u pobedonosnom jurisu...ko ono 1912,oslobadjamo sve do Bitolja
nit je ovo ta vojska,nit je svet na nasoj strani...vrlo brzo bi nasi krenuli uzbrdo do subotice.....a bre ljudi,amerika je sa njima

necemo o tome...
jos nije isplivalo
alii.....naredjenje je bilo svima koji su bili dole......u kojoj god vojsci da sluze...p.s tada nije bilo mnogo paravojnih formacija...a to su odradjivale uglavnom policijske za specijalne namene itd
elem,naredjenje je bilo da albancima svi i svud "pomognemo" da sto pre napuste domove,pokupe sto mogu....ne naravno kabaste stvari...i upute se ka albaniji

e sad,nije tu bilo kradje sporeta i tih stvari...nije se moglo nositi,ali su policajci iz manjih mesta po srbiji uzimali kola i odvozili ih...tamo ih preregistravali....kolio ja znam..a vise su se trazile pare...jer je siptare bio glas da su puni ko brodovi

ovim savetujem i molim da se ne potenciraju ovakve stvari,jer bolje je da to ostane jos uvek tamo gde mu je mesto

necemo o tome...
jos nije isplivalo
alii.....naredjenje je bilo svima koji su bili dole......u kojoj god vojsci da sluze...p.s tada nije bilo mnogo paravojnih formacija...a to su odradjivale uglavnom policijske za specijalne namene itd
elem,naredjenje je bilo da albancima svi i svud "pomognemo" da sto pre napuste domove,pokupe sto mogu....ne naravno kabaste stvari...i upute se ka albaniji

e sad,nije tu bilo kradje sporeta i tih stvari...nije se moglo nositi,ali su policajci iz manjih mesta po srbiji uzimali kola i odvozili ih...tamo ih preregistravali....kolio ja znam..a vise su se trazile pare...jer je siptare bio glas da su puni ko brodovi

ovim savetujem i molim da se ne potenciraju ovakve stvari,jer bolje je da to ostane jos uvek tamo gde mu je mesto
E hebiga sad, izneses tvrdnju a onda kazes:"Al' nemojmo o tome."

Jesi li bio dole ili pricas na pamet?

bio ko kapetan
ali kazem ti,nije to tema za klinacko naklapanje
tipa da im hebemo kevu itd
a i meni licno smeta da se toga secam....a opet nemogu da citam decije price a da ih ne ispravim,jer mi zasmeta kad procitam neku nebulozu......
zato rekoh
inace pisite sta god hocete

bio ko kapetan
a i meni licno smeta da se toga secam....a opet nemogu da citam decije price a da ih ne ispravim,jer mi zasmeta kad procitam neku nebulozu......
zato rekoh
Pa nije bas naklapanje, barem ne u mom slucaju. Burazer mi je bio dole godinu dana i od njega sam pokupio tu informaciju da su zlocine cinili paravojnici (hebem ti izraz) i lokalna panduracija. Ali on nije imao cvarak k'o ti, pa je moguce da si bolje obavesten.

ma paravojnici i lokalni panduri sami popalili toliko sela..pa radili bi danonocno
i policija iz mesta i gradica na jugu srbije ..koja nije bas lokalna je palila takodje...kazem ti....nezna se mnogo o tome ovde,maltene nista,tako da nije poenta da se prica toliko
neznam sta konkretno smatras paravojskom?

Paravojskom smatram "bela tehnika bataljone" koji su dobijali papir od generalstaba ili vlade, 'bem li ga, da su kao fol legalna vojna organizacija, a bogami i neke rezerviste povadjene iz zatvora da sluze kao topovsko meso. E da, i ruske i grcke dobrovoljce, kojih je bilo par stotina do hiljadu.

rusi i grci su parodija...bukvalno
nije islo toliko bele tehnike,koliko kola..kola su bila interesatna pandurima pogotovo...a bilo je mecki i cuda uzas.....dzipova itd
oni su ih odvozili u te gradove,kasnije preregistravali ali mislim da su mogli samo da ih voze u okviru tih gradova gde ih znaju
sada posle onih preregistracija sa kosova,neznam sta je bilo
inace,ti povadjeni iz zatvora uglavnom su slani na karaule.....nisu videli oni mnogo bele tehnike itd
ali ni oni nisu tako,neplanski vadjeni...bilo je nekih fora sa pomilovanjem...neznam dal se secas...nisu smeli pedofili,ubice itd itd

necemo o tome...
jos nije isplivalo

..pa koliko vi imate to vojski ...jel imate dosta kuhara..;););)

bio ko kapetan
zato rekoh

e....moj ratni druze....treba toj "nasoj" deci/djeci..dobro dati odgojnoobrazovne iza ušiju...hebote...da pocmemo odma a??...ja cu ove moje sto gotive ujke a ti pocmi s "početnicima"....

ma jok...gde si to cuo....bogami mene ce u tenk jedino da unesu.....vise ja nigde.....begam kod tebe tu odma :):):)
salim se,ma jok.....proslo je to....vojska vise nema goriva ni da ode do dole...gotovo je...a i unisticemo tenkovima puteve...a velja taman sto ih je premazao katranom...bas onako nov...crn asfalt...prva liga
morao bi malo malo pa da stajem da skidam sa gusenica taj "kvalitet"
:):):)

pa to je i bio jedan od ciljeva agresora i njihovih sluga kvislinga demokrata. Da hapsenjem i maltretiranjem branitenja ove drzave u proslosti totalno obesmisle zelju ovog naroda za odbranom drzave i da nas na taj nacin stave pod svoju totalnu kontrolu.

naravno to oni nikada ne bi uspeli da urade da nismo imali izdajnike u sopstvenim redovima iz Demokratske Stranke, koji su unistili nasu vojsku, unistili naoruzanje, pustili nato spijune u nase vojne kapacitete, uveli civilno sluzenje, odpustili ili uhapsili nase najsposobnije oficire i tako dalje.

tako da znam da je mamba 100% u pravu , mi vise i nemamo cime da ratujemo.

sutra lihtenstajn da nas napadne , usli bi 200 km u dubinu nase teritorije pre nego bi imao ko da im se suprostavi.

a suprostavila bi im se prva specijalna vatrogasno-poplavljenicka brigada "dr zoran djindjic" sa lopatama, dzakovima peska i aparatima za gasenje pozara

ma jok...gde si to cuo....bogami mene ce u tenk jedino da unesu.....vise ja nigde.....begam kod tebe tu odma :):):)
salim se,ma jok.....proslo je to....vojska vise nema goriva ni da ode do dole...gotovo je...a i unisticemo tenkovima puteve...a velja taman sto ih je premazao katranom...bas onako nov...crn asfalt...prva liga
morao bi mlo malo pa da stajem da skidam sa kusenica taj "kvalitet"

Jes' vala, treba čuvati puteve...A i kako bi tenkom prošao pored one "sile" što se juče slikala za "te-ve dnevnik" :cool:

gledam isto u policiji isto vise niko nije lud da ide u bilo kakav rat pa da ga dosmanlije izdaju kao poslednje pseto.

eto recimo ovi sto su bili pravi ljudi i Srbi i isli 1999te na Kosovo sad ispali budale.

Jer milosevic je sve ove kukavice sto su 98/99te odbijale da idu na Kosovo - suspendovao sa posla sto je i prirodno i normalno . I sta se desilo posle 2000te. Po hitnom postupku DOS_manlijskih sudova svi ovi suspendovani zbog neobavljanja svojih profesionalnih duznosti su ekspresno vraceni na posao plus su dobili odstetu u novcu za svo vreme koje nisu radili + kamatu.

I tako svaki od kukavica je stavio po 30-40.000e u dzep a ovi sto su isli gubili ekstremitete, bivali ranjavani, neki i poginuli su na kraju - ispali budale.

Nema isplativije drzave za izdajnike od Srbije.

morao bi malo malo pa da stajem da skidam sa gusenica taj "kvalitet"

....ako dodje stavrno do frke..cijelu tvoju posadu s porodicama primam..garantiram zivotom......

Back