Alekasandar3
Buduća legenda
- Poruka
- 35.716
сети се да је НАТО напао 1999 када смо разбили ОВК у парампарчад, у ствари напали су нас да би спасили "герилце".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cecenija je jos manja i Cecena je jos manje, pa su Rusi krv propisali dok ih nisu pacifikovali. A to sto je OVK dobijala po picci gde god se srela sa VJ i panduracijom, nista ne znaci, ako su izvukli pouke iz toga. A ja mislim da jesu.Превише је мало албанаца и Косово је превише мало да би имало ефикасну герилу.
Poshteni deo vojske je udario po OVK a ostali, i pandursko paravojne formacije su samo palili i pljachkali...сети се да је НАТО напао 1999 када смо разбили ОВК у парампарчад, у ствари напали су нас да би спасили "герилце".
Poshteni deo vojske je udario po OVK a ostali, i pandursko paravojne formacije su samo palili i pljachkali...
Regularna vojska i panduracija takla nije albanske civile. Paravojne formacije i lokalni panduri-prasinari su vec druga prica...Poshteni deo vojske je udario po OVK a ostali, i pandursko paravojne formacije su samo palili i pljachkali...
E hebiga sad, izneses tvrdnju a onda kazes:"Al' nemojmo o tome."necemo o tome...
jos nije isplivalo
alii.....naredjenje je bilo svima koji su bili dole......u kojoj god vojsci da sluze...p.s tada nije bilo mnogo paravojnih formacija...a to su odradjivale uglavnom policijske za specijalne namene itd
elem,naredjenje je bilo da albancima svi i svud "pomognemo" da sto pre napuste domove,pokupe sto mogu....ne naravno kabaste stvari...i upute se ka albaniji
e sad,nije tu bilo kradje sporeta i tih stvari...nije se moglo nositi,ali su policajci iz manjih mesta po srbiji uzimali kola i odvozili ih...tamo ih preregistravali....kolio ja znam..a vise su se trazile pare...jer je siptare bio glas da su puni ko brodovi
ovim savetujem i molim da se ne potenciraju ovakve stvari,jer bolje je da to ostane jos uvek tamo gde mu je mesto
Pa nije bas naklapanje, barem ne u mom slucaju. Burazer mi je bio dole godinu dana i od njega sam pokupio tu informaciju da su zlocine cinili paravojnici (hebem ti izraz) i lokalna panduracija. Ali on nije imao cvarak k'o ti, pa je moguce da si bolje obavesten.bio ko kapetan
ali kazem ti,nije to tema za klinacko naklapanje
tipa da im hebemo kevu itd
a i meni licno smeta da se toga secam....a opet nemogu da citam decije price a da ih ne ispravim,jer mi zasmeta kad procitam neku nebulozu......
zato rekoh
inace pisite sta god hocete
necemo o tome...
jos nije isplivalo
alii.....naredjenje je bilo svima koji su bili dole......u kojoj god vojsci da sluze...p.s tada nije bilo mnogo paravojnih formacija...a to su odradjivale uglavnom policijske za specijalne namene itd
elem,naredjenje je bilo da albancima svi i svud "pomognemo" da sto pre napuste domove,pokupe sto mogu....ne naravno kabaste stvari...i upute se ka albaniji
e sad,nije tu bilo kradje sporeta i tih stvari...nije se moglo nositi,ali su policajci iz manjih mesta po srbiji uzimali kola i odvozili ih...tamo ih preregistravali....kolio ja znam..a vise su se trazile pare...jer je siptare bio glas da su puni ko brodovi
ovim savetujem i molim da se ne potenciraju ovakve stvari,jer bolje je da to ostane jos uvek tamo gde mu je mesto
bio ko kapetan
ali kazem ti,nije to tema za klinacko naklapanje
tipa da im hebemo kevu itd
a i meni licno smeta da se toga secam....a opet nemogu da citam decije price a da ih ne ispravim,jer mi zasmeta kad procitam neku nebulozu......
zato rekoh
inace pisite sta god hocete
koliko hoces....svud okolo bele kapice......nego amerikanci provalise konacno da nisu kuvari eke velike vojske...pa udri![]()
ma jok...gde si to cuo....bogami mene ce u tenk jedino da unesu.....vise ja nigde.....begam kod tebe tu odma
salim se,ma jok.....proslo je to....vojska vise nema goriva ni da ode do dole...gotovo je...a i unisticemo tenkovima puteve...a velja taman sto ih je premazao katranom...bas onako nov...crn asfalt...prva liga
morao bi mlo malo pa da stajem da skidam sa kusenica taj "kvalitet"
![]()
ma jok...gde si to cuo....bogami mene ce u tenk jedino da unesu.....vise ja nigde.....begam kod tebe tu odma
salim se,ma jok.....proslo je to....vojska vise nema goriva ni da ode do dole...gotovo je...a i unisticemo tenkovima puteve...a velja taman sto ih je premazao katranom...bas onako nov...crn asfalt...prva liga
morao bi malo malo pa da stajem da skidam sa gusenica taj "kvalitet"
![]()